18 hozzászólás a “A Vanity Fair pedig a Star Wars-szal jött” bejegyzéshez

 1. Human, bocsi, de nem tudnád a másik oldalra mutató linkeket úgy beilleszteni, hogy azok külön fülön/ablakba jelenjenek meg?
  Apróság, de akárhányszor rákattintok, majd bezárok egy oldalt, egyúttal ezzel együtt teszem ezt. Utána meg jöhetek vissza. xP

 2. te vagy a kivétel, user experience szempontból az új tabba nyitás nem ajánlott, ezt több tanulmány is kimutatta, ezért is hagyták abba a normális siteok sok-sok évvel ezelőtt.

 3. Nyilván szépen van fotózva mind, de Tarantinoékból csak úgy süt a stílus. Az SW-n meg nincs nagyon mit mutatni.

 4. Nem ő a kivétel, én is gondolkodtam már, hogy írok ezzel kapcsolatban. Sőt lehet írtam is már, csak azt is kitörölted.

  A hírhez:

  Luke él? Lemaradtam valamiről? Bevallom az EPVIII után a hátam közepére se kívántam az SW-t, ezért ez meglepett. Ghost lesz csak vagy hivatalosan él?

 5. Ha az egér középső gombjával kattintassz, akkor külön fülön jelenik meg a link.

 6. akkor ti vagytok a kivételek, nyilván nem 1 embert értünk az alatt, hogy vannak kivételek, de az ajánlás “links that don’t behave as expected undermine users’ understanding of their own system”, az új ablakba nyílás az nem expected. Ott a középső gomb, ott a mobilon a hosszan rányomás, a böngészők defaultjától, amit megszokott a user, eltérni nem érdemes ebben. (még az index sem új tabozik, pedig ők főleg maguknál akarják tartani a usert, és az új tab általában arra van használva.)

  Térjünk már inkább a képekre.

 7. Pont ezt akartam írni is hogy miért nem kattintotok az egér középső gombjával?

  Amúgy Luke-on meglepődtem de 100% hogy flashback jelenet mivel ott van vele R2 és tűz van ergo a Ren lovagok pusztítását nézi éppen. Plusz ugyan abban a ruhában is van.

  Egyébként a Kylo vs Rey kép nagyon adja nekem. Én bízom Abramsben mert akárki akármit mond a TFA jó volt. Plusz én máig azt szerentém ha JJ csinálta volna a teljes trilógiát akkor egységes lehetne. Ezeken a képeken is látszik szerintem a stílusa és hogy mit is akar nagyjából.

 8. Nagyon jó kis anyag, amennyire az előzetes nem hozott lázba úgy ez pont ellenkezőleg l. Luke szerintem flashback és szellem is lesz.

  De így már értem Sidius visszahozasat és tippre valami szellem lesz mint Luke. És akkor lesz Jedi meg Sith is.

 9. Szegény Billie Dee Williams, látszik az arcán, még ő sem érti mit keres ott. :D

 10. A Ren lovagok úgy néznek ki, mint valami közelkeleti piaci fejvadász banda, miafasz

 11. A kép alapján a lázadó pilótát alakító színész mehetett volna Han Solonak is, jól néz ki Solokent. Tehetségesebb is. Kár.

 12. Nekem meghozta a hangulatot! :) Egyedül az zavar kicsit, hogy sok képen (tehát gondolom talán a film egy jelentős hányadában is) megint ,,a sivatagban vagyunk”. Ami annyiszor volt már.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.