Hófehérke is jöhet élőszereplősen, nem?

A Disney jelenleg Marc Webb-bel (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Autumn) tárgyal az Hófehérke élőszereplős adaptálásának rendezéséről. A jelenlegi állás szerint a forgatókönyvet Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) hozhatja össze.

random snow white cosplay
human
írta
2019. 05. 31. 12:26
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Hófehérke is jöhet élőszereplősen, nem?” bejegyzéshez

  1. Na, akkor a 500 Days of Summer-ből jöhet is Zooey Deschanel. Nem érdekel, hogy túl idős a szerephez.

  2. Nem mondjuk ez tényleg felesleges volna. Az elmúlt évek során már úgy is egy rakás élőszereplős film készült Hófehérkéről.
    De mondjuk Zooey Deschanel tényleg jó lenne a szerepre.

  3. Ha nem lenne rá igány alapból nem is akarnák megcsinálni. Én sem vagyok odáig ezekért a feldolgozásokért de azért hülyeséget ne beszéljünk. Ha jól tudom az Aladdin is siker lesz meg igazából eddig minden live adaptáció siker lett.

  4. Mit esztek azon a vizenyős tekintetű Deschanelen, nem értem. Olyan egészségtelenül néz ki az a nő, mintha egész életét egy könyvtárban töltötte volna bezárva. Naftalinszagú.

  5. Tesóm vette észre Aladdinban, hogy a dzsinn a vége felé Herkules alakra változott fél másodpercre. Én reménykedek egy élőszereplősben, mert egyik kedvenc mesém, kíváncsi lennék rá.

  6. ööööö, már volt egy élőszereplős Hófehérke Kristen Stewarttal, nem igaz? :D méghozzá nem is olyan régen.. vagy az nem számít, mert nem Disney Studios volt?

  7. 2001-ben is volt egy, Kristin Kreuk főszereplésével. Nála szebb Hófehérkét aligha találnak a szerepre. 2009-ben egy német változat (Schneewittchen), meg ezek előtt még ki tudja, hány. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.