Forog a Free Guy

És Waiti szereplőként van itt a forgatás kezdetét jelző képen, nem rendezőnek. Azért a sztár persze Ryan Reynolds, ő alakítja majd azt a csávót, aki rájön, hogy csak háttérfigura egy open-world videójátékban.

A rendező Shawn Levy (Date Night, Night at the Museum)

human
írta
2019. 05. 15. 09:22
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Forog a Free Guy” bejegyzéshez

 1. Úúú, erről a hírről le is maradtam O.o
  Ilyen 15 perces kisfilmnek-skeccsnek simán el tudom képzelni az alaphelyzetet, kíváncsi leszek, hogy a konfliktust, amit kitaláltak a helyzet fölé/mellé, hogy fogják abszolválni.

 2. Háttérfigura = npc? Ha igen, akkor érdekes is lehet, ahogy a Trueman Show is volt, vagy a Westworld is az a maga módján. Szeretem az ilyen “öntudatra ébredős” gondolatkísérleteket.

 3. Taika Waititi, Ryan Reynolds es Jodie Comer? Hol tudom elorendelni a mozijegyet? :D

 4. Jodie Comer miatt úgyis megnézem,pedig még PTSD-m van ilyen Rillington placek,Remember me-k meg Doctor Fosterek miatt, szóval tényleg megnézem vele a gőzölgő tehénlepényt is, de azért kíváncsi vagyok hogy oldják meg a virtuális világ meg az igazi között a különbséget. Gondolom olyan Gamer módra,hogy csak más a kosztüm meg kicsit nyúzottam a való világbeli szereplő… nem hiszem hogy Ready Player One féle pénzek lettek ehhez a projecthez dobva. Vagy nem is lesz benne a való világ? Én azt olvastam, hogy Jodie alakít a játékban valami Molotov girlt vagy ilyesmit, de amúgy ő csinálta a kódot a játékhoz.

 5. @ AZ URATOK : Reynolds-ot a Deadpool tolta meg durván szerintem, legalábbis a Deadpool óta van így előtérben emlékeim szerint…..de lehet, hogy tévedek.

 6. Aha. “A csávó, aki rájön, hogy csak háttérfigura egy open-world videójátékban”. Spoiler nélkül: idén már láthattunk ilyen filmet.

 7. “Ezt a Reynoldst nagyon tolja valaki az utóbbi időben.”

  jóképű, és a filmjei anyagilag sikeresek többnyire, vajon miért akarják őt a producerek a filmjeikbe?

 8. Hol is láttam legutóbb Ryant és Taikát együtt egy filmben?
  Hmm….
  Ja igen! Green Lantern xDxD

 9. Shawn Levy folyamatosan közepes filmeket csinál. Nem tudom, de komolyan mostanság már nem is annyira a film érdekel, hanem a ki készíti. Mert ez jobban befolyásolja az érdeklődésem.

 10. Joe Keery-nek elég spoileres ez a haj a képen, reméljük azért túléli Steve a Stranger Things harmadik évadot.

 11. Soldierdsgn: Nem akarom lelőni, mert annak a filmnek az az egész mozgatórugója így akinél tervben van hogy megnézi annak nem venném el a kedvét. Ha ennek ellenére mégis szeretnél választ kapni akkor googlebe az alábbit írd be: category films about video games wikipedia

 12. Misi85 de jó, majd húzok egy tarot kártyát, hogy melyikre gondoltál a sok közül :P

 13. Misi85: Én végigolvastam a számomra ismeretlenebbek tartalmát, de nem tudom, hogy melyikre gondolsz. Nekem a 13. emelet ugrott be, de az nem játékban játszódik.

 14. Nari: alap :) bár 3 perces hülyüléseknek jó, de tényleg, ebből egy filmet?! Hát na majd meglátjuk

 15. Egyetlen mellé van csak odaírva zárójelbe hogy: 2019 film. Szerintem így megtaláljátok. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.