14 hozzászólás a “A Godzilla: King of the Monsters végső előzetese” bejegyzéshez

 1. Bánom hogy megnéztem az előzetest mert túl sok minden van benne de baromira várom, rohadt jónak tűnik.

 2. Oké,tök jónak ígérkezik,a látvány miatt”várós” azt hiszem,mondhatom.
  DE!Ez a Somewhere over the rainbow csak szerintem gáz az előzetesben?!A korábbi trailerben sem tetszett.
  Mármint a ’18-as Tomb Raider előzetese alatt halható Destiny’s szám volt még ilyen gáz,bár ott is menőnek gondolták.Toro új filmjének előzetesében is ott van.Ez a somewhere over the rainbow is trend lesz a trailerek piacán?
  Ez a legnagyobb hülyeség a Batman-bimbi után.

 3. Szerintem a zene nagyon is jó a TR-ben is jó volt. Jobb szeretem az ilyet mint az agyon használtakat amik gyakorlatilag minden 2. film előzetesében benne van. Ráadásul nem lehet mondani hogy a a ‘Somewhere over the Rainbow’ nem illik ide.

 4. 6. totoro: “Számomra”, “Nekem”, “Szerintem”, “Úgy gondolom” stb…
  Ezt tedd hozzá, mert nagy eséllyel az emberek olyan kicsiny százalékába tartozol ezzel a felfogással, ami kb. statisztikai hibának is elmenne. :)

 5. Kár hogy nem egy eredeti és értelmesebb történetre lőnek el ennyi CG manhours-t és puskaport…

 6. Ez a “One king to rule them all” valami Asylum stúdiós Lord of the rings utánzatba is elmenne…a kiscsajnál (akiről a Stranger Things első évadában nem hittem el, hogy lány, és sokáig nem értettem, ki az a “she” akit emlegettek, mikor képben volt) végig a trailerben vártam, hogy használja a telekimetikus képességét, mert ugyanazokat a fejeket vágta hozzá, mint a ST-ben…még talán egy toronyház nagyságú Demogorgon is előlerül…

 7. Annyira szeretném, hogy jó legyen, de még mindig kételkedem…Azért kap egy esélyt.Olyan sűrűn úgy sem járok moziba.

 8. Nekem azért túlzás ez a kvázi “globális apokalipszis”. Nem tetszik ez a mértékű pusztítás már. Az, hogy nagy egy szörny…oké. De itt mi van? Egy szárnycsapás, üvöltés egy városrész elpusztítása. A filmet biztos megnézem majd de amíg nézem is majd biztos lehúzom az élményt azzal, h mondogatom ezt magamban. :)

 9. totoro: 20 éve még lehet érdekes lett volna a folyamatos rinyád minden blockbuster poszt alatt, már csak simán unalmas.

 10. mivel Endgame-re nem jött össze az IMAX… ezt már tuti ott nézzük, legalább ezzel ráérek 1-2 héttel bemutató után, nem lesz szép-spoilerezve a net vele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.