The Nightingale-előzetes: nem édes a bosszú

A Babadok rendezőjének új filmjében egy fiatal nő a főszereplő, aki a büntetése után szabadulva csak nyugodtan akar élni a férjével és a családjával Ausztráliában, de a egy összetűzés során katonák ölik meg őket. A nő a bűnösök után ered, és egy helyi segítővel mindenen átüldözi a vezetőjüket.

Azt nem is mondtam, hogy mindez 1825-ben játszódik, amikor még odaszállították a bűnözőket a világ végére. A poszter alatt ott a baromi hangulatos előzetes.

8 hozzászólás a “The Nightingale-előzetes: nem édes a bosszú” bejegyzéshez

  1. Bírom a horrort, kedvelem, de a Babadook az valami szörnyű volt, azzal aztán hiába reklámozzák ezt.

  2. én maradtam le valamiről? mi ez a 4:3 megint? mikor már gyakorlatilag monitorja is 16:9-es mindenkinek :D

  3. Ügyesen van megszerkesztve az előzetes. Kicsit nagy szavakkal dobálóznak, de azt már megszoktuk. A Babadook nekem sem a szívem csücske. Nem is értettem a nagy hype-ot körülötte. Viszont ettől függetlenül ez sokkal tetszetősebb, mint a rendező előző filmje.

  4. Nem csak Jumpscare lehet horror.. A Badabook jó volt, csak sokan nem tudják elengedni a geci idegesítő gyereket. Ez is várós eddig.

  5. A Babadook minden idők egyik legzseniálisabb filmje szerintem! Kevés olyan film van, ami akkorát ütött volna mint az, amikor rájöttem miről is szól! Úgyhogy ez is várós

  6. Ez nézősnek tűnik. A gárda is jó. Ha a film is 4:3-as lesz az nálam még egy plusz pont lesz bár kétlem, hogy az lesz, szerintem csak az előzetes ilyen.

  7. Amúgy csak most esett le hogy rákerestem mert baromi ismerős volt a csaj.
    Lyanna Starkot játszotta a Trónok Harcában. Szóval a Starkok itt is bosszút állnak akkor. :D

  8. A gyerek mellett az anya is tragédia volt, majdnem felborítottam a tévét olyan irritáló volt. Ha valaki azt mondaná, hogy ezt a filmet érteni kellett volna… Az nézzen Dávid Lynch-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.