Tim Miller vágja a Terminator: Dark Fate előzetesét

A rendező twitteren lepett meg minket azzal, hogy a végső simitásokat végzi a film előzetesén, lassan (“pár héten belül” – Miller) több elképzelésünk lesz arról, hogy a Cameron által jóváhagyott 6. rész milyennek ígérkezik.

23 hozzászólás a “Tim Miller vágja a Terminator: Dark Fate előzetesét” bejegyzéshez

 1. Nekem már most is van több elképzelésem :) A szar és ennek fokozatai…

 2. Bárcsak megkapnám azt a 3. részt, ami kijárna a szériának.
  Mondjuk én még a Salvationt sem utálom akárcsak a Genisys-t vagy a T3-at sem……. mindhárom jó akció film, csak Terminator folytatásnak gyengék. Mi is lesz a korhatár besorolása a 6.-nak? Nem vagyok képben.

 3. Tök jó, hogy Cameron meg Hamilton visszatértek, tök jó, hogy Arnold megint jön de ezektől eltekintve pont annyira felesleges mint az összes eddigi folytatás. A T2 lezárta szépen a sztorit, nincs miről beszélni.

 4. Valahol igazatok van előttem felszólalók!
  Yo-Ker végre valaki rajtam kívül nem utálja ezeket a filmeket,nem csak én.Szerintem is tök oké robotos-sci-fi akciófilmek,csak nem JÓ Terminátor folytatások.Az R korhatár miatt reménykedem jó lesz,bár a másik megerőszakolt legenda,a The Predator is R-es korhatár besorolású volt,véres is volt de szinte követhetetlen,szóval csak a durva felnőtteknek szóló poénok? miatt kapta meg az R-t.
  Én nagyon vágyom egy jó Terminátor folytatásra,a 2.rész az egyik kedvenc filmem vagy 20 éve de a T2 óta nem csináltak jó folytatást,bár Cameron és a 2 legenda(Hamilton,Schwarzi)visszatérése,na meg a magas korhatár besorolás miatt egy picit bizakodom de félek purplerain-nek lesz igaza,és nemhogy sz@r,hanem ultrasz@r lesz.
  Ha elcseszik,és fos lesz ÉN akkor is megnézem.
  De ne legyen igazam.

 5. én is szívesen vágnám a filmet, ki a picsába. már most :)
  bár lehet human is a kommentemet

 6. Azt hittem az lesz a gond a képet látván hogy mért nem seprű van Sarah kezében.

 7. Amúgy ez figyelembe veszi a Genisy-s történéseit vagy nem? Mert ha igen,akkor van egy upgrade-elt Arnie, egy 30-as Kyle Reese, egy tizenéves Kyle Reese és egy 30-as Sarah Connor. Vagy az nem a fő idővonal volt és így ignorálható? De ha meg nem a fő idővonal colt, hanem egy párhuzamos,akkor viszont az eredeti idővobalra nem volt hatása a Genisys-nek. Újra kellene nézni mert nem emlékszrk tisztán.

 8. Vagy! Ezt figyeld. 2017 végződik a Genisys. Eltelik vagy 30 év. Kyle Reese 60-70 éves lesz, Sarah Connor szintén. Közben megszületik John Connor és felnő. A tini Kyle Reese ia felnő. Na a csavar az az hogy Arnold fogja alakítani az öreg Kyle Reeset. És fogságba ejti a Skynet és meglátod a T-800 borítását az örge Kyle Reese-ről mintázzák. Elhangzik a T3an hogy az érzelmi kötődés miatt lett olyan amilyen (persze eddig azt gondoltuk hogy a T2 bratyizáa miatt de a T-800 már az első filmben is Arnold fo4ma volt……!

 9. Yo-Ker

  Közvetlen folytatása lesz a 2. résznek. A további filmeket teljesen figyelmen kivül hagyták. Vedd úgy, hogy azok nem is léteznek. Ha esteleg ez jól sikerül és értelmes lesz, akkor majd elmondhatjuk, hogy van egy Terminator trilógia és kész.

 10. @blurayfan: köszi az infot. Reméljük jól sikerül, nekem a Gebisys jövőben játszódó része túl steril volt…..csillivilli ruhákban az emberek……hiányzott az első részben vázolt patkányt hajkurászó gyerekek, elkeseredett emberek, lepusztult mocskos retkes katonák…..huhhh ott nagyon átjött a kín és a keserves élet. A Genysisben meg jól táplált csini katonák parádéztak frissen fésülve a legújabb makeup-ban.

 11. budossajt: miért gondoltad ezt a filmtörténelem egyik legjobban kedvelt női badass-jénél? Ki írna ilyet szerinted?

 12. Van bőr az arcotokon az biztos, de mire?
  Minden Terminátor a maga nemében mű. És minden cseppje rendbe van. Üljetek. Várjatok. És tanúljatok.
  Ha nemteccik. Mit kerestek itt?

 13. Fazekas Ferenc

  Az 1-2. rész valóban mestermű.
  A 3. már kezdett megfelelni a korhatárnak a nagyobb nézettség érdekében. Akciófilmként bitang jó, Terminátorként elviselhető, de már elkezdték vele a poénkodást.
  4. rész szintén külön akciófilmként elnézegethető, Terminátorként megbukott. Ez nem az a jövő, amit Kyle leírt. A hatásvadász giccsparádés “odaadom a szívem”-baromságokról és megaterminátorokról, motorobotokról ne is beszéljünk.
  Az 5.-ről meg főleg ne, családi vígjáték :D

  Azonban A Gyűrűk Ura és a Terminátor olyan filmek, amiket annyira elfogultan tudok várni, hogy mindenképp megnézem.
  Nekem ez lesz az év nagy mozija, már tűkön ülök.
  Ami illúzióromboló, hogy anno Cameron és Svarci is elélvezve beszéltek a Genisysről, és láthattuk, mi lett belőle… :D

 14. Fazekas Ferenenc: Csak két Terminator film, az első kettő. Az összes többi értékelhetetlen hulladék. Felőlem nézheted és szeretheted őket de ne játszad itt az agyadat, hogy akinek nem tetszenek az nem true fan. Egyed a moslékot, az való neked!

 15. Már most érezhető a Covenant és a Predátor után ez lesz a következő megosztó mozi. Ennél is várom majd a mítoszromboló szakikat a kibeszélőnél. El kéne engednetek a T1-2 szintet (nálam is best of) különben semennyire sem fogjátok élvezni. Én a Salvation-t lőttem be minimum elvárásnak. Ha annál jobb lesz már elégedetten jövök ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.