A Hobbs & Shaw második előzetese

A Rock és Statham hülyül kicsit a Fast and Furious spinoffjának új előzetesében. Azt hiszem nem a történek lesz a lényeg, és nem meglepő módon ez a videó is inkább a poénokra megy rá. Na jó, azért keménykednek is.

Részemről jobban várós, mint az új F&F. Bár most kicsit úgy érzem, hogy láttam is az egészet. Mármint a trailer után.

23 hozzászólás a “A Hobbs & Shaw második előzetese” bejegyzéshez

  1. Nagyon spoileres szerintem már ez a trailer. Túl sokat mutat. De amúgy nagyon poén lesz az egész én is jobban várom mint a fősodorbeli 9. Részt. Már a 8. Rész is miattuk volt jó a hülyülésük miatt.

  2. Először is a 9. részt már most védem, mert ismét Justin Lin rendezi éppen ezért várom azt is. A spinoff meg kb az egyetlen nyári blockbuster amit tutira meg fogok nézni a moziban mert már úgy kell egy jó akcióvígjáték mint egy falat kenyér. És igen kicsit én is úgy éreztem hogy láttuk is a filmet de bízok benne, hogy majd ránk cáfolnak egy 2 óra feletti játékidővel és nem lesz problémánk.

  3. Mondjuk nem áll szándékomban moziban nézni,de szerintem nagyon spoileres lett.Gyakorlatilag az egész film történetét tudjuk előre és az összes nagyobb poént lelőtték.

  4. Kell az ilyen agymenés, egy ilyennel nagyon jól ki lehet kapcsolni arra a pár órára míg tart :D

  5. URISTEN DE KEMENY!!!
    Remelem elfelejtem ezeket a kepeket mire megnezem. Akarmennyire lattam hogy itt most levetitik az egesz filmet, nem birtam kikapcsolni. Ez most nagyon varos lett!

  6. Misi: tényleg Lin rendezi? Nem is volt róla hír vagy lemaradtam róla? Akkor viszont máris fölértékelődött nálam is egy picit.

  7. “a virus that could wipe out half the population”

    Thanos most elismerően bólogat.

  8. Azért messze még a premier aki addig nem néz előzetest valószínű elfelejti amit itt látott. De ez baromi jó kis fun film lesz. Valami eszméletlen király párost alkot Statham és Rock, na meg Vanessa is jól mutat mellettük és ő is kellően badassnek tűnik. Jelenleg nem is tudom melyik az elszálltabb film, ez vagy a Fast filmek. :D

    Rock autentikus családi csatakiáltása azért odab.ott rendesen. Onnan tényleg már csak Jason Momoa hiányzott aki egyébként levágta a szakállát épp most láttam. Elvileg a Föld megtisztítása érdekében.

  9. A trailer megmutatta az összes nagyobb jelenetet. Mindegyik egy kicsit hosszabb lesz a filmben, de kb ennyi. ha figyelembe vesszük, hogy milyen messze még az augusztus valószínűleg előveszik az összes maradékot is, én már nem néznek többet.

  10. Azért megnézném vin diesel fejét…mert ez ütős nagyon,és tuti franchise lesz ebből is…miből marad ki szegény,az arca miatt…meh.

  11. Emberek, mi volt ez a trailer!? Hát lepusztultam a vihogástól a székről!
    Fizika és agy kikapcsol. Tetszett a trailer dinamikája, de tényleg levetítették a filmet, ugyanakkor meg tuti nézős.

  12. TANGO & CASH a zombigneráció tinijeinek, de azért mókás lesz.
    Főleg, hogy 1 kézzel lerántja a Szikla a helit.

  13. Egyébként én simán eltudnám képzelni Cyborg Supermanként Idris bácsit. :D
    Nagyon jó Hank Henshaw lehetne.

  14. a helikopteres résznél már én is néztem, hogy vajon mennyire lehetett beállva aki ezt így megálmodta, nagyon elborult lett :D

  15. jééééézus :D :D :D moziban fogom megnézni már csak a poén kedvéért is :D több mint 3 perces előzetes, már nem is előzetes majdnem a film maga :D agy kikapcs és csak eyecandy :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.