James Cameron mindent elmond

Visszatért az öreg, mármint egy “ígykészült” videóba, amiben az általa producált (helyes ez?) Terminator Dark Fate-ről beszél. Ne feledjük, hogy anno a Genisys-t is éltette, szóval ilyen szempontból nem annyira megbízható Cameron.

Ami viszont érdekesebb, hogy már most rúgják ki azt, aki a film color gradinjéért és a trailer vágásáért felelős, mert itt egy rakat hagyományos trükköt látunk, ami fosul nézett ki az előzetesben.

(A már előhúzott “nemmegmondtam”-ot szerintem felejtsük el, a trailer borzasztóan néz ki, és semmi nem garantálja, hogy a hibáikra ráébrednek, még ha van is miből dolgozni. De a reménykedjünk állhat.)

human
írta
2019. 05. 24. 03:37
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “James Cameron mindent elmond” bejegyzéshez

 1. Már az első előzetes után elkezdik kimosdatni a filmet..

  James. Egyik legnagyobb kedvencem vagy.
  Inkább az Avatar tologatását fejezd be és hadd lássuk. A Terminatort meg el kell engedni egyszer és mindörökké…..

 2. Ennyi pénzből miért nem tudnak egy normális posztapok Terminatort összehozni 30 éve (a Salvation-ös “kössük mindenáron a már megismert történethez és karakterekhez” erőlködés nélkül)….

 3. Az a baj ezzel a franchise-zal, hogy nem bírják elengedni ezt a “valami és valaki visszajön a jövőből a jelenbe és valakit ki akar nyírni vagy meg akar védeni” sablont…ezért van elb@szva mindegyik film a T2 óta, mert ebből bőven elég volt két film, és azóta is ugyanezt ismételgetik, csak látványosabban.

 4. Scorpion82 így van.Mert lehet ekézni például a Jurassic World Fallen Kingdom-ot,sok faszság volt benne,de legalább újjított,ott legalább nem tolták ötödjére az arcunkba ugyanazt a sztorit amit megkaptunk 1993-ban.Vagy a Terminátor filmeknél maradva:

  A Salvation legalább a 3.rész után játszódott,új szereplőkkel,settingel de legalább egy új trilógiát kezdett volna FOLYTATVA az első 3 rész eseményeit.
  Nem mindig a “visszaküldünk egy jó meg egy rossz karaktert a jövőből,akik közül az egyik megölni akarja ugyanazt a célszemélyt,a másik meg megmenteni” típusú sztoritól miért nem tudnak eltávolodni lassan már 30 éve?

 5. Hu na további fojtatasaiban 4.resz után is jó nagy f… sag lett volna, jövőből komplett terminátor hadsereg ment volna a múltba. Ez a legujabb Terminátor film pfhm nag, csalódás eddig év leghosszabb traillere meg ez a női vonal, nem akarnak tanulni belőle, semmi baj női akció hosokkel, pl Alien sorozat, terminátor vagy személyes kedvencem Atom szőke, de mért kell korábban férfi karaktert noire cserélni, mintha valami felsőbb hatalom kényszerítenek őket, érthetetlen az egész.

 6. Hu na további fojtatasaiban 4.resz után is jó nagy f… sag lett volna, jövőből komplett terminátor hadsereg ment volna a múltba. Ez a legujabb Terminátor film pfhm nagy, csalódás eddigi év legrosszabb traillere meg ez a női vonal, nem akarnak tanulni belőle, semmi baj női akció hosokkel, pl Alien sorozat, terminátor vagy személyes kedvencem Atom szőke, de mért kell korábban férfi karaktert noire cserélni, mintha valami felsőbb hatalom kényszerítenek őket, érthetetlen az egész.

 7. A franchise utolsó nézhető darabja a kettes volt. Így most csak lehúznak még egy kis bőrt meg pár milla dodót azzal, hogy emlegetik a második részt és arra hivatkoznak. Persze jobbat nem fognak tudni készíteni vagy akárcsak írni.

  Azért természetesen moziban nézős lesz. Hozzájárulok Svarci nyugdíjalapjához

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.