I’m Indiana Jones. When I’m gone, he’s gone. It’s easy.

Harrison Ford beugrott a Today Show-ba, ahol a jövőbeli Indiana Jones rebootról kérdezték. Az öreg elég kemény választ adott:

Nobody is going to be Indiana Jones, don’t you get it? I’m Indiana Jones. When I’m gone, he’s gone. It’s easy. This is a hell of a way to tell Chris Pine. I’m sorry, man.

Harrison Ford

Avagy ha rajta múlik, akkor vele lesz vége a karakternek. Nem így akarta Chris Pratt (keverte a Chriseket, de Pratt kampányol a szerepért Hollywoodban) tudtára hozni, és sajnálja.

Persze ez csak Ford véleménye, hiszen láttunk már karón Han Solot-. A még vele készülő Indy 5 elvileg 2021-ben kerül majd a mozikba Spielberg rendezésében. Elvileg, mert folyamatosan tologatják a bemutató időpontját. A fentiek alapján azt is kinézem az öregből, hogy direkt szívatja a stúdiót, így halasztva a reboot idejét is.

human
írta
2019. 05. 29. 03:37
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “I’m Indiana Jones. When I’m gone, he’s gone. It’s easy.” bejegyzéshez

  1. Pedig Pratt tökéletes lenne Indy-nek. És egy jó kalandfilm is igen csak elkéne már.

  2. De Ford utálja ezeket a karaktereket nem? Gondolom, mert beskatulyázták Indienek és Solonak.

  3. Ez a faszi nagyon király. Olyan szinten oltja az embereket, hogy azt tanítani kellene. :) egyik kedvenc színészem. Nem lepne meg, ha direkt mondta volna rosszul Chris Pratt nevét poénból.

  4. Szerintem Ford öregségére egy kicsit bunkó, mogorva ember lett. Nem feltétlen e videó és az elhangzottak alapján mondom ezt. Több interjút láttam már tőle és ez jött le. A filmjeit persze bírom. Amúgy szerintem is Chris Pratt tökéletes Indy lenne.

  5. Próféta en úgy tudom csak Solot utàlta már kb a Birodalom visszavág óta, Indyt szereti.

  6. @Süci : Ford alapvetően nem bunkó, de az őt ismerők elmondása alapján meglehetősen fekete humora van és kellően pihent agy is ahhoz, hogy hót komoly fejjel előadja :)
    volt egysztori, ami a Birodalom forgatásán történt – elhintette az egyik világosítónak, hogy úgy hallotta ebédkor, hogy holnap valaki más felel a világításért, mert nem voltak vele megelégedve ezért kirúgták…… a faszit pedig 3 órán át hagyta őrlődni, miután odament hozzá egy üveg Whiskey-vel és közölte – “csak vicceltem, nagyon jól csinálod”
    Elég kegyetlen tréfa, de na ……. nem rosszindulatú az öreg cask meglehetősen furcsa szerzet :)
    Igaz, amikor Shia Lebouf-ot le “hálátlan kis pöcs” – özte azt viszont komolyan gondolta :D

  7. Én imádom a palit. Mindig így nyomja az interjúkat, csak sokan ezt teljesen komlyan gondolják és magukra veszik.

    Érdemes megnézni pár Ryan Goslinggal közösen adott interjút. Goslingnak is elég száraz humora van, ketten parádésak, amikor balta arccal nyomják a szöveget. A Blade Runner kapcsán a Graham Northon Showban is szerepeltek, na azon majdnem sírtam a nevetéstől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.