The Poison Rose-előzetes: Travolta újra… csinál valamit

Nem kell direkt félreérteni, amit most írok, de ez a mostanában kevesebb érdekes munkát kapó színészek gyülekezőhelye: Brendan Fraser, Famke Janssen, John Travolta, Morgan Freeman, Peter Stormare. És még tuti van pár sorozatokból ismert arc is.

A film noir-inspirált filmben egy ex-focisztár iszákos magánnyomozónak áll, és segít egy bajban levő hölgynek.

Backup link.

7 hozzászólás a “The Poison Rose-előzetes: Travolta újra… csinál valamit” bejegyzéshez

  1. Fáj a szívem Travolta miatt …jó színész,csak fogadja el azt hogy múlik az idő,mert csak a haját tudtam nézni,és hogy miért??? Egy késő délutánt talán megér majd.Fraser…..inkább nem mondok semmit,pedig kedvelem…maradok a Doom Patrolnál :)

  2. Szerintem egyik Hollywoodi színész sem fogadja el, hogy múlik az idő. (Azért persze akad kivétel, aki a saját előnyére formálja ezt, de elenyésző.) Csak némelyiknek jobb a plasztikai sebésze, a hajbeültetője, a menedzsere, jobban választ szerepet, vagy….jobb színész. No és akad olyan is, hogy jön egy kiváló rendező és “újra felfedezi”, más oldaláról mutatja meg. Lásd Tarantino-Travolta combo. Jól menő színészek is választottak már nagyon rossz szerepet és a film is hatalmasat bukott, ahonnan azért nehéz újra felkapaszkodni. Aztán előfordul olyan is, hogy újra és újra szinte ugyan azt a karaktert hozza (pl. L. Neeson), amivel egész jól elvan.
    Viszont ha előjönnek egy “közepes” filmmel, nos akkor elkezdünk reménykedni, hogy na, na most….:)
    Lehet, hogy ez a film is ilyen lesz. Kétségeim azért vannak a látottak alapján, de nem ítélkezem végleg.

  3. Eszem ágában sincs ítélkezni…Bírom Travoltát,Frasert,Freemant is..csak sajnálom hogy manapság ide szorultak.Drukkolok neki,mert a Gotti csak miatta volt nézhető

  4. Brandon Frasert nyugodtan leveheted a listáról, ugyanis ő szándékosan egézségügyi és személyes problémák miatt vonult vissza és csak most tért vissza először a Trust című sorozatban, most pedig a Doom Patrolban látható. Mind a két sorozat sokkal érdekesebb és minőségben is jóval felülmúlja mindazt amit Travolta az elmúlt 10 évben produkált.

  5. Travolta az egyik kedvencem….mondjuk valamiért inkább negatív szerepben csipázom. Szerintem az Ál/Arc-ban is piszok jó volt. Ha húzna egy Willist és ráálna a kopasz séróra, szerintem az jól áll neki (feltéve ha nem festett szakállal kombinálja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.