Forog a Black Widow

Az MCU Exchange értesülése szerint a szőke hajú Scarlett Johanssonnal elkezdték forgatni a Black Widow előzményfilmet. Ez egy kép lenne az országban tartózkodó színésznőről. Viszont ez alapján szerintük ez a Civil War utáni részek felvétele lesz. Azt nem is feltételezik, hogy a haj bármikor befesthető? Mármint a forgatás szerdán kezd, ezt a képet előtte lőtték.

human
írta
2019. 05. 29. 03:48
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Forog a Black Widow” bejegyzéshez

  1. Csak én tartom feleslegesnek ezt a filmet azok után, hogy megölték a karaktert?

  2. Speciel engem nem a karakter endgame-beli sorsa miatt nem erdekel hanem mett ez a karakter (is) meglehetosen ertelmezhetetlen volt a szuperhos szuperhosok mellett.

  3. valóban kellenek, csak hát nem biztos hogy az mcu-n belül értelmes (nyilván, pénznyomdaként bejöhet, scarlett johansonn bőrszerkóban + marvell, de hogy ez nekem nem ad el egy filmet az tuti)
    Univerzumtól függetlenül meg milyen “remekül” sikerült mondjuk a red sparrow is…
    (természetesen _lehet_ hogy végül ez jó film lesz, de előzetesen nem igazán várom )

  4. Én várom. Jó lenne már egy olyan filmet adni a karakternek, ahol jobban kibontakozhat. Meg amúgy sem csinált a Marvel földhöz ragadt történeteket (ha nem vesszük figyelembe a Netflix sorozatokat). Még az lenne jó, ha R besorolású lenne a film. A karakter képregénybeli eredete nagyon adná, de hát sajnos a Disney.

  5. Simán működhet az MCU berkein belül a kémfilm és a nem annyira szuperhősködés dolog, mint a Tél katonája esetében is. Nem is mondom érdektelen karakternek, sőt, ha egy közös filmet csinálnának a Sólyomszemmel és a Budapesti dolgot mutatnák be, aminek sztorijában még valami mágia is volt, akkor simán bele is illene az eddigi filmek közé.

  6. Szerintem egy új karakter felvezetésére fogják felhasználni leginkább ezt a szálat.

  7. Hát gyerekek nem tudom a Red Sparrow hasonló szituból építkezett,abból sem lett köszönet.Bár a Marvel ezt a sztorit is el tudja adni,és csak úgy csilingelnek a pénztárak.Annak ellenére meg hogy nagy SJ rajongó vagyok,és én feszülős ruciban bármeddig el tudnám nézegetni,és az izgi háttértörténete ellenére én egy önálló filmben kevésnek érzem.(Wanda Maximoff jobb,izgibb karakter és képességei is vannak,de lesz önálló sorozat szóval befogtam).Látványos eksönök,meg a feszülős ruciban szaladgáló Johansson azért kevés egy 2 órás film fő szálának.Oké szerintem kimondottan nem rossz hogy van egy Marvel karakter akinek nincs semmiféle szuper képessége,ettől kicsit emberi a sok félisten között.Az meg hogy az Endgame-ben hogy mi lett a sorsa egy dolog,ha jól kötik össze az előzményfilmeket,akár megható is lehet a végére akár.R-es besorolásról ne is álmodjunk szerintem(pedig megérdemelné a karakter)majd kapunk egy Venom-féle felvizezett hülyeséget(remélem nem).
    Amúgy csak szerintem késett meg ezzel a filmmel a Marvel?
    Mármint a karakter a nagy vásznon a Vasember 2-ben tűnt fel,ami ugye 2010-ben volt,és ha nem is az első Bosszúállókig(2012)de az Ultron koráig(2015)illet volna bemutatni az önálló Özvegy-filmet legalább is szerintem.Adott egy igazi A listás színésznő,izgalmas háttér sztori,földhözragadtabb történet(Tél katonája is hasonló felütésű volt)és Marvel-féle akció jelenetek,csak hát szerintem még mindig ott rebegett a fejesek előtt a korábbi női képregényfilmek mint a Macskanő,meg az Elektra visszafogott teljesítménye a pénztáraknál és a kritikusoknál gondolom.Ha a DC valamivel előrébb jár az a JÓ női szuperhős film.Mert komolyan a Csodanő szerintem sokkal jobban sikerült a Marvel Kapitánynál,(bár én az előbbivel is tök jól elvoltam),de nem kellet volna behozni egy tök új karaktert,akit bár belengettek hogy a Thanos elleni végső csatában mennyire elengedhetetlen lesz(nem volt az).

  8. Teljesen egyet értek azzal, hogy a Marvelnek már jó öt éve meg kellett volna lépnie egy Fekete Özvegyes filmet. Miközben a Bosszúállók egyes szereplői 3-3 filmet is kaptak, ennyi mersz beleférhetett volna, elvégre női nézői is vannak a filmeknek, akiket érdekelt volna egy teljesen más nézőpontú történet: szuper erő nélküli, de női motivációkkal rendelkező női főszereplővel.
    És akkor talán nem emlegetné mindenki a nem túl jól sikerült Red Sparrowt, anélkül, hogy bármit is tudna a készülő filmről… meg egy összecsapott Cap. Marvellel sem kellett volna gyorsan kijönni a Wonder Woman sikere után.

  9. BerserkerGyusz:
    Hát ja Fekete Özvegynek kb a Tél katonája és az Ultron kora között kellett volna betenni egy önálló mozit. A Tél katonája befejezés még adta is volna.

    Ami meg Marvel Kapitányt illeti hát a Végjátékban tényleg csalódás volt. És külön röhejes az amikor Russoék emiatt azzal mentegetőznek, hogy “nem tudták még, hogy milyen lesz a karakter”. Mikor már úgy 5-6 éve próbálják behozni az MCU-ba. Például már az Ultron korában is majdnem bekerült a karakter (ezt Joss Whedon is megerősítette) és hát ugyebár a stúdió is előre szokott tervezni. Egyszóval nem tudom elhinni, hogy nem volt valami koncepció amin el lehetett indulni.

  10. SZSZFilm Na igen,pont a Marvelnél nem tudják mi lesz az egyes karakterek sorsa,amikor köztudott hogy 5-6 évre jó előre tudják milyen filmeket akarnak megcsinálni(ha senki más nem is,de Kevin Feige biztosan tudja)?Na ne már kit akarnak bepalizni?
    Abban meg igazad van hogy így belegondolva a Tél Katonája befejezése tök jó alap lett volna a filmnek.Ha azután csinálják meg akkor 2 évvel később Polgárháborúban Bucky(mármint a Tél Katonája) háttértörténete is mélyül,nem beszélve arról hogy nem csak utal rá Natasha amikor Zemo “átprogramozza”Bucky agyát bunyó közben hogy felismerhetné(mert a képregényekben szerelmesek voltak).Az Ultron korában meg már rengeteget mélyítettek az Özvegy karakterén,de egy olyan film ami mondjuk a Tél katonája után,de az Ultron kora előtt mutatnak be,szerintem jobb lett volna.
    A Marvel kapitányról meg annyit hogy igen az Ultron kora végén amikor “sorakozóra” készülnek akkor a Wanda helyett Marvel kapi “lebegett”volna be,de túl random lett volna a film végére(ha jól emlékszem valami ilyesmit olvastam,maga Whedon mondta),nem beszélve hogy annyira omnipotens a karakter hogy a Végtelen Háború is kb.30 perc lett volna ha van a Bosszúállók között egy Carol Danvers.Akkor meg borul a már korábban is emlegetett Marvel-naptár ha van egy ilyen piszok erős karakter,aki bármilyen főellenséget ki tud csinálni sec-perc alatt,így nincs értelme az önálló hős filmeknek.

  11. Hát azt azért kétlem, hogy 30 perc lett volna. Mert hát Thanos 6 kő erejét birtokolta, míg Carol csak a térkő erejét birtokolta. Max csak happy end lett volna a Végtelen háború vége. Meg Carol annyira azért nem erős. Legalább is egy Galactus szintű gonoszt már ő sem tudna legyőzni. Csak azért érződik OP-nak, mert vele ellentétben Thor-t és Hulk-ot legyengítették a filmekben. Bár Thor-t a Ragnarökben végre gatyába rázták.

  12. Na jó tényleg túloztam,de a lényeg hogy Marvel kapi tényleg marha erős,a valóban erős korábban megismert karaktereket meg legyengítették(Hulk,Thor).A lényeg hogy szerintem az önálló filmje nézhető volt abszolút,és nem azt mondom hogy nincs nála erősebb,mert van(elvileg találgatják hogy Wanda közel olyan erős lett mint Carol)csak egy ilyen “tápos”főhőshöz olyan ellenfelet kell rakni,aki bírja vele a strapát egy ütközetben.Ennek ellenére nagyon elkapkodott lett az MCU-beli megjelenése,akkor már inkább csinálták meg volna a Fekete Özvegy filmet akár évekkel korábban.

  13. Hát igen. Állítólag Wanda a saját tv sorozatában sokkal erősebb, mint eddig. Szóval lehet, hogy ő lesz az erősebb.
    A Marvel Kapitány film meg inkább volt egy kötelező felvezetés, mint elkapkodott. Bár ha azokat a nemrég nyilvánosságra került törölt jeleneteket nem vágták volna ki a kész filmből, akkor még jobb film is lehetett volna.
    https://www.youtube.com/watch?v=d_vmhYoLJkM

  14. Nem tudom, értem én, hogy miért jó és miért kell, de valahogy még ennek tudatában is feleslegesnek tartom. ScarJo-t bírom, de kezdem azt hinni, hogy szimpla biodíszlet már csak.

  15. A film így nyit: 12 évvel korábban… Egy titkos Szovjet földalatti bázison vagyunk. Közeli kép a lekötözött és lenyugtatózott Romanoff ügynökről, akinek csak a szeme mozog. Mögötte mesterséges méhekben embriók úszkálnak Natasha#01,#02,#03, stb.. sorszámokkal. Ezt követően hallhatjuk, ahogy Natasha annyit nyökög: “Sergei te szemétláda, ezért még fizetni fogsz…” Csak egy fehér köpenyes kezet látunk 1st person módban, ami éppen egy fecskendőből légbuborékokat nyom ki, és egy hangot hallani; amire nem emlékszel, az meg sem történt…” és benyomja a koktélt Black Widow nyakába, aki másnap egy luxus lakosztályban ébred fel enyhe fejfájással, körbe pakolva piás üvegekkel. Következő kép: 2 évvel az Infinity War előtt: Natasha kap egy ébresztő jelet és lelép Oroszországba. Helyét egy titokzatos klón veszi át azzal a kizárólagos célzattal, hogy információkat szivárogtasson ki a bosszúállókról (de menet közben ráébred, hogy nagyon fontos az Avengers szerepe és kettős ügynök lesz, később át is áll, s végül meg is hal értük). Miközben az igazi Natasha visszatérőben van (ébresztő jel) Oroszország felé baleset éri és amnéziás lesz. Napjait egy lepukkant Budapesti romkocsmában tölti pultosként. Képességei azonban ébredni kezdenek, amint munkáltatója meg akarja őt erőszakolni, amit ő gerincvelőből, érthetetlen módon és gyorsasággal meghiúsít, ráébresztve őt, hogy több annál, mint gondolja. Az emlékképek lassan visszatérnek és útját veszi az Avengers főhadiszállása felé, de eközben rengetegen porrá válnak körülötte. Fekete sportmotorok követik bárhová megy. Tulajdonképpen önmaga klónjaival kell leszámolnia, majd feladja eredeti tervét, hogy a Bosszúállókhoz menjen, helyette úgy dönt levadássza Sergei-t. A vége utáni jelenetben Tony temetése után leül egy padra Sólyomszem mellé és ráteszi a kezét a vállára, “Szia Clint, bocs a késésért…” :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.