Megjött az IT: Chapter Two előzetese

Végre itt van? Ugye a könyvben a karakterek szála ketté van választva, az egyik amikor gyerekként csaptak össze Azzal, a másik, amikor már felnőttként kénytelenek újra. Na most az utóbbit látjuk (főleg), melyik kölyök milyen felnőtté vált.

Olvasópróbán a színészek

Amúgy érdekes, vajon így is ekkorát üt majd? Mármint durva neveket szereztek meg, viszont a mostani IT első része azért eléggé a Stranger Things általi hullámra szállt rá a gyerekekkel (igen, a Stranger Things pedig King és Spielberg ihletésű, szóval ja), most pedig főleg a felnőttek lesznek, nekik kell lenyomni a kicsit pipa Azt.

Remélem az időzített trailer tényleg kikerült, mert épp nem vagyok gépnél, de itt van a tovább mögött. Talán.

human
írta
2019. 05. 09. 18:05
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Megjött az IT: Chapter Two előzetese” bejegyzéshez

  1. Működik a link. Kicsit furcsa nekem ez a trailer zene. Mintha x-ment néznék. Meg úgy az egész trailer furcsa. A vérfürdős képkocka a legjobb. Úgyis megnézzük moziban úgyhogy tök mindegy hogyan akarják eladni.

  2. Mivel már felnőttek a srácok ezért várom, hogy elindulnak a félelmetesebb irányba, és kevesebb lesz a poén.
    A trailer ezt teljesítette.
    Már most nézném :D

  3. Bazzeg szeptember, gyere már! Engem kilóra megvettek. Ennyire az Endgame-et sem vártam a trailerek után.

  4. Creepy öregnéni aki furcsán viselkedik mindig para. Első részt élveztem a skarsgard gyerek nagyon jól nyomta benne de a gyerekek is kitűnően színészkedtek főleg a stranger thinges kölök lopta el a jelenetek nagy részét.
    Kicsit hosszúra nyúlt ez a jelenet ez már rendesen egy clip volt kb a filmből de így is megvett kilóra.

  5. kiváncsi vagyok milyen lesz a vége, mert tuti nem akkora faszság, mint a könyvben

  6. Az elsőt nem kapkodtam el, pár hónapja néztem csak meg de nagyon tetszett, ez már tuti moziban nézős lesz.

  7. Az 1. rész szerintem kurva átlagos volt. De ez tényleg para és jónak tűnik. Az 1. rész nálam egy kicseszett angy kihagyott ziccer volt mert tényleg csak egy Stranger Things másolatot éreztem rajta meg se próbáltak mást csinálni pedig ott a jó alap nekik. De ez tényleg másnak tűnik és végre sehol egy kurva jumpscare remélem a filmben se lesz. Több mitológiát akarok Az-ról. Bár nekem továbbra se jön be a kis vörös castingja. Jessica Chastain nálam nagyon nem nyerő mert irritál a nő pedig nem is ismerem.

  8. Azta büdös…..na jó, eddig is fostam a bohócoktól (van erre valami szakszó gondolom :D) de ez a trailer baszki…..a bohócokhoz hozzáadhatjuk az öreg mammereket is :D :D :D Kár, hogy Stephen King többi horrorjából nem tudnak ilyen filmet generálni :D

  9. Nagyon kemény!!!!! Már az elején felállt a szőr a hátamon!!!
    Ugye nem az a vége, mint a régi verziónak?

  10. Swarnaus: Akkor a te filmed a The Visit :)

    Yakhead: az a Kuloulrofóbia.

    FD: Félig meddig a könyvnek is az, csak jobb és monumentálisabb kivitelben, nem csak annyi, hogy ő egy olyan izé…. :)

    DarkEagle: Reménykedem én is a mitológiában és remélem, ha a könyveset választják, akkor azt nagyon jól viszik vászonra. :)

    dzsonzon: Miért nem tetszett a könyves finish?

  11. Látom, hogy az első rész “az a jelenet benne lesz-e” után, most mindenki a “más lesz-e a vége” lemezt nyomja. Az is nagyon irritáló volt(konkrétan minden egyes IT poszt alatt àllandó jelleggel “az a jelenet” téma ment. Szerintem ne agyaljátok túl a dolgot, ha át is írják a végét, azt csakis anyagi szempontok alapján teszik(trilógiává nyújtva a dolgot) és nem amiatt, mert megkímélik a lelketeket egy szomorú befejezéstől. Ami a trailert illeti, megvett kilóra, a nyuggeres részt nagyon eltalálták, az a könyvben is jó kis hangulatot teremrett. Nálam ez az előzetes tökéletes.

  12. fura, az első teljesen átlagos volt szerintem, de ez már most jobban tetszik és meg is nézem.

  13. atyaisten, mióta lement moziban az első, azóta csak ezt a szeptembert várom :D

    öreg mammeres jelenetet pont ilyennek képzeltem el:D zseniális. Iszonyat erőteljes jelenet volt és azt hozták is. Kicsit sajnálom, hogy már most ellőtték, de sanszos, hogy vhonnan a film elejéről van és hogy nem ez lesz az egyetlen emlékezetes mozzanat.. Ebből kiderül, hogy olvastam, de semmiféle elvárást nem támasztok, lepjenek meg, rántsanak be. Hadd szeressem ezt is.
    Titkon azért reménykedem abban, hogy a ‘Beverly’-hez hasonló csodazene megint felcsendül valahol :) de ha nem az sem baj a lényeg az, hogy megint lebeghetünk egy kicsit :D

  14. ELkezdtem, de túl este van nekem ehhez :D fáj a lelkem már a zenétől is, holnap reggel benyomom.

  15. Szerintem gagyi lesz, akár az első rész. Nem értem miért van mindenki elájulva tőle.

  16. Csak egy kiegészítés(nem helyreigazítás). A könyvben pontosan az volt a jó, hogy a két szál nem volt különválasztva. Egyszerre történtek a dolgok (legalábbis leírva). Ezért végig izgulhattál, mert volt kiért. AZ :) első rész itt azért volt semmilyen, mert nem volt tétje. Milyen az a horrorfilm aminek a végén tudod hogy úgysem hal meg senki…. reméltem átírják, de csalódtam.
    Amúgy szerintem ez egész könyv teljesen másról szól, mint hogy megijeszt a bohóc, persze a népnek vér kell! Adjatok nekik!
    Ettől persze nézzük mert SK az SK (vagyis volt régen…)!

  17. Basszus…maminál mikor nézte a képet, már ki kellett vennem a fülest, azt hittem valami ordas-nagy jumpscare lesz
    Rég rázott a hideg így trailertől :o lehet csak otthon merem nézni :D

  18. Szerintem egyeseknek azért gagyi, mert valami nagyon félelmetes zsigeri horrorfilmre számítottak, közben a film inkább a Stranger Things hullámot meglovagló blockbuster. Annak meg megfelel.

  19. @DarkEagle: Stranger Thing másolat? Egy 1986-os regény mozis feldolgozása másolna egy 2016-os sorozatot azért, mert mindkettőben gyerekek a főszereplők és a nyoécvanas években játszódik a sztori? Érdekes logika, nem csak nálad láttam, de nem értem…

    Amúgy érdekes lesz ezt a második részt a 2010-es évek elejére helyezve látni (eredetileg a gyerekkori részek az ötvenes évek közepén játszódnak, a felnőttkoriak meg 86-ban, itt eggyel csúsztatták az egészet), és a végére nagyon kíváncsi leszek, hogy oldják meg. Emiatt aggódom is kicsit, mert könyvben szerintem jól működött a nyomasztó kérdéseket is felvető, kozmikus horror-elemeket is tartalmazó mitológia, de a régi tv sorozat nagyon gagyin adta vissza. Remélem itt nem érik be valamiféle látványosabb, de ahhoz hasonlónan lebutított verzióval.
    Továbbá a regényekben és a régi filmben párhuzamosan futott a gyerek-felnőtt szál mesélése, itt meg nem. Ami azért lesz érdekes, mert a felnőtt rész gyakorlatilag annyi volt, hogy elköszönnek a családjaiktól, öaszejönnek és felelevenítik a gyerekkori eseményeket, történik pár ijesztgetés, aztán jön a végső leszámolás. Nem tudom, ezzel hogy töltenek ki egy teljes filmet, hacsak nem a gyerekkori részekből emelnek még át az elsőből kimaradt részeket flashback-ként.

  20. Ha jól tudom korábban is kezdték az első részt, mint a Stranger Thingst, de ettől függetlenül a 80as évek gyerek-kaland-misztikum vonalat szerintem simán megakarja lovagolni. Bár, mintha most leülepedett volna ez a “hype”.
    Most a zenés karrier a menő.

  21. Én abszolút nem vagyok egy horror film rajongó (sőt !), de ez a trailer nagyon el lett találva!

  22. Azt nem értem, hogy miért csak az adhat tétet egy filmnek ha valaki meghal? “A néző tudja, hogy nem halhat meg senki, ezért már nincs is tétje.” Mivel a karakterek nem tudják, ezért számukra igenis van tétje a történéseknek. Plusz szerintem van akkora dráma az is ha valaki elveszít valamit a cselekmény során (végtag, rokon, gyermekkor, stb.), nem?

  23. nem a szomorú befejezéssel lenne baj, hanem az előtte lévő, itt is említett, roppant gagyi “kozmikus” baromsággal, ami teljesen elütne az előző és a mostani film hangjától

  24. Gekko: Épp ezaz, ha minden együtt, párhuzamosan zajlik, akkor tudod már az elejétől, hogy ki ússza meg (gyerekként), hisz egyből olvashatod őt felnőttként… Itt aki 0 tudással ült neki az nem tudhatta, hogy mindegyik gyerek túléli-e.

    Az sem egy jó dolog, ha képről-képre azt csinálják meg, mint amit a könyvben már olvashattál, mert akkor ott van az az érzés, hogy ezért 2x fizettem… Ezért van az, hogy a könyv/film/játék mind változásokkal kerül ki.

    Az első rész forgatása tényleg előbb elkezdődött, mint a Stranger Things kijövetele, szóval azt se nagyon kéne mondani, hogy copy-paste.

  25. én gyűlölöm a horror filmeket, de ezt nagyon birom, az első rész is nagyon tetszett :D van egy beteg bohóc imádatom, szóval ez az ősz fasza lesz a Jokerrel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.