Jöhet a Cliffhanger reboot?

Persze női főszereplővel!

A rendező Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night), a forgatókönyvet pedig Sascha Penn (Creed II) írja. Amúgy az éjszaka hazasétálós az jó film, szóval nem ez a gond.

A rendező szerint a cél: character-driven high-adrenalin survival movie.

human
írta
2019. 05. 08. 21:39
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Jöhet a Cliffhanger reboot?” bejegyzéshez

 1. Human: kivancsi lennek, ki milyen remake-re lenne kivancsi ellenkezo nemu foszereplovel. Morbid kivancsisag is szamit. Nincs keved egy korkerdest kirakni?
  En kivancsi lennek, mit hoznanak kinegy noi foszereplos Scarface (‘83) remake-bol 😀

  Sot, akar Keresztapa (Keresztanya) 😀

 2. Szóval ez is egy olyan fölösleges, SJW nyugtatónak való film lesz, mint a női Szellemirtók és társaik.

 3. Ajjaj, a következő, érzem a Pusztító lesz.
  Viszont nem értem, miért remake… miért nem lehet egy női főszereplős hegymászósat csinálni, ami mondjuk saját sztori és nem remake…

 4. Tyberius06:

  Hát ott a pont. Simán megléphetnék és senki nem fanyalogna ráadásul nem hiszem ,hogy csak a cím ilyen sokakat bevonzana a moziba. Szóval számomra is totál érthetetlen. Sly-os meg nagy kedvencem.

 5. Tyberius06:

  Sőt, lehetne akár folytatás is.

  Az öreg Sly nyugdíj előtt még mondjuk egy csoport amatőr hegymászót tanítgat, aztán akkor üt be valami akció-thriller szituáció. Aztán valamelyik tehetségesebb hegymászó csaj lehetne a főszereplő, vagy akár lehetne egy olyan női csoport badass, mint a Descent-ben.

  Kész, ennyi, ha a PC-n kívül bármi más céljuk is lenne (ne adj isten a minőségi történetmesélés), akkor 5 percükbe tartana megoldani, hogy meglegyen a reprezentáció, tiszteletben tartsuk az alapanyagot, és még jó alapja is legyen a filmnek. De neeeeeeeem, inkább remake-eljünk feleslegesen. Pedig ide a rozsdás bökőt, hogy egy remake-kel több fant veszítenek, mintha folytatást gyártanának…nem is értem.

 6. Azt mondom erre a hírre amit a csaj mond a film elején, miután kicsúszott a keze Sly kezéből: “Nooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!”

 7. Remélem majd készít valaki egy összehasonlító videót a 2 film forgatásáról, mert ugyebár a Sly-os filmet valódi helyszínen (Dolomitokban) forgatták mínuszokban és tényleg Sly mászott a sziklákon, valamint az elején lévő balesetes résznél valóban egy szakadék fölött másztak át kötélen a színészek (van fent róla video youtube-on). Ezt a rebootnál biztos, hogy zöld háttér előtt fogják felvenni.

 8. johndoe4:
  Azért kell, hogy a SJW és metoo befogja egy időre a pofáját.

  A Próféta:
  Hát mondjuk ehhez a filmhez nem is kell egy kigyúrt színésznő. Már az eredetibe is röhejes volt, hogy Sly-t nála gyengébb rossz fiúk szarrá verik.
  https://www.youtube.com/watch?v=CjpC3ULiYJM

 9. Az eredetiben Lithgow milyen zseniális dumákat nyom!
  “- Mi van a táskákban?
  – Cipő, zokni, 100 millió dollár – a szokásos cucc.”

 10. *sóhaj* Komolyan nem értem, miért gondolják a stúdiók, hogy ez a jó irány, több szempontból sem.

  Az alapszitu érthető: ráébredtek Hollywood-ban, hogy a nők, a people of colour vagy az lgbtq közösség tagjai nem kapnak megfelelő reprezentációt a filmes világban, legyen szó mennyiségről vagy minőségről egyaránt. Jött a társadalmi változásoknak (és nyomásnak) köszönhetően az igény, hogy erre jobban odafigyeljenek. Amivel szerintem (hetero fehér férfiként mondva ezt) semmi gond nincs.

  Viszont a választott eszközökkel az esetek többségében már annál inkább. Borzasztóan rossz üzenete van annak, hogy a fenti közösség képviselői számára 90%-ban az a járható út, ha korábbi alkotásokat rebootolunk. Nekem szerintem piszkosul szarul esne, ha nem új karaktereket, hősöket stb. kapnék, hanem be kellene érnem a régiek újrahasznosításával, hogy “nesze, neked csak ez jár”.

  Persze, oké, tudjuk pontosan, hogy az új és original tartalmakra mennyire szívesen ülnek be az emberek moziba… De ezek a rebootok is sorra állnak a földbe a stúdióknál, hiába a reboot fogalom generálta nosztalgiafaktor, ami esetleg bevonzaná a nézőket. Ezeknél ez sem működik, saját magukat lövik lábon.

 11. @ gore : egyetértek. Ezeknek a rebootoknak ezidáig cask egyetlen hatásuk volt, mégpedig az, hogy sorra bizonyították, hogy az eredeti sokkal jobb volt! Én erre egyáltalán nem vagyok kíváncsi…. de nem vagyok kíváncsi a Charlie Angyalaira sem férfi szereplőkkel vagy éppen a Reszkessetek betörők travi változatára sem és az Alien olyan változatára sem, ahol Ripley egy féllábú törpe.
  Simán fel lehet húzni egy új ötletre-sztorira egy női hegymászósdis akciófilmet, nem kell ehhez a Cliffhangert rebootolni.

 12. Nem kell!

  Megint egy piszkafa színésznő lenne, aki most kivételesen nem tucatnyi gorillát gyapál meg, hanem felhúzza őket a hegyen?

 13. Láthatunk majd egy piszkafa nőt, amint kicsúszik a kezei közül egy Sly méretű fickó és a szakadékba zuhan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.