Bill Murray beszúrja a tőrt

Nem tudom mennyire emlékeztek a női Ghostbusters reklámkampányára, de Bill Murray-en szinte folyamatosan a távolságtartás és az unalom érződött. Még egy hello darkness pillanat is belefért.

Erre most az Indiewire-nek ilyet ejtett el:

I was in that movie (the 2016 reboot) just because they asked me, and I knew if I said no, I was saying I didn’t support that movie. I felt like, ‘OK, I’m going to support them because I support them as people. So I did that one and I would do this next one.

Csak azért szerepelt benne, mert ha nemet mond, akkor nem támogatja a barátait emberként. Ja meg azt is jelenti, hogy az újban is szerepel, ha felkérik.

human
írta
2019. 05. 16. 10:22
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Bill Murray beszúrja a tőrt” bejegyzéshez

 1. Még így sem mondta ki a teljes igazságot. Mert, ha kimondja, hogy azért nincs benne a filmbe, mert eleve baromságnak tartotta a létrehozását, akkor rögtön nőgyűlölő, anti PC-nek lenne bélyegezve. És inkább ez lett belőle.

 2. Szerintem meg ha nem akarta volna támogatni őket, akkor simán mondhatott volna nemet, anélkül, hogy ez miatt savazták volna. Tett egy szívességet. Nem azért, hogy nyerjen vele vagy hogy ő nehogy szarul jöjjön ki belőle, hanem önzetlenül.

 3. Én eskü nem értem miért imádják sokan ezt a fazont.
  Ritka egy megkeseredett figura független attól hogy a szellemirtók milyen

 4. Mert nem egy tipik idióta celeb és vicces szerepei vannak. Saint Vincentben hatalmasat hoz az öreg. A cinikus világgyűlölő, de legbelül érző lélek karakter meg szerintem bármikor eladható.

 5. Bezzeg akkor nem “támogatta a barátait” mikor még mindenki meg volt az eredeti bandából és szerették volna összehozni a harmadik részt egy lezárásra.
  Ahogy sokan írják itt is, egyszerűen be volt szarva a pc police-tól és ezért lement kutyába.

  Murray-ről sok helyen lehet hallani, hogy a való életben egy szar alak. Ez az eset sem bizonyítja az ellenkezőjét.

 6. H.Ungrammar: nemtom, én pont az ellenkezőjét olvastam róla anno bulvárban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.