The Hustle másodszor: Anne Hathaway és Rebel Wilson férfiakat foszt ki

Tudjátok, a Dirty Rotten Scoundrels (A Riviéra vadorzói) új feldolgozása, amiben egy elegáns, meg egy kissé alpáribb szélhámos csaj összefog, hogy kifosszon pár milliomost.

Sajnos továbbra is stílustalannak tűnik, pedig egy szélhámosos trailerben az elég fontos lenne. És szerintem simán működhetne amúgy a film, még ezzel a furcsa párossal is.

human
írta
2019. 04. 23. 02:34
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Hustle másodszor: Anne Hathaway és Rebel Wilson férfiakat foszt ki” bejegyzéshez

 1. Anne-ert kar :(
  Jobb szerepeket kene vallalnia, mert egyik legjobb noi szinesz (szerintem).
  A masik…mittom en ki az ellenszenv elso latasra.

 2. Azért az vicces sztori volt a Graham Nortonban, hogy hogyan kellett megszereznie Rebelnek a pg13-at :)

 3. Az eredeti jó volt, Michael Caine-t különösen imádtam benne, de neki az ilyen szélhámos szerepek a kisujjában vannak. Ami az új verziót illeti, már a trailer se valami biztató. Rebel Wilsont én még soha semmiben nem találtam szórakoztatónak.

 4. Szomorú lesz az a nap, amikor önként megnézek Rebel Wilson filmet. Ha a tévében is megy, inkább átkapcsolok a film+-on ezredik alkalommal vetitett Steven Seagal filmre.

 5. Rebel Wilson instant passz.
  Kivétel a Ghost Rider, egyetlen valamirevaló szerepe volt. :)

 6. Komolyan nem értem, hogy miért A Riviéra vadorzói feldolgozásaként van emlegetve a film. Mármint, ha volt egy remake, akkor az új változat nem a remake remake-je, hanem az eredetié, nem?

 7. Ez a félelem Rebel Wilsontól pedig meglep. Mármint az a baj, hogy nem a hollywoodi szépségideált testesíti meg, mint mondjuk Melissa McCarthy, akitől ugyancsak sokan félnek? Gondolom az ilyenek szcientológusok vagy erőszakoskodó színészek filmjeit sem nézik, hiszen az még nagyobb bűnt.

  Mert egyébként nem ő írja a filmjeit, és belegondolva ebbe mázli, hogy nem vagyok ennyire befolyásolható a stáblista alapján, mert ha visszanézem az Isn’t It Romantic az év egyik legaranyosabb filmje eddig, a Pitch Perfect 3 is jó volt, a Grimsby is jó volt, a Pitch Perfect 2 inkább közepes volt, de nem rossz, a How To Be Single is jó volt, a Pain & Gain kurva jó volt, a Pitch Perfect fasza volt, de a What to Expect When You’re Expecting valóban béna film. (A Night at The Museum 3-at és az Absolutely Faboulous filmjét nem láttam.)

  Szóval csak a filmjei minősége alapján Rebel Wilson = kötelező. Kár, hogy én sem vagyok oda annyira érte, de ettől még nem a neve alapján döntök a filmek nézéséről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.