Készül az új Salem’s Lot

Pörögnek a Stephen King adaptációk. Ezúttal a Salem’s Lot új változatának ülnek neki. A producer James Wan, a forgatókönyvön Gary Dauberman (It, The Nun) dolgozik. Ha jól olvasom, akkor a történetben egy író hazatér gyerekkorának helyszínére, és arra kénytelen rádöbbenni, hogy mindenkiből vámpír lett, akit ismert.

Ugye a történetből már volt egy film régen, meg egy minisorozat is. Megugorhatóak? A kép nyilván a régiből van illusztrációnak, hiszen a mostanin még csak a forgatókönyvnél tartanak.

human
írta
2019. 04. 25. 03:44
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Készül az új Salem’s Lot” bejegyzéshez

  1. Mr. James Wan alszik is mostanában?! :D minden harmadik cikkben/filmben benne van mint producer vagy valami hasonló pozícióban :D

  2. “Felbolydul a vámpírközösség élete, miután meghallgatják az egyik megölt turista hátizsákjában talált Britney válogatás CD-t.”

  3. A régi tv-re készült 70-es évek beli 2 részes film eszméletlen para volt, máig üt minden vámpíros filmet szerintem. Sajnos 3 órás (2×1.5) hossza ellenére sajnos nem minden került bele a könyvből, ami iszonyat jó.

    Aztán készült egy Donald Sutherland-es változat is, nyilvánvalóan az effektek jobbak, de az nem volt annyira para mint a régi változat.

    A könyvet és a régi filmet mindenkinek ajánlom, ebből az újból úgyse lesz semmi még vagy másfél-két évig.

  4. A Tobe Hooper féle tv-film a mai napig az egyik legjobb King adaptáció. Nemrég néztem újra,és nagyon tetszett.

  5. purplerain: nem, csak nem akartam h az avengers kommentek menjenek oda :) amint kikerül a kritika kinyitom és elmondhatod :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.