Wachowski-ék dolgoznak a Mátrixon. Elvileg.

Update: na ez tényleg egy kiragadott interjú pillanat volt, elnézést érte, a rendező PR-osa szerint egy feltételezett esetre reagált, avagy “ha dolgoznának rajta, akkor rohannék”.


A régen kaszkadőrséggel foglalkozó, most épp ugye a John Wick 3-at rendező Chad Stahelski volt Keanu Reeves dublőre mindegyik Mátrix filmben.

Na most épp a Wick interjúkampánya közben ejtette el, hogy nem csak annak örül, hogy a Wachowski testvérek újra Mátrix projekten dolgoznak, hanem az ottani univerzum bővítésének. Ha hívnák, akkor nekik rögtön menne újra kaszkadőrködni.

Igazából nem tett sokat az eddig ismeretes pletykákhoz, például nem tudni, hogy rendezni is akarják-e, csak érdekesség, hogy szó van róla valami miatt, lehet tényleg dolgoznak rajta. Ugye volt elvileg a reboot kezdemény is, de arról nincs szó jelenleg.

I’m super happy that the Wachowskis are not just doing a Matrix, but they’re expanding what we all loved

Chad Stahelski

10 hozzászólás a “Wachowski-ék dolgoznak a Mátrixon. Elvileg.” bejegyzéshez

  1. Az első Mátrix remek akciófilm sok buta szöveggel. Remélem, ha lesz új rész, Chad Stahelski rendezi.

  2. A Mátrixhoz maximum úgy szabad nyúlni, hogy a gagyi CGI-os jeleneteket újra elkészítik friss technológiával.

  3. Én kicsit máson aggódom/akadtam fent.

    “…hanem az ottani univerzum bővítésének.”

    Az ilyen félmondatok jelzik az (egyébként általam kedvelt)MCU káros hatásait a jövőre nézve.Önálló filmként kéne tervezni a folytatásokat,rebootokat mert sok film és franchise(Dark Universe) bukott el ezen.Én rossz előjelnek tekintem az ilyen nyilatkozat részletet,főleg a Terminátor és az Alien szenvedése miatt.

  4. andretheclutch, AZ URATOK: nem, csak nem ugrott be mik jelenleg, mert igazából ezt pont nem is tartom számon, a lényeg, hogy jó filmeket csináljanak. érdekes, ki hogy értelmezte.

    feelgoodnak is igaza volt, szóval ment az off.

  5. mit gondoltok az ujításról új színészekkel új történettel ki tudja akár folytatni is lehetne nem rebootolni meg ilyenek én még egy olyan történetet is elfogadnék ami pl az álomszinteken alapszik vagy hogy a robotok felrúgják az egyességet és szépen egy maroknyi gyermeket meghagyva ujra bootolják az eget és kis kolóniákat hoznak létre ők maguk pedig elmennek egy másik bolygóra hisz a technológiájuk meg lenne hozzá.

  6. Szerintem semmi értelmeset nem tudnának kihozni belőle,na meg ha akarták volna már rég kész lenne az új történet.

  7. Mugli

    Nem akarok beleállni ebbe a hozzászólásba,de semmi értelme.
    Egyetlen normális értékelhető történet lenne,ha onnan folytatják ahol abba hagyták.

  8. Szerintem mindhárom film nagyon erős valamilyen formában, nyilván az első az több mindenben is. Igazából minden trilógiának vannak gyengébb darabjai, ennek konkrétan kettő is, viszont a felépített univerzuma annyira érdekes és kiaknázatlan, hogy én várom a filmet, amit készítenk (Wachowski tesók nélkül is). Csak Zak Penn kapjon maga mellé egy erős és jó rendezőt, mert anélkül nem igen tud maradandót alkotni.

  9. Én azok közé tartozom, aki mind a 3 filmet szereti + az animátrixot is, de nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne folytatni. Megvolt a beteljesedés, a katarzis, kerek segget adtak neki. Vagy most megint felbomlik a béke? Lesz egy szabotőr szervezet, ami majd a “nagyobb jó” érdekében szétbombázza ezt a törékeny békét, mert félnek a gépektől és majd jól elbasszák, amit a főhősnek kell megmenteni? Aki (persze) totál véletlen vagy nő lesz vagy fekete.. Ha ilyet akarnak, akkor kurvára ne. Ha valami elgondolkodtatós scifit, akkor hajrá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.