Nem lesz R besorolású Pikachu + egy lemaradt poszter

A Kotaku azt hozta le a Reynolds interjúja alapján, hogy elég “felnőttes” kivágott jelenet van a Detective Pikachu filmnél, amiből akár egy R besorolású is összetehető lehetne. De persze a stúdió hülye lenne egy 6 éves kortól ajánlott filmnél ilyen bizonytalanságot létrehozni a nézőkben, így esélytelen, hogy elkészüljön egy felnőtt változat a filmből.

Reynolds instája

Amúgy erről Reynolds tehet, hiszen rengeteget rögtönzött a hangfelvételeinél, amiből bármit csinálhatna a stúdió.

És végül az eddig nem látott IMAX poszter is a filmhez.

human
írta
2019. 05. 07. 03:23
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Nem lesz R besorolású Pikachu + egy lemaradt poszter” bejegyzéshez

  1. Kritikák nem túl jók róla. Ebben a hónapban amúgy is túl sok jó film lesz még ami nézős (John wick,Godzilla,Brightburn (bár ebböl még várok értékeléseket)), szóval ez lehet kimarad.

  2. Annyira, de annyira nem tud izgatni ez a mozi.. pedig bírtam a pokemonokat kiskoromban meg igazából fun most is valahol, de valahogy nagyon feleslegesnek érzem ezt a filmet.

  3. Én nagyon vártam, de természetesen a CC nem adja felirattal, OV meg a barátnőmnek nem jó. Reynolds nélkül szerintem kevés lesz, szóval marad otthonra.

  4. Ne már, már megint ez, hogy nincs felirat? Akkor marad a szinkronos, a forgalmazó meg nyaljon sót… :(
    (amikor vidéki barátokkal beszélgetek, hogy mi a jó Bp-ben, nagyon sokszor előkerül, hogy pl. az, hogy vannak feliratosan is filmek. De aztán évente 4-5-6 alkalommal meg szívom magam, hogy már megint csak szinkronos (meg esetleg OV) van… nesze neked nyelvtanulás, eredeti orgánum élvezete min. középerős angol nélkül :/
    #keserű )

    A poszter nekem nem adja, nem igazán tudom kötni a filmhez, a hangulat meg nem jött át

  5. Nekem a trailerek nem tetszettek, nem is fogom megnézni a filmet moziban, de olyan aranyos ez a Pikachu. Nagyon szépen megcsinálták. Úgyhogy ezért majd otthon megnézem.

  6. Szerintem nem nagy érvágás, ha nem kell RR midget fejhangját hallgatni. Engem totál kizökkentene.

  7. Mondjuk Nagy Ervin pont rokonszenvesen hozza RR-t (amúgy szerintem hasonlóan midget fejhangon :D ), de én már csak ilyen vagyok: nekem a színészhez hozzátartozik az orgánuma is, nem anti-szinkronos vagyok, hanem pro-OV. Pechemre mellé zavar, ha csak egy mondatot is nem értek – ezért nem szoktam csak angolul nézni. Maximalizmus rulez – ja nem :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.