Mennyien látták a Triple Frontiert?

Ben Affleck és még pár ismert arc kirabolt egy kartellt benne. Régimódias akció-thriller, és úgy tűnik a star power működött, mivel a Netflix állítása szerint 52 milliós nézettséget hozott a bemutatója óta eltelt 1 hónapban. Ebbe a röviden belenézők nem számítanak, csak olyat számolnak, aki legalább a mű 70%-át lejátszotta.

Persze ez még mindig sehol sincs a Bird Box 4 hét alatti 80 milliós megtekintéséhez. Ami továbbra is durván hangzik, mert gondolom nem sokan nézték újra, avagy a Netflix előfizetőinek (149 milliónál járnak) több mint fele volt kíváncsi rá idővel. Szerintem ezért is adták ki most a Triple Frontier számait, hogy ezzel is pörgessék az emiatt kíváncsibbá váló embereket. Például a Bird Box az első hetében csak 45 milliónál járt.

Amúgy az adatok továbbra sem tudom mennyire vehetők komolyan így kintről, hiszen a Netflix nem ad ki pontos nézettségeket. Az biztos, hogy a részvényeseknek szánt levélből vannak az adatok, szóval olyanokat is átvernének velük, akiknek komolyabb pénze is a cégben nyugszik.

10 hozzászólás a “Mennyien látták a Triple Frontiert?” bejegyzéshez

  1. Nagyon régen láttam a Túl nagy rizikót, de olyan, mintha ez annak a remake-je lenne.

  2. Kár hogy a film bűnrosz volt, pedig az elején azt hittem hogy na ez egy pontos film lesz a katonák tevékenységéről mindenféle sallang nélkül. Az asszony bealudt rajta, ő volt a szerencsésebb.

  3. ott a kritika pár véleménnyel, ott is ki lehet fejteni, mert később is az lesz linkelve ha szóba kerül a film.

  4. Szvsz, írták itt is, hogy van benne két nagyszerűen megkomponált taktikai lövöldözéses jelenet. NA én ezekről valahogy lemaradtam. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.