Jöhet a Hellraiser rebootja?

A producere és írója David S. Goyer akinél nagyon szeretik kiemelni, a The Dark Knightot, de ugye tudjuk, hogy egyrészt ott story creditet kapott csak, másrészt olyanok is a nevéhez fűződnek, mint az iszonyat logikus Flashforward, vagy a guilty pleasure Jumper (valamiért kedvelem:), de a Batman v Superman: Dawn of Justice kettő írójából is ő volt az egyik.

A lényeg, hogy ő nyúl most Clive Barker klasszikus horrorjához, a Hellraiserhez.

Having the chance to reimagine Pinhead and the Cenobites for a new audience is a nightmare-come-true. Gary is a true fan as well and we’re committed to making something dark and visceral

David S. Goyer
human
írta
2019. 05. 07. 03:32
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Jöhet a Hellraiser rebootja?” bejegyzéshez

  1. Ráfér a vérfrissités. A sok videóra készűlt kramanc után ennek a szériának is újjáéledés dukál.

  2. Erre nagy szükség van! Csak tudja elkapni a darkos nyomasztó szférát.
    Annyi mindent ki lehetne hozni belőle, nem is értem, hogy lehettek akkora sz*****ok a Vérvonal utáni folytatások..Clive Barkert sem értem egy ideig ő akarta tető alá hozni, erre jön ez a Goyer.. Na meglátjuk, de végre olyan filmet csináljanak már, ami tényleg kegyetlen és brutális lesz és ne valami tinihorrort mint ma már minden. Ja és remélem olyan lesz, amit moziban is leadnak (remélem idehaza is, úgy elmennék egy Hellraiser mozira, kedvenc horrorom).

  3. Vessenek a mókusok elé, de az eredeti Hellraiser életem Top filmes csalódásainak egyike, a kultikusság sugallta elvárásomhoz képest.

  4. 7. Én is bepróbáltam a kultstátusz miatt tízegypár éve, így nagyon semmire sem emlékszem, de arra igen, hogy nagyon vacaknak találtam.

  5. Pár éve bepróbáltam én is a sorozatot. Az első rész még oké volt de utána annyira beteg lett, hogy a harmadikat már nem fejeztem be…:D

  6. Human

    Akkor ezt most már nem a Dimensions gyártja?
    Csak mert úgy tudom a jogok még náluk vannak.
    Ezért is gyártották le azt az újabb hulladékot tavaly, hogy ne veszítsék el.

  7. Az első és a második rész igazi horror klasszikus. Nem tudom hozzá kell-e nyúlni ehhez. A látvánnyal biztos nem lesz gond de, hogy a hangulatot sikerül-e legalább alulról súrolni, abban nem vagyok biztos.

  8. Nem is annyira régen néztem újra az első két részt. Nekem ott van a kedvenc “régi horrorok” között (1-2). Szerintem anno ezek is nagyon kemény filmek voltak.Nyilván aki mostanában nézni meg őket azt mondja, hogy mi ez a szar. (Valaki akkor is ezt mondta :-). Ne felejtsük el, hogy 87’es film!

    Azt gondolnám, hogy akinek tetszett az eredeti nincs szüksége egy rebootra. Batmannél is így voltam aztán Nolan cáfolt rá !
    Megfelelő kezekben bármiből születhet ismét jó film.

  9. Szerintem akinek az első három rész nem tetszett, azoknak a remake se fog. Vagy csinálnak belőle valami divatos felejthető jump scare mozit, aminek semmi köze nem lesz a hellraiserhez, de legalább megnyerik azt a pár embert, aki eddig leszarta az egész franchiset, de most majd rábólint, hogy egyszer elmegy… viszont azoknak meg szerintem mindegy, hogy elkészül-e valaha vagy sem.

  10. Doug Bradley helyére találni valakit, nem lesz egyszerű.
    Elmaszkírozás ide vagy oda, azért ő nagyban hozzájárult, hogy Pinhead egy horrorikon legyen.

  11. turrican:
    Igen. Ezt az utóbbi két film be is bizonyította, hogy Bradley-t nehéz pótolni.

  12. Remélem haladnak a korral és a high tech kocka nem a pokolba, hanem egy virtuális valóságba nyit majd kaput, ahol virtuális démonok pixelesednek majd…ja dehogy remélem. De úgy lehetne aztán Chucky crossover és közös univerzum építés is…Vagy ne ötleteljek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.