Jövőre jön a Purge

Nem meglepő módon, még cím nélkül bejlentve, de 2020 júliusában érkezik az 5. Purge-film. James DeMonaco (The Purge, The Purge: AnarchyThe Purge: Election Year)  azt mondja, ez lesz a végső. Belengette, hogy ezzel lezárul a történetben is a Purge, fellélegezhetnek majd Amerika lakosai.

I think it’s a great way to end it all. We want to end it all, I think, in this one, and I’m very excited. When I came up with the idea and pitched it to everybody, they seemed psyched, and I think it will be a really cool ending, how we take this one home.

DeMonaco
human
írta
2019. 05. 14. 10:45
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Jövőre jön a Purge” bejegyzéshez

  1. Én szinte az összes Purge munkát bírom, persze van gyengébben sikerült is, de ez a történet és koncepció nagyon durva, ha belegondolunk. Nálam működik.

  2. Jöhet, imádom az egészet! Kár, hogy az utolsó lesz, nézném simán évekig :D

  3. Az első 3 jó volt. A 4. rész nekem már nagyon “olcsó TV-s szerű” volt.

  4. Nem szeretnék megsérteni senkit sem, de nem értem, hogy ebből a jó koncepcióból miért nem alapból egy minisorozatot csináltak. 5-6 rész, akár film hosszúságúak, külön sztorik, rendezők, szereplők, de mégis az adott témában/világban. Tény, hogy nem láttam az összes részt, de a Fűrésszel is ez volt a bajom, hogy minden egyes újabb résszel csak megalázni tudták az amúgy jó ötletet.

  5. Az legutóbbi nekem nagyon nem tetszett (bár a lore-hoz sokat adott), és a tv sorozatot is otthagytam a felénél, de ezt várom.
    Hátha visszajön Grillo is :D

  6. human: Köszi, vágom, hogy van sorozat. Lehet nem jól fogalmaztam fentebb, de a filmek helyett kellett volna, nem azután, hogy lerángattak róla néhány réteg bőrt. Ettől függetlenül lehet, hogy fogyasztható az is csak engem nem tud már meghatni. A “fesztandfjúriusz” 10 része meg 4 spinoff után ha kiadnak egy sorozatot is akkor az kit fog érdekelni? Valakit biztos, elhiszem csak érted, értitek.. :)

  7. Lett volna benn potenciál, de nemtom… olyan, mint a Halálos kitérő-sorozat, megnézi az ember, elvan, de nem egy maradandó élmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.