Újabb adagnyi Avengers content + a pénz, csak a pénz

Használjuk ki, hogy össze-vissza mászkálnak az Avengers: Endgame színészei, és így kicsit velük szórakozhatunk mindenféle videókban. Mindjárt vége a film erősebb reklámkampányának, szóval ezek az utolsó napok ebből.

Ezúttal időrendbe tesznek mindent, meg rajongói kérdésekre válaszolnak. És még egy rajongóknak szóló epic új tv-spot is van.

Mindeközben a film HATALMASAT kaszál a hétvégén. Első nap megugrotta a Star Wars: Force Awakens hasonló időtartam alatt összeharácsolt rekordját. Mi lesz itt a hétvége után… A mozik egy része 0-24-ben van nyitva odakinn, csak emiatt.

human
írta
2019. 04. 27. 04:45
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Újabb adagnyi Avengers content + a pénz, csak a pénz” bejegyzéshez

 1. Eddig hülyének néztem azt, aki rekordot és Avatar verést említett, de most már kezd hihető lenni.

 2. A korábbi rekordtartó SW: TFA volt 119.1M$- val. Endgamenek sikerült elérni 157M$-t elérni csak az első napján Amerikában! Elképesztő mit megy a film. A hisztéria világszintű és kb nincs ország ahol ne döntögetne rekordokat. És amikor azt mondom, hogy rekordot dönt akkor azt úgy értem hogy porig aláz mindent. Korábban azon mentek a nagy izgalmak hogy sikerül e elérni 1 milliárdos világszintű nyitóhétvégét, de most úgy néz ki hogy 1,2+ lesz. A korábbi rekordtartó ha minden piac nyitóhétvégéjét nézzük és kivonjuk Oroszországot, akkor az IW volt 840 körüli millióval.
  Nyitóhétvégére előrejelzésem:

  USA: 350Mni
  Kína: 350M
  Külföld-Kína: 550M

  Avatar rekordja kíméletlenül a porba fog hullani. Endgame meg fogja csinálni a lehetetlent.

 3. Jelenleg a box office oldalán ez van kiírva :
  Total Lifetime Grosses
  Domestic: n/a 0.0%
  + Foreign: $305,000,000 100.0%
  = Worldwide: $305,000,000

  Eközben a marvel kapitány lassan megugorja az 1,1 milliárd dollárt.

  Elképesztő, hogy így tódulnak az emberek a pizsamás szépfiúk és széplányok harcára egy hereállú fő gonosszal a mágikus kövekért :D

 4. Másik posztban írtam én is egy “szerintem”-et. Én 280-290-re tettem a nyitó7végét. (ez úgy tűnik, h megdőlni látszik. :) ) 900M körül de SW:FA alá a végső domesticet. És az Avatar 2,7 milliárdját sem érzem. Aztán meg lehet lepni mint annak idején a Jurassic World/FF7 filmekkel.

 5. a világszinthez szerintem nem érdemes hasonlítgatni, mert az FA rekordját világszinten tuti megugorja, hiszen az Kína nélküli.

 6. A párducot lenyomja otthon a végére, de szerintem a FA-t nem tudja, mivel nem karácsony előtti bemutatóról van szó, tehát hatalmasakat fog esni minden hétvégén. Viszont worldwide esélyes az Avatar szorongatás. Ez utóbbiban nagyon reménykedem, megérdemli egy ekkora filmes vállalkozás csúcspontja, hogy a trónra kerüljön.

 7. Azt egyébként lehet tudni ha pl. 2,5 Mrd körül zár, a gyártási és marketing költség levonása után mennyi marad ebből tisztán a stúdiónak kb?

 8. 9. zobor

  Deadline szokott időnként részletes riportokkal készülni filmek megtérüléséről.

  Ha jól emlékszem az Avatar vezet 1 milliárddal, amit a TFA követ 775 millióval. A Végtelen háború kereken 500 milliót hozott a kasszára. Ha a Végjáték realisztikusan várható túlteljesítését is hozzákalkuláljuk a Végtelen háború eredményéhez, akkor valami hasonlót kapunk:
  Kína + 200M * 25% = 50M
  Dom + 200M * 50% = 100M
  Külföld + 400M * 40% = 160M

  Így 2,8Mrd bevétellel 500M+310M=810M csapódna le a stúdiónál.

 9. Szerintem nagyjából minden rekordot meg fog dönteni és utána megint az Avatar fogja túlszárnyalni olyan 2026-ban.

 10. Akkor a “most megleptek” itt is él. Innen szerintem már nagy zuhanásokkal is hozni fogja a 2,7 milliárdot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.