John Wick 4 + 2021 május 21.

Hogy mi a kettő összege? A seggünk a moziszékben. Már azoké, akik nem csalódtak nagyon a Parabellumban. Nyilván tudjuk, hogy felvezették a filmben a spinoffokat és a folytatást is, szóval valamennyi ötletük van a “bulira”.

A bevételről nemsokára szó lesz, de nyilván az alapján is érthető a döntésük.

A John Wick 1-2-3 rendezője. Vagyis az egynél társrendező.
human
írta
2019. 05. 21. 03:00
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “John Wick 4 + 2021 május 21.” bejegyzéshez

  1. Puffin: Eddig mindegyik film duplázta az előző bevételét, szóval nem csoda, ha jön a folytatás. A mostani rész egy hétvége alatt többet kaszált, mint az első a teljes futása alatt.

    Én amúgy kiváncsian várom, hiába nem voltam elájulva a filmtől, tetszett annyira, hogy megnézzem a következőt is moziban.

  2. Jöhet jöhet, ide vele, messze az a 2021…bár kérdéses mennyire lesz még akkoris “hiteles”, ha lehet egy ilyen filmnél erről beszélni Keanu. Tudom, hogy egy vámpír és nem öregszik, de azért már a 3ban is látszott hogy nem olyan fürge mint anno az elsőben.

  3. Kíváncsi leszek hány rész kell még mire leereszt ez a lufi mindenkinél, nálam a második résznél már kipukkant, a Polar meg még meg is taposta. Akkor jöttem rá, hogy mennyivel jobb lehetne a John Wick, ha nem Keanu Reeves lenne benne, ami az első résznél még fel se tűnt, mert annyira örültem magának a témaválasztásnak.

  4. Egy Berry-s spionoffot el bírnék viselni, jól tartja magát a csaj és jól is nyomta az akciót ebben a filmben.

  5. Keanu évek óta zs kategoriába mozog sorra buknak a filmjei ,nyilán az egyetlen A kategoriás sorozatát nem fogja hagyni .Kedvelem ,de nem egy sok arcú szinész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.