Jöhet a Honey I Shrunk the Kids rebootja?

Itthon a Drágám, a kölykök összementek címen ismert klasszikus Disney komédiát akarja rebootolni.. a Disney.

A reboot ez esetben a franchise felélesztését jelenti, mivel 3 évtizeddel az eddig történtek után játszódik majd. A címe Shrunk, és a főszerepbe Josh Gad került. Mondjuk a történet tök hasonló, mivel ezúttal az apja “nyomdokait követve” ő kicsinyíti le a kölyköket, és meg kell oldania a problémát. Szóval ez bizony soft-remake lesz, becsomagolják ilyen felemás formában.

human
írta
2019. 05. 14. 03:44
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Jöhet a Honey I Shrunk the Kids rebootja?” bejegyzéshez

 1. Oké, elég ezekből a rebootokból. Valamihez jobb nem hozzá nyúlni. Ennyire nincsenek új ötletek?

 2. Új kaját főzni /rendelni mindig drágább, mint kivenni a mélyhűtőből a lagziról megmaradt töltött káposztát és azt újramelegíteni.

 3. Még a mai szemmel nézve is kiváló kis családi vígjáték lett ez, hiába dízni, abban az időben kevésbé volt még pc. fertőzött a stúdió. Biztos a szinkronja is dobott rajta, a gyerekeim is szívesen nézik. Reboot nem érdekel.

 4. Akkor ha kifogynak az “élőszereplős” rajzfilmekből, akkor jöhetnek a Dizni film rebootok? Csodálatos. Nekem anno még a Flubber sem tetszett annyira, mint az eredeti.

 5. Kábé 1 hónapja néztem meg a gyerekeimmel.
  Szerintem semmit nem vesztett az értékéből. Nekem a trükkök még most is tetszettek.
  Egy újabb felesleges rímék

 6. Valaki írja már ide ,hogy elég a rebootokból és nincs kreativitás hollywoodban , mert az ilyen típusú hozzászólásokból süt az egyedi gondolkodás :)

  A régi mindig jobb..

  Amit rebootolnak ,az meg ugye nem munka senkinek. Csak levették a polcról és már kész is. Nyilván minden adott hogy máris moziba kerülhessen a felújított verzió.

  Pont a Hangya/Bosszúállók kapcsán jutott eszembe ,hogy régen volt Drágám a kölykök film és lehetne belőle egy felujított. Senkinek a gyerekkora nem sérül még egy rossz reboottól sem. Rick Moranis úgyis pótolhatatlan, de lehet hogy a jelen generáció is kap egy kedves, szórakoztató családi moziélményt. Disney talán sokat markol mostanság, de nyilván van igény is a kínálat mögött.

  Arra mondjuk kíváncsi lennék, ha már pont őket szidjuk, hány Disney reboot/eredeti forgatókönyv valósul meg évente, ebből mennyi anyagi/kritikai siker.

 7. @Megalaz

  Elég a rebootokból és nincs kreativitás hollywoodban!

  Mert mit csinálnak? Fogják az igényes, klasszikus, sokak által szeretett alapanyagot, ráhúznak egy mai köntöst, telerakják fapoénokkal és olyan “színészekkel”, akik totál alkalmatlanok, bsznak rá egy 3D-t, aztán szevasz. Blfasz telefonnyomkodó családnak úgyis jó lesz hétvégére, ez a NAGY IGÉNY. És ez nem csak hálivúd hibája, hanem a sok gyökér emberé is, akik a társadalom 80%-át alkotják. Kiirtották az önálló gondolkodást belőlük, elég nekik egy okostelefon, a bennük levő mérhetetlen kihaénnem egoizmus, ez a mai társadalom. Nagy számok törvénye alapján pedig megéri nekik tartalmatlan, de látványos filmeket csinálni, kajálni fogják, az meg már nem érdekli őket, hogy 1 hét múlva azt sem tudják, miről szólt.

  Nem azt mondom, hogy nincs jó folytatás/reboot, de a Jumanji 2-n kívül (ami egyébként szintén teljesen más volt, már nem az az aranyos gyerekfilm, de a poénok legalább helyén voltak) az elmúlt x éven belül mindegyiket kb. elbszták.
  Pár példa: Star Wars, Terminátor, Ragadozó, Szellemirtók… mindegyikkel mi a gond? Az, hogy még a legdurvább horrorlényeket is ledegradálták egy családbarát filmbe. A régieknek volt egyéniségük, maradandó jelenetek és idézetek, amiket álmomból felverve is tudok, de ezek a mai szrok…

  De legjobban talán úgy lehet letesztelni a mai kínálatot, hogy megnézzük, készülnek-e a mai filmekből olyan paródiák, mint a Csupasz pisztoly, Űrgolyhók, Nagy durranás… Nem? Na miért nem? Mert a mai filmek 90%-a, még a komolynak szánt filmek is már önmagukban egy nagy paródiák.

  A régi Drágám, a kölykök összementek gyerekkorom egyik kedvence, amit talán már 15 éve nem láttam. Létjogosultsága szerintem nincs rebootnak, de a cikk alapján eszembe jutott, mit kéne újranézni :)

 8. @Sawyer

  kár általánosítani. Az alapján amit írsz végülis filmet se kéne készíteni ,mert úgyis hulladék a néző, sőt a társadalom.

  Voltak rossz rebootok is ,és jók is:

  Star Wars VII
  James Bond – Craiggel
  Ocean`s filmek
  AZ, Dredd, Godzilla, Blade Runner(tudom folytatás), Majmok bolygója, vagy a Nolan féle Batmanek.

  Ma tagadhatatlanul több film készül ,mint valaha, ergó több a rossz film is.

  Csupasz pisztoly ,Nagy Durranás ugyanazoknak a kreatív késztőknek köszönhető filmek voltak, talán kiöregedtek, (vagy sajnos kihaltak) és jelen pillanatban nem tudnak olyan gyorsan reagálni 1-1 filmre a paródia gyártók ,hogy még meglovagolják a hullámait. A 80-as években mondjuk 2-3 évig adták az egyes SW filmeket a mozik, az Űrgolyhók így gyakorlatilag friss görbe tükre tudott lenni. A jelen helyzet teljesen más, 1-2 hónappal az adott film után már gyakorlatilag lerágott csont. Youtube content gyártók tucatjai parodizálják a filmeket, így vagy úgy.

  Nem vagyunk teljesen más véleményen ,úgy gondolom. Csak szerintem megfelelő motivációtól vezérelt készítők tudnak minőségi rebootot tenni az asztalra. Kétlem ,hogy a Drágám, a kölykök összementek – reboot erősíteni fogja példáim sorát ,de ha rossz is lesz se szeretem majd kevésbé az eredetit.

 9. Sawyer: Teljesen egyetértek mondjuk azt hozzátenném,hogy a Jumanji is átlagos lett semmi köze a régihez. Se karakterekben se hangulatban, és még sorolhatnám így az se lett szerintem jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.