7 hozzászólás a “A Dark Phoenix karakterei is megkapták” bejegyzéshez

  1. Kit érdekel, végre megpusztul a kékre festett lawrence. Már három filmmel ezelőtt ki kellett volna írni a g*cibe, vagy újracastingolni.

  2. Nem tudom miért irritál sokakat Turner néni. Nekem bejön, bár az igaz, hogy a szinkron hangja nem az igazi. A mélyebb eredeti jobban bejön :D Szerintem nem volt rossz választás. Nem tud hitelesen játszani? Ezt nem tudom miből gondolják sokan?

  3. Jó-jó, de kiderülhetne végre, hogy Jessica Chastain kit fog játszani…
    “I can tease that she is not of this world, that she is an extraterrestrial character. I can tease that she does some pretty wonderful things with it. Beyond that, in terms of where she comes from specifically in our universe and what she’s based on in the comics, I guess I will say she’s sort of an amalgam of a couple different characters and iterations of those characters over the span of the different tellings of the Dark Phoenix story that have taken place.”

  4. Kapaszkodj meg úgy fogják hívni, hogy Smith.
    Ennyike.

    De azt suttogják, hogy egy illúzióval létrehozott formája lesz a Mastermind nevű gonosz mutánsnak aki a képregényben addig manipulálta Jean Grey-t, hogy elvesztette a kontrollt és kiszabadult a Sötét Főnix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.