Dátumosdi: Between Two Ferns, Minions, Akira, The Invisible Man, The Current War, Sonic

Kiderült, hogy a Gru spinoff, a Minions kap egy második részt: Minions: The Rise of Gru a címe, és 2020 július 3-án kerül a mozikba.

A Leigh Whannell (Upgrade) rendezésében készülő The Invisible Man rebootot 2020 március 13-án küldi a mozikba a Blumhouse. Főszerepben Elisabeth Moss és Storm Reid. Az asszony megtudja, hogy az őt bántalmazó volt barátja meghalt, de idővel elkezdi gyanítani, hogy ez nincs így. Ez már nem a Dark Universe (a Mummyval indított hülyeség) része lesz.

Megerősítették, hogy a Taika Waititi rendezésében készülő Akira adaptáció 2021 május 21-én kerül majd a mozikba.

Hogy a Between Two Ferns mit keres itt? Szeptemberben egy valahogy összehozott filmet debütálnak a kínos interjúkhoz. Elvileg valamilyen szinten feltűnik benne Peter Dinklage, David Letterman, Keanu Reeves, Bradley Cooper, Ed Helms. A történet az lesz, hogy Zach Galifianikis akarata ellenére került fel a Funny or Die-ra a Between Two Ferns, és mindenki a házigazdáján röhögött, aki igyekszik igazi, komoly interjúkkal helyreállítani az imázsát.

A The Current War pedig október 11-én kerül majd a mozikba. A film a Weinstein stúdió bedőlése miatt 2 éve lapul a fiók mélyén, pedig Benedict Cumberbatch és Michael Shannon a két főszereplője. Ez az ami Edison és Westinghouse ellentétéről szól, és már volt is hozzá előzetes.

A végére csak az maradt, hogy ugye a Sonic The Hedgehog trükkjeit átdolgozzák, mert rájöttek a siralmas voltukra, emiatt viszont a film őszről átkerül 2020 valentin napjára.

7 hozzászólás a “Dátumosdi: Between Two Ferns, Minions, Akira, The Invisible Man, The Current War, Sonic” bejegyzéshez

  1. Az Invisible Man-t kevesebb, mint egy éven belül látjuk úgy, hogy még a főszereplőt sem ismerjük? Hát, oké. Nem csodálkoznék rajta ha ezt a dátumot még kitolnák.

    A Sonic hírt viszont én abszolút pozitívumként könyvelem el. Nekem az is szimpi, hogy végül belátták a hibát és javítják a külsejét, ha egy jobb végtermékhez pedig ez a pár hónap extra munka kell, akkor csinálják.

  2. Ja, visszanézve láttam, hogy elszúrtam..
    :)
    De a lényeg, hogy kint van a trailer.

  3. Úristen, mik ezek a filmek? Nem is értem, amikor ilyenekre szórnak el pénzt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.