Death Stranding bemutató

Kicsit trailer, kicsit játékvideó, nagyon Hideo Kojima. Főszerepben Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux és még sokan mások. Na meg a WTF.

10 hozzászólás a “Death Stranding bemutató” bejegyzéshez

 1. Szintén.MGS 1 òta követem a munkásságát,ha jòl láttam már előrendelhető. (Még munkábòl vagyok haazafélé) De ma rendelem is.:)

 2. Megrendelve :D 8.10.2019 Kezdem vágni a centit….
  Szerintem most még nagyobbat tesz le Kojima mint eddig.

 3. Sosem értettem mi értelme van elorendelni, vagyis bejelenteni, hogy megvasarolsz valami olyat, ami meg nincs kész! Digitális verzió meg el sem tud fogyni, az meg főképp érthetetlen. Kellenek a bonuszok? Egy órával megjelenés előtti elorendelesnel is megkapod (sőt sokszor utána is…), akkor már valamit lehet is tudni róla. Ha elorendeled, ha nem, nem lesz itt hamarabb…

  Nekem amúgy rizikosnak tűnik, félő hogy hasalas lesz. Kicsit régimódian néz ki, a grafika meg egyenesen elavult… a videó rosszul van vágva, egy mess az egész. Ha így próbálják eladni a misztikussagot meg bonyolultságára akkor rossz úton járnak.

  Nagyon remelem, hogy nem kész igazam: prove me wrong, I beg you. De ez így nekem eddig nem jön be.

 4. anthony711: Ha dobozosan rendelsz elő valamit, akkor így legalább biztosítva van a saját példányod az elején, és nem futsz bele abba, hogy elfogyott. Nyilván mindig az előrendelők vannak ilyenkor priorizálva.

  Hasalni meg biztos nem fog anyagilag. Hatalmas rá az érdeklődés. A kritikai meg majd elválik.

 5. Ez egy presztizs játék. Hideo is presztizs. A sony most dédelgeti is. De simán bukhat. Ez tutira egy rètegjáték lesz. A Metal Gearek is azok. És bár azok is jól fogytak, nem kiugró a sikerük. És eszméletlen költségesek voltak.
  A dead stranding is 4-5 éve készül legalább

 6. anthony711: “a grafika meg egyenesen elavult…” Ha viccnek szántad ok, ellenkező esetben no comment…

 7. “Sosem értettem mi értelme van elorendelni”

  Sokan elfelejtik, hogy a normálisabb helyeken az előrendeléshez nem kell kifizetned semmit, csupán egy “szándék nyilatkozat”, hogy téged érdekel az adott cucc. De ha megjelenéskor kiderül, hogy nem a te játékod lesz akkor csak simán lemondod (vagy nem veszed át) – nem fog üldözni az “előrendelő rendőrség” pisztolyt nyomva a halántékodhoz, hogy át kell venned, hiszen azt mondtad féléve, hogy tervezed megvenni :)

  Viszont biztosan jut neked is belőle (fizikai példányoknál ez azért nem mellékes) és ráadásul észben sem kell tartanod a megjelenést, úgy is jön majd az értesítő, hogy lehet menni a cuccért, vagy jön a futár.

  A fizikai cuccok egyébként simán kifogyhatnak átmenetileg (monjduk már nem a konami a kiadó, ez sokat segít az ellátáson:)) a mai világban meg egy trónok harca sorozatzárás és Endgame után gondolom nem kell ecsetelni mennyire ki van mindneki feszülve a spoilerekre ezért mindent elsők között akar megtapasztalni.

  Bukó nem lesz mert csak a japánok megveszik majd annyian, hogy megtérül a költsége de abban biztos vagyok, hogy nálunk nem ez a játék taszítja majd le a toplistáról a FIFÁ-t, ahogy a MGS is csak szűkebb core réteget éri el nálunk.

 8. Nekem a Beyond: Two Souls ugrott be róla, az Apocalyptica zenéje pedig nagyon passzolt szerintem az előzeteshez. Nagyon várom már, de kicsit tartok is tőle, mert bár a Left Alive-hoz csak Yoji Shinkawa miatt köthető, az is nagyon ígéretesnek tűnt az előzetesek alapján és azért nekem se tetszik minden, amihez Kojima-nak köze van.
  Viszont én ezt már PS5-ön szeretném majd kipróbálni mindenképpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.