11 hozzászólás a “Ki várja a Dark Phoenixet?” bejegyzéshez

 1. en annyira nem, bar ugyis meg fogom nezni. viszont az elso videorol a fiatal Halle Berry most felporgette a varakozasi szintemet :D

 2. Hát nem tudom.
  Érdekes meg minden.De az előző rész, az Apokalipszis gyenge volt.

 3. Világ életemben elfogult voltam az X-Men filmekkel kapcsolatban, valószínűleg mert az X-Men 2 tizenpárévesen óriási élmény volt a moziban és azóta is a kedvenc képregény filmem, de összességében is a top 5-ben szerepel. Az új gárdát is szerettem, jót tett a franchisenak a vérfrissítés és a 60-as évekbeli miliő, a First Class és a Future past nagyon jó filmek, a Logan-t meg asszem nem kell magyarázni. Az Apokalipszist pedig minden hibája ellenére szeretni tudtam.

  Na, erre el se megyek moziba. Ez a csaj totál alkalmatlan a Főnix szerepre, kiábrándítóak a trailerek de még a poszterek is szarok egytől egyig. Szomorú, hogy ezzel lesz vége egy 20 éve tartó franchisenak.

  (A New Mutants – már ha nem marad a fiók mélyén örökre – még kap egy esélyt, a genrebendingekre mindig nyitott vagyok.)

 4. Az Apokalipszis csak azért nem volt pénzkidobás mert a jegy áráért 3 percig hallgathattam Metallicát a moziban. Ezt meg azért nézném meg mert perverz vagyok.

 5. Pénzt nem adok érte, de otthon jò lesz egynek…Mindenesetre a marvelnek jò mélyről kell felhoznia ezt a szériát, csakùgy mint az f4-et

 6. Garfield: Eddig 11 film volt a Deadpoolokat is beleszámitva. Azok között volt egy Logan, X-MEN2, First Class, Days of Future Past. A filmek 80 százaléka bőven nézhető volt. Attól függ kinek mi tetszik. Nincs azért ez a széria olyan mélyen. Ráadásul az első rész nélkül, ma nem lenne talán az MCU sem. Az X-MEN inditotta be 2000-ben a képregényfilm áradatot, amit 1997-ben a Batman and Robin sirba tett.

 7. Zsocsó kommenteidből kitünik hogy te nagy Xman fan vagy, ezért legyen az minőségileg bàrmilyen te azt mindig is èltetni fogod.
  Nincs ezzel baj mert valamikor èn is az voltam, viszont veled ellentètben én làtom a hanyatlàsukat.Amit műveltek az apocalypssal és most a fönixxel az megbocsàjthatatlan.
  Elèg csak a minösègi ès bevèteli mutatókat nèzni.A mostani Fönixes előrejelzèsek is egy masszív bukàst fognak eredmènyezni.Emiatt vèrzik a szívem mert magamat is még kell erőszakolnom ahhoz hogy làssam a filmet :((

 8. Garfield: Éppen azért írtam, hogy a sorozat 80 százaléka nézhető volt. Nekem például az Origins nem tetszett. Másnak meg az Apocalypse vagy a Last Stand. De 11-ből ha 2 gyengébb, 3-4 viszont kimondottan jó, az nem olyan rossz arány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.