Escape Plan: The Extractors-előzetes

Itt most tényleg az a helyzet áll fenn, hogy az Escape Plan 3-at még a 2 bemutatója előtt leforgatták. Mondjuk ez is csak házimozis forgalmazást kap, nem küldik moziba. Ennek ellenére Bautista, Stallone és 50 cent is szerepel benne.

Ezúttal egy Lettországi szuperbiztos börtönbe törnek majd be, és onnan ki, hogy kiszabadítsák Breslin barátnőjét, akit Jaime King alakít. Igen, aki a 2. rész után ezt várja, az… nem is tudom. Mondjon 3 értelmes mondatot róla.

THIS TIME it’s personal, azt mondja Sly.

13 hozzászólás a “Escape Plan: The Extractors-előzetes” bejegyzéshez

 1. Egy fokkal jobban néz ki mint a második rész, de totál nem érdekel. Mellesleg meg John Herzfeld rendező jó mélyre csúszott, mint mindenki aki itt játszik!

 2. Ez olyan mint mikor Pataki Attila azt mondja, hogy sosincs playback, aztán elmennek az ATV-re haknizni. Sly is pénzt most mint Segal?

 3. Most nem azért de stallone meg batista miért vállal ilyeneket?
  Nem hinném h lenne pénzügyi gondjuk.
  Vagy csak ennyire unatkoznak

 4. Mindenki biztos lehet benne, hogy ez megéri nekik. 100%, hogy az ezzel töltött munkanapra jutó bevételük elég vonzó lehet ehhez, plusz itt valószínűleg ki lehet alkudni bevétel alapú részesedést is. 73 évesen inkább évente 2-3 ilyen, mint monstre 3 hónapos forgatások fixért.

 5. Itt inkább csak Sly csúszott le, Bautista meg csak szimplán nem hagyna ki egy filmet egy ilyen legendával, mint Stalone szerintem.

 6. Stallone-nak legalább volt honnan lecsúsznia. Bautistának és 50centnek meg kb. ez a szintje. Szinészileg meg talán ez se.

 7. De akkor már inkább rendezhetne.
  Szerintem megállja helyét a kamera mögött,jóval többet is rendezhetett volna.
  Főleg így öregen,nem kéne még mindig bunyóznia,jo gondolom h sokkal melosabb is a rendezés,de akkor is,jóval másabb lenne megítélése.

  Ha már az akció filmek világából jött akkor kitudott volna nevelni egy új akcio sztar generációt,mind rendezés és forgatóköny terén ott lett volna.Vagy legalább gatyába rázta volna a meglévőket.

  És nem Dylan O’Brien meg taylor lautnerek akcioznának.

 8. Kár ezért a franchisért, az első részében volt jóság, a másodikat meg sem mertem nézni, ez meg nem érdekel már :(

  Sly papa csináljon újra egy jó R-es Expendables filmet.
  A meglévő nagy karaktereit zárja le szépen, ahogy csinálja is.

 9. Én anno olvastam egy olyan hírt valamelyik külföldi oldalon, hogy ilyen szerepekkel hozta össze a Rambora a pénzt, mert a stúdió nem akar eleget adni rá, mivel inkább rebootban gondolkodnának. Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de az Expendablesre is úgy kellett összekalapoznia a pénzt, mert egyik stúdió sem hitt benne.

 10. Sztem ezek az ikonok már csak maguk szorakoztatására csinálják a filmeket. Nem hinném, h halál komoly bevételt várnának. Tele vannak már mint a déli busz. Épp ezért, nem is kéne leírni őket. Nem hiába jön fel az önirónia a filmeikben. Gondolok itt most schwarzira még pl. Megvan a presztizsük, nem azzal fogják lerombolni h 70+ évesen szar filmekre szerződnek… levezetésnek jó ez nekik. Sajnos nemsokára elköszönhetünk tőlük. Nagy respect!

  Persze, mindettől elrugaszkodva, az adott film engem sem villanyoz már fel, gagyi volt a kettő is. Az egy még jó volt a két öreggel

 11. Remélem azért ennél a résznél lecserélték a vágót és az operatőrt. Mert nekem konkrétan a második rész amiatt volt nézhetetlen, hogy a bunyokat összevissza vágták és fényképezés meg olyan volt, mert mintha például egy közelinél nem Stallone arcára, hanem az egyik ráncára összpontosított volna.

 12. Az első nagyon gagyi volt, másodikat nem láttam, szinusz, koszinusz, kotangens, ezt sem fogom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.