Robert Pattinson érkezik a The Batmanbe?

A Variety forrásai szerint a Matt Reeves keze alatt készülő Batman filmben bizony az elég durva karrierrel (csak mostanában Good Time, High Life, szóval ne gyertek a 10 éves Twilight-tal kivételesen) rendelkező 32 éves Pattinson lehet az új Batman. Még nem végleges a deal, de elvileg közel állnak a megállapodáshoz.

A Deadline szerint azért Nicholas Houlttal is tárgyalnak a szerepről. Ez nem csak azért érdekes infó, hogy na melyik lesz a két névből, hanem az látszik inkább, hogy merrefelé nézelődnek. Ugye a történetben fiatal lesz Wayne.

human
írta
2019. 05. 17. 03:46
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “Robert Pattinson érkezik a The Batmanbe?” bejegyzéshez

 1. Én várom mert jó színész és meglephet mindenkit ahogy többi is. A rinyálók meg úgyse hallgatnak amíg nem látják a filmet. Affleck miatt is sírtak aztán most mást se akarnak kb rajta kívül. Mindig ez van. Ha valaki aki Matt Reeves jó filmet hozhat össze.

 2. Nicholas Houlttal nincs semmi bajom, de szerintem erre a szerepre Pattinson sokkal jobb lenne!

 3. DarkEagle: javítottalak, mert a cikkben fenn benne van minden amit tudni lehet, semmit nem erősítettek meg egyelőre.

 4. Houltrol még mindig a Skins jut eszembe, arrol meg hogy lehetne Sid a sidekickje. Söt Sid faterja (Capaldi) is jöhetne vmi kisebb szerepben..

 5. Na nemár. Ha lenne még 2 év a forgatási akkor azt mondanám, hogy rendben, addig van idejük edzeni vmit. De ez a két ember teljesen hiteltelen Batman. Vasaggyal 80 kg os, kedves arcú bajgunarok. Nem is értem, hogy jöhetnek szóba

 6. “De ez a két ember teljesen hiteltelen Batman.”

  Én is osztom, mindekét csávó jó színész, de nem erre aszerepre valóak, egyzerűen idegen tőlük ez, mind alkatilag, mind kisugárzásilag, stb.

  Egyszerűen nekem hiteltelenek lennének, mint kemény alsógatyás hős, aki lepofoz midnenkit.

 7. Szerintem Pattinson jó lesz. Ha tényleg akarja a szerepet, simán felpakol magára addig egy kis plusz izmot. Amúgy is elég szálkás gyerek. Christian Bale a Gépészt forgatta a Batman előtt és 47 kg volt! Ez nem vicc. Amikor meg eljött a forgatás, azt sem tudták, hogy belefér-e a jelmezbe. Reevest kedvelem a Majmok bolygója miatt. Várom!
  *Csak egy gondolat. Nem lennétek kiváncsiak egy Batman beyondra egy cyber punkos univerzumban? Öreg Bruce Wayne segíti a fital Terry McGinnist, hogy ő legyen az új Batman. Szerintem van benne potenciál rendesen. Ráadásul eddig nem látott, vagy nem nagyon használt gonoszokat is behozhatnának.

 8. Minato
  Nem 😃 Amíg nincs egy értelmes újkori Batman mozi addig a többit ne erőltessük.

 9. Aha. Oké. Majd akkor várjuk a filmet szeretettel. Addig is felteszem a szokásos lemezem: visszafogjátok még sírni amiért nem készülhetett el az Affleck féle forgatókönyv és rendezés.

 10. Puffin, mit értesz újkori alatt? A Nolan féle Batman szerintem szépen végig vitte a történetet. Persze rengeteg karaktert nem használtak és ugye “realisztikusabb” ábrázolás volt.
  *Gondold el, Micheal Keaton, mint öreg Bruce. Szerintem adná.

 11. Szoval,

  haaaaaaaaaaaat akar jo is lehet (csillogo batman ruha??). Val Kilmerrel tudnam hasonlitani leginkabb es o nem tartozott a kedvenc batikhez, holott jo szinesz.

  Nolan Batman forgatasa elott Cilian Murphy is palyazott a szerepre. Igy most o is jo valasztasnak tunik:D.
  Es ha mar ilyen jellegure valt batman en Ed Skrein-t is megkerdeznem.

 12. ordboxi
  Az első gondolatom az volt, hogy mindegy melyik lesz (bár Pattinson elborult tekintete jobban illene a karakterhez szerintem), de sürgőssen kezdjenek kondizni, ha lassan el akarják kezdeni a forgatást :D

 13. Affleck-et se tudtam elképzelni Batman-nek, mégis a legjobb Batman volt. Én inkább a Révész Máté miatt vagyok szkeptikus. :(

 14. Nem rossz választás Pattinson. Houlttal alapvetően nincs bajom, de ha kettő közül lehet választani, akkor egyértelmű Robert a befutó. Sok sikert neki és sok türelmet az utálókhoz.

 15. Inkább Pattinson mint Hoult, őt egyáltalán nem tudom elképzelni Batmanként. Robert fizimiskája passzol Batshez végülis, színészként sem rossz, csak ki kell gyúrnia magát.

 16. Meh, a Batman filmek mindig érdekes casting hirrel inditanak (ki emlékszik még arra, hogy kiakadt az internet Heath Ledger castingjánál), de aztán jól sülnek el (Affleck is jó Batman volt). Szóval én bizakodom. Most már csak készüljön el a film, mielőtt kihűl az univerzum.

 17. Forgatás elméletileg 2020 elején kezdik szóval addig van idő gyúrni. Plusz Reeves elárulta, hogy Batmam fiatal lesz max két éve aktív és sokan csak városi legendának tárják. A rendőrség meg körözi persze ők se nagyon hisznek benne.
  A film meg noier stílusú lesz, és a nyomozás nagyon központielemét képzi majd a filmnek. Cameo szerepben pedig több Batman gonosz is feltűnnik.
  Emellett Gordon és Alfréd is fiatalabb lesz.

  Pattinson jó lesz meg van a tehetsége hozzá plusz a neve már Nolan trilógiánál felmerült.

 18. az a baj, hogy az állandó sértődött arccal duzzogva szenvedő csillámvámpír (az oscar-gálára is képesek voltak úgy bevonulni a stewart-lánnyal) nagyon mélyen beleégett a tudatalattimba. teljesen mindegy, milyen szerepben látom, mindig az ugrik elő…

 19. Számomra nézhetetlen volt a Twilight.Mivel kb 30 perc amit láttam belőle összesen, így sosem volt nehéz elvonatkoztatni ,ha ő vagy Kristen szerepelt egy másik filmben. Hozzáteszem mindkettő remek fiatal szinész.

 20. Hát nem tudom erre mit mondjak. Nekem egyenlőre nem tűnik ideális választásnak.

 21. Nem írom le előre, de az biztos, elég fura lesz a szerepben ha ő kapja. Human-nel is egyetértek, elkéne már felejteni a Twilight-ot.

 22. egy laza 10 évet ráhazudhatna a 32 évére, sokkal idősebbnek tűnik, én valami drogos szerepet bíznék rá inkább.

 23. Affleck szerintem pocsék Batman volt, inkább Fatmannek kellett volna hívni. Aztán az is lehet, hogy csak azért mondom, mert mindegyik film rettentő gagyi volt amiben Batsyt alakította..vagy lehet azért, mert hamarabb láttam Superman gúnyában (Hollywoodland). Mindegy is.. Pattison szerintem rendben lesz, nem nagy dolog már ezeknek az arcoknak kigyúrniuk magukat és ha itt amúgy is “fiatal” lesz akkor talán nem is kell annyira. Várom, remélem észhez tértek a DC-s fejesek és elengedik a fiatalos, poénkodva keménykedős vonalat, mert nagyon nem állt jól nekik.

 24. Ó, hát az izmokat gyorsan megoldják Hollywoodban, Tom Hardynak is milyen szép vízfeje lett néhány hónap alatt a TDKR forgatása előtt…:) Egyébként nekem semmi bajom Pattinsonnal, mert egyetlen részt sem láttam az Alkonyatból (az előzetesek már eleve elborzasztottak), de a többi filmjében tényleg jónak tűnt. Azért mégis inkább Houltra szavaznék.

 25. En mindkettot el tudom kepzelni. Pattinsonnak “arisztokratabb” a fizimiskaja talan.
  Szerintem Hoult abszolut jo fizikummal rendelkezik a szerephez. Nezzetek csak meg a Sand Castle-ben!

 26. csak nehogy eszükbe jusson Kristen-t is be castingolni, mondjuk mint Macska nőt :D

  Patiszonról még el lehet hinni, hogy a legokosabb milliárdos Gotham-ban, de Kristen-nel együtt mindig hozzák ezt a 60-as IQ-jú (mármint az egész családnak összesen) texasi belterjes redneck family legifjabb incest duó-ja érzést. Azok az állandóan nyitott szájak és távolba révedő tekintetek….

 27. sugabubus: “texasi belterjes redneck family legifjabb incest duó-ja érzést.”

  Értem én, hogy hová akar kilyukadni a sértés, meg hogy honnan jön, de hogy mennyi ignorancia, hiba és mellélövés van benne, szinte már fáj. Javítani akartam, de belefajdult a fejem… bocs az offert, de nem tudtam elmenni mellette…

  Már csak azért sem, mert hiába kérte előzetesen human, h felejtsük el a twilightot, ami azóta már ki tudja hol van, mégis meg mindig itt tartunk.. Pedog mindkettőnek volt és van előtte és utána is karrierje. Mindegy…

  Én személy szerint Houltot nem nagyon tudnám elképzelni, de megnézném Pattinson mit tud hozni Batmankent. Nagyon kell már a verfrissites, szörnyen elfáradt és megerőszakolt a karakter minden szempontból manapság.

 28. Dagadt Batman után egy gizda. Így billen helyre a világ egyensúlya.
  Gyúrástól meg nem kell félteni, van az a pénz, amivel 1 év (se) alatt felpakolják rá azt az izmot, ami kell.
  Jelen állapotában, ha a színészi képességektől elvonatkoztatunk, nem tudom elképzelni batmanként, de nekem igazából a akkor is fura belegondolni, ha már az izmot megelőlegezem neki.
  És nekem nem tettszett Ben Affleck batmanként.

 29. Tudom hogy nem nagy színész meg B meg minden de 1000x inkább egy Scott Adkins legyen Batman, akiről elhiszem hogy durva és meg van hozzá az adotsága hogy bárkit laposra verjen. Nem ugy mint ez a két feminim bájgúnár, aki sokal jobb színészek de közük sincs egy Batmanhez.

 30. Rengeteg jó fiatal színész van én nem gondolom,hogy Pattinson kiemelkedő lenne,de teljesen mindegy mit csinálnak és az is,hogy ki fogja rendezni.
  Egyedül Nolan tudta,hogyan kell ezt vászonra vinni a többi az nevetséges volt,kapálozhatnak akárhogy nem jönnek ki jól belőle.

 31. Hát…ha a Pattinson, Hoult duó között kell választani, akkor legyen…mondjuk Armie Hammer :D

  Ledger után nem mondok előre semmit, majd látjuk milyen lesz. Nálam Hammer a befutó, alkatra, korban is megfelelő.

 32. anthony, akkor javítsd kérlek, és sorolj fel legalább két filmet mindegyiküktől, ahol nem nyitott szájjal ‘színészkednek’. Pattison is kb annyira jó színész, mint Seagal, hasonló képességekkel.
  És nem, nem a twilight miatt mondom. Azokat pl. nem is láttam, csak részleteket belőlük, de a ‘színészetük’ az alapján éppen olyan volt, mint mindegyik másik filmjükben.

  De persze, igazán nekem is tök mindegy, hogy ki fogja kapni a szerepet, legfeljebb max itthon nézem meg, és ha Patison hozza a szokásos tehetségét, akkor egy perc után kinyomom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.