Jöhet az új SAW-film?

Csak mert a Lionsgate stúdió szerint igen, és ki mással fognának össze hozzá, mint Chris Rockkal. Vagyis… wtf? Ja, Rock csak az ötletet szállította, nem rendezi vagy ilyesmi, konkrétabban: Darren Lynn Bousman rendezi és Rock ötletéből Pete Goldfinger és Josh Stolberg írja.

When Chris Rock came to us and described in chilling detail his fantastic vision that reimagines and spins-off the world of the notorious Jigsaw Killer, we were all-in. Saw is one of the highest grossing horror franchises of all-time and it’s one of Lionsgate’s most successful film series. This upcoming film will still be as mind bending and intense as all the previous Saw films. Chris conceived this idea and it will be completely reverential to the legacy of the material while reinvigorating the brand with his wit, creative vision and passion for this classic horror franchise.

Joe Drake (Lionsgate fejes)

Avagy amikor a franchise régi rajongója, Rock beállított a spinoffjának az ötletével, rögtön ugrottak rá. A bemutatót 2020 októberére tervezik.

A tervezett történetről semmi hivatalosat nem találtam, csak azt ígérik, hogy sok fordulat lesz meg ilyenek, szóval ha a fentin kívül olvastok róla valamit, akkor ne kezeljétek készpénznek.

9 hozzászólás a “Jöhet az új SAW-film?” bejegyzéshez

  1. Valaki szólhatna ennek a faszinak, hogy illik méltósággal megöregedni.
    Mármint nála nem a méltóság résszel van gond, hanem az öregedéssel. Az valahogy nagyon nem megy neki.

  2. Érdekes, hogy Danny McBride írta az új Halloween-t, Rock most jön a Saw-al, szóval ki lesz a következő vicces fickó aki horrorban utazik?

  3. Már attól féltem, hogy Chris Rock benne lesz. Na akkor már tuti, hogy horror-t nem fogunk kapni.

  4. a rendező már rutinos, ő rendzete a 2-3-4 részeket. (igen azt a bizonyos Magyarországon betiltott 4.-et is). elvileg James Wan is producerkedik

  5. Most hiába a rendező akinek amúgy csak a saw filmjei értékelhetőek, a forgatókönyv ha félremegy akkor megy a levesbe. Már pedig az utolsó részt is ezek írták. És az utóbbi években ahol csak producer Wan az általában gyengébb is. Én elnézegetem mert még mindig nézhetőbbnek találom, mint mondjuk az Apácát de el kéne már engedni ezt a fűrész szériát és valami újat kitalálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.