Lying and Stealing-előzetes: csak a gazdagoktól lopni

Mert abban van a pénz a tolvajok számára. Igazi rablós, szélhámosos filmet kapunk, csak sajnos nem A-kategóriást, amiben a Theo James által alakított főszereplő épp ki akar szállni, még kettő, aztán egy nagy munka van hátra. És ebben Emily Ratatata (bocsss) is segíti majd.

Mondom, nem üt az előzetes, de ebben a zsánerben olyan kevés cucc érkezik. Amúgy durva, hogy milyen rég van a fiókban.

6 hozzászólás a “Lying and Stealing-előzetes: csak a gazdagoktól lopni” bejegyzéshez

 1. Csak engem irrital ez a no es hogy a szineszet fele menekul, arra gondolva, hogy egyszer kioregszik? Marmint oke, csinos, meg napi szinten tesz ki magarol ugymond sokat sejteto/mutato fotokat, ezt ertekeli a nem vak ferfiember, de aki elmult 15, annak kotelezo eldobnia magat tole akkor is, ha epp szineszkedik? Olyan tehetseges szinesznonek azert nem neveznem. Engem marhara irrital, mint a masik multitalentum modell is, Delevigne, aki mar regenyt is irt – szigoruan tarsszerzovel persze…

 2. Köszönöm!Végre nem csak én érzem magam hülyének,akit irritál ez a csaj.Tényleg csinos,formás meg szép és fiatal,de az insta/twitter celebséget azért ne keverjük már össze a jó öreg színészettel.Ki van a tököm az olyan “hír”oldalakkal akik majdnem napi szinten beszámolnak Ratajkowsk kisasszony most éppen ilyen bikiniben pózolt meg olyan ledér ruhában twittelt.Ennyi a “tehetsége”.Való igaz én már 30 vagyok és nem dobom el magam egy szép,formás lánytól/nőtől.Plusz az ilyen hypeolt emberkéktől a falra mászom.Tudjátok,aki éppen akkor az aktuális legszebb/legjobb celeb,és elájulnak tőle mert most mint a példa is mutatja színészkedni próbál.Szép,meg csinos,de nem értem ezt az őrületet körülötte,mert személy szerint nem tartom nőként akkora durranásnak mint amekkora felhajtás van körülötte és amennyire sztárolják.
  Theo James meg egy másik olyan antiszínész mint a Jai Courtney ha lehet kerülöm el a filmet amennyire csak lehet.

 3. na de a kiakadást nem értem, hány filmbe tették bele? 4? akkor is csak szépnőnek, és hát tényleg szép. majd eltűnik és jön a következő, kate uptonnal is ez volt. főleg, hogy ez a film nem miatta nem várható annyira.

 4. Én nem is a filmes “karrierjéről”beszélek kedves human,hanem inkább a Ratajkowsk “jelenségről”.És valóban igazad van ez volt Kate Uptonnnal is azóta fasorban sincs(bár Uptont szebb nőnek tartom,btw).Csak rohadtul unom már Ratatata kisasszonyt,meg ezt a rohadt celebséget,hogy olyanokat “nyom”a média akik a szépségen kívül SEMMIT nem tudnak felmutatni.Ez speciel nem csak Ratajkowskyn figyelhető meg,de az utóbbi időben ő az egyik ügyeletes jó csaj a twitteren,instán.Nekem ilyen még a mi kis Barbikánk is,olyan sikereket ért el a modellszakmában magyarként,ami nem lebecsmérlendő,de ő is egy szép,csinos és egyben rohadt nagyképű nő aki totál el van szállva a külsejétől és magától,de a szépségén kívül nem tud felmutatni semmit,hogy mit tett le az asztalra,nem beszélve arról hogy sok múlik a genetikán is,szóval kb.annyira tehetnek a szép emberek arról hogy milyen a külsejük,mint a csúnyák.(Megjegyzem,nem arról van szó hogy edzeni jár,meg diétázik,hogy ne hízzon szóval figyel és ad a külsejére).
  Lényeg a lényeg belerakhatják még Ratatata kisasszonyt vagy 10 filmbe,a jócsaj faktoron kívül semmit sem tud adni a produkcióhoz,ez van akinek elég,de majd visszatér a celebséghez,mert rájön hogy a színészettől messze áll a hölgyemény.

 5. Én talán egy filmben láttam. Ahol valóban a jó nőt játszotta, de egyáltalán nem erőltetett formában szerintem. Tehát nem a lassan lejön, estélyiben a lépcsőn típus, hanem boltban, edzésen. És nagyon pár perces mellékszerep volt.

  Barbihoz annyit, hogy nem tudom mennyire nagyképű. De azt hiszem egy év alatt 1 milliárd forintnál is többet keres. Ami azért szerintem már bőven a “le tett valamit az asztalra kategória”. Tény, hogy óriási szerencse és még ki tudja mi kell, hogy valaki úgy befusson, mint ő.

  De, ha már ilyesmi a téma. Akkor például Usain Bolt gyorsan tud futni. És? Ő se a gyógyíthatatlan betegségek ellenszerét találta fel, hanem gyorsan futott. Gondolom annak is köze van a genetikához, szerencsének, megfelelő orvosi készítményeknek és edzőknek, stb..

 6. na jó ennek nincs sok értelme, és valszeg a film sem kap kommentet már, így zip

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.