A Pixar jó útra tér?

Pete Docter (Up, Inside Out) tavaly vette át a Pixar vezetését Lasseter távozása után, és decemberben még egy alapító tag távozott a cégtől. A sok folytatás még az ő kezük alatt indult el, de most:

He’s [Pete Docter] really looking out for the new voices and really loading up the development pool. It’s all original films after this one right now.

Mark Nielsen (producer)

Ami bizony úgy értelmezhető, hogy a Toy Story 4 után végre újra eredeti filmeket gyárthat a Pixar. Az első az Onward lesz jövőre, de még utána sem tudjuk mit csinálnak. Sőt, még Docternek is fut egy projektje 2021-es bemutató dátummal.

human
írta
2019. 05. 15. 10:25
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Pixar jó útra tér?” bejegyzéshez

  1. Nem úgy volt, hogy a Disney tiltotta le az új pixar projekteket?
    Én valami olyasmire emlékszem, hogy az volt a koncepció, hogy az egér adja majd az új címeket (Frozen, Hero 6, Ralph, etc.), a pixar meglévő címeiből meg kipréselnek minden pénzt. De fixme, ha mégsem így volt.

  2. ntsc: már csak azért is hibás a felvetés, mert a Disney nem klasszikus értelemben megvette 2006-bán a Pixart, hanem egy merger történt a Disney Animationnel, melynek következtében a DA nagy részét menesztettek (az elmúlt évek sikertelensége miatt, pl. chicken little, home on the range, etc.), helyüket Pixaros figurák vettek át (pl Lasseter lett a DA feje is). Tehát a Disney lett sokkal Pixarosabb, mint fordítva, és így jöhetett a DA újabb reneszánsza.

  3. A fentiekhez: volt ugyan próbálkozás arra, hogy alapítanak egy külön stúdiót, ami csakis Pixar-folytatásokat gyártana, olcsón és egyenesen DVD-re, de az hamar megbukott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.