Holnap délután jön a Bond 25 bejelentése

Mármint a franchise 25. filmjéről fognak hivatalosan is elárulni mindenfélét. Talán még a címét is. Ugye azt már tudjuk, hogy Craig visszatér, a rendezői székbe pedig Cary Joji Fukunaga pattan.

Egy rövid teaser videót is kanyarítottak a holnapi “eseményhez”.

human
írta
2019. 04. 24. 17:00
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Holnap délután jön a Bond 25 bejelentése” bejegyzéshez

 1. 2005 óta várom, hogy Craig ne legyen Bond de az istennek sem akar összejönni. Nem a színészi képességével van problémám – jól formálja meg a karaktert – hanem hogy egy normál Bond filmben maximum egy orosz verőlegény lehetne belőle ilyen fizimiskával.De ez legyen én problémám, kívánom hogy legyen sikeres a 25-ik Bond film és még sok folytatása legyen a jövőben.

 2. Serra

  Szerintem teljesen rendben van. Brosnan is hasonló volt alkat terén , csak sármban marad alul Craig. Nekem ők a Bond-ok. Bár ezt a néző életkora erősen behatárolja

 3. Ha sémát nézzük, hogy egy zseniális Bond filmet egy feledhető követ akkor most jól fogunk járni….:)

 4. Ha az igaz, hogy Phoebe Waller Bridge becsatlakozott az írói tehetségével, akkor egyrészt izgatott vagyok, másrészt remélem nem csak azért van ott, hogy nagy pénzért cserébe pózoljon, hanem felfrissíti számomra a Bondot.

 5. Szerintem Craig már az előző filmben is rossz volt. Jövőre pedig már 52 éves lesz. Ráadásul abszolút nem az előnyére öregszik. Eddig is totál hiteltelen volt a sármőr titkosügynök szerepében. Mellesleg volt már ilyen öreg Bond?

 6. Roger Moore 58 évesen játszott utoljára Bondot A View To Kill-ben.

  Sean Connery meg 53 volt az utolsó alakításában (Never Say Never Again)

 7. gumimaci: Köszi. Connery 66 évesen a Sziklában sármosabb volt, mint Craig bármikor.

 8. Nem az életkor a meghatározó, hanem a karizmatikus kisugárzás, amivel Craig nem rendelkezik. A szlávos vonásaival és a szőke hajával nagyon kilóg a Bondok sorából. Amióta ő lett a franchise arca, csak a Casino Royale-t tudtam úgy-ahogy szeretni, az utána következőket nem, még a jól összeválogatott szereplőgárda ellenére sem. De a „remény hal meg utoljára” alapon biztosan adok egy esélyt a 25. filmnek is. (Az én kedvencem egyébként Pierce Brosnan volt, de a többiek is mind nagyon jók voltak előtte.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.