Pattinson lett Batman

A Deadline értesülései szerint ugye Nicholas Hoult is volt screen teszten, és végül Robert Pattinson (High Life, Good Time) mellett döntött a stúdió, ő lesz a Matt Reeves keze alatt talán trilógiának tervezett The Batmanben a főszereplő.

“Haters gonna hate”
human
írta
2019. 05. 31. 20:37
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Pattinson lett Batman” bejegyzéshez

  1. Megkedveltem már mint színészt, inkább újra megint a teljes váltás lesz furcsa az érett, idősebb Batman után. És nem is miatta aggódom, inkább Reeves miatt.

  2. Véleményem szerint ez tökéletesen mutatja,hogy nincs és nem is lesz az igazán karakteres férfi színész utánpotlás.
    Ezért nem találnak Bond-ot sem többek között,nem mernek kockáztatni,ha meg igen az szarul fog elsülni,ahogy most is látszik.

  3. Kár, hogy tavaly ezt a szerepet fejben már odaadtam Armie Hammernek, így ezt jelentős visszalépésnek könyvelem el. :)

  4. Azért túléltünk pár Batman-t már.

    Val Kilmer volt az aki talán nem volt a legjobb választás, de akkor ott szódával ő is elment.

    Most Pattinson elég jól válogat a szerepek között és szerintem Nolan kezei közül egy Batman-re felkészített emberke kerül majd ki.

  5. engem csak az zavar, hogy fiatal batmanről fog szólni a film, konkrétan a fiatal nyomozó batmanről. hiába róla van szó, biztosan ő sem úgy kezdte, hogy minden bűnügyet szempillantás alatt megoldott. lehetett volna idősebb, ha már ennyire a nyomozó énjére építik a filmet. na mind1, szerintem nem rossz egyébként

  6. blotter: de hát lehet pont ez a lényeg, hogy gyakorlatlan? mármint emiatt nem aggódnék előre, bármi lehet belőle.

  7. Érdekes lesz látni ezt a csókát Batmanként. Nem temetem ezt a filmet, mert bármi lehet belőle. Anno Heath Ledger is keltett nem is kicsi ellenszenvet, mégis jó Joker lett.

  8. Én eleinte Bale-re is furán néztem, mint Batman, aztán jó lett. Remélem Robi is adja majd, én továbbléptem a csillogó vámpír szerepén már, szóval ezért nem is fikázom, de tuti, hogy lehetett volna még válogatni.

  9. Hülyeség megint a tini-vámpír dologgal jönni, mutatott már ő eleget, ahhoz hogy ne kelljen egy bizonyos szerep miatt beskatuylyázni. Bőven van a srácban lehetőség, ezt egy amúgy jó castingnak tartom. (Hoult-nál legalábbis már sokkal jobb)

  10. Eleinte DiCapriot is beskatulyzták a Titanic és a Romeo és Júlia miatt, mégis korunj legnagyobb színésze lett…

  11. Szerintem jó lesz. Kíváncsi vagyok mennyire pattintja ki magát. Úgy gondolom, hogy most nem kapunk egy monstrum Batmant, mint Affleck-nél (ami szerintem eddig a legjobb volt kinézetre), de azért fel kell szedni pár kiló izmot. Pattinson feje amúgy eléggé Bruce Wayne-es. :)

  12. mintha ugyanazokat a köröket futnák újra, mint a 90es évek elején, csak most kilmer, clooney helyett kaptunk egy affleck, pattinson csokort… hát legyen… 2030ra meg majd már gondolom elismert színészekként beválogatják jaden smith-t vagy justin bieber-t is a batman szerepre…

  13. Pár kiló izmot?? Ja 25 kg izom hiányzik róla. Ez inkább macskano 😂😂😂

  14. @ Káin

    Pontosan. Ezért se temetem előre míg nem láttam a filmet. Bármi lehet még ebből.

  15. Hello . Elmondaná nekem valaki mi szükség egy újabb batman filmre igy Nolen 2012 es lezárása után 8 évvel?

  16. Ti milyen izomról beszéltek gyerekek? Rémlik még a Bale féle Batman trilógia? Vagy a Keaton féle? Batman nem azért jó szuperhős mert ki van pattintva hanem mert okos. Batmanként amúgy is a ruha teszi ki rajta a tömegének felét. Nyilván ki fogja majd pattintani magát Pattinson is kicsit de nem kell The Rock-ot csinálni belőle mert Batman nem olyan. Ilyen kommentekből látszik hogy nem is ismeritek Batmant.

  17. Darkeagle
    Marhogyne lenne olyan. Batman egy baszott nagydarab állat. És éppen ezért volt egyedül Ben elfogadható karakter, a többi nevetséges volt.
    Az okos karakter az Tim Drake. Batman minden.
    Egészen pontosan 190 cm magas és 98 kg amúgy. De ez még. 80 as évekbeli mérete, azóta jelentősen nagyobbnak ábrázolják.
    Úgyhogy ez egy vicc

  18. lordboxi: Igen vannak nagy darab méretű Batmanek is de Pattinson 185 magas csak mondom. Amúgy a film egyértelműen Batman: Year One-on fog alapulni kb ahol még egyáltalán nem olyan nagydarab.

    Egyébként ne a méreten akadjunk fenn mert manapság 2 hónap alatt is kipattintja magát bárki HW-ban. Ha a film fasza lesz én magasról leszarom mennyi izom lesz rajta. De nyilván nem fogják olyan vékonyan hagyni mint amilyen most Pattinson. Shazamra is felgyúrta magát Levy pedig ő se volt nagydarab.

  19. hány kiló volt Bale a Begins előtt 1 évvel? 47 körül… ennyit erről. Engem az érdekelne, hogy most ő akkor a Batfleck-nek a fiatal énje lesz, az ő múltjáról fog szólni, vagy ez már megint egy másik, külön álló Batman lesz?

  20. “Batmanként amúgy is a ruha teszi ki rajta a tömegének felét.”

    Hát ha így vesszük akkor k*rva sok izom kell, hogy egyáltalán azt cipelje és még csépelje is közben a népet, szóval max abban van igazad, hogy Batman egy detektív, aki baromi okos, meg rengeteg technikai kütyüje van, azonban mellé kell bőven izom és harctudás is, ami meg megvan neki, hiszen a lehető legtökéletesebbre csiszolta az évek alatt a testét és az elméjét. Úgyhogy nem is tudom ki nem ismeri Batman karakterét… :D

  21. “Engem az érdekelne, hogy most ő akkor a Batfleck-nek a fiatal énje lesz, az ő múltjáról fog szólni, vagy ez már megint egy mási”

    minden arra utal, hogy új, de nyilván még a forgatást sem kezdték meg, szóval annyira komoly válaszokra ne számíts így a bemutató előtt vagy 2 évvel.

  22. Speedster
    Igen 47 kg volt, és nem is volt utána egy hiteles Batman. Attól, hogy a Nolan trilógia jó, maga a batman total hiteltelen volt.
    Ugye ugyan ez igaz csak fordítva Ben re.
    Amúgy meg ha ettől eltekintunk, nemtudom mennyire akció színész Pattinson. Mennyire tud egy ilyen mozgást vissza adni, vagy ilyen idióta bunyokat kapunk mint a Nolan trilógiaban.

    Darkeagle
    Leavy hol gyurta ki magát? Röhej volt az egész a pufi Michelin baba ruhájában. Swarci 70 évesen jobban néz ki. Röhej az egesz

  23. lordboxi: én arra értettem, hogy mekkora tömeget szedett fel 1 év alatt Bale. Az más, hogy kinek volt Bale hiteles Batman, de akkor is elképesztő amit azaz ember tud művelni a testével. Pattinson is szedhet fel még fel bőven izmot forgatásig.

  24. Várom a végeredményt. Úgyis akkor is azt fogom hajtogatni hogy bezzeg ha hagyták volna Batfleck forgatókönyvét majd a rendezését kiforrni…

  25. Lordboxi
    Bale kb 85 kg volt. Az miért nem hiteles? Nézd csak meg a jelenetet, amikor félmeztelen. Nagydarab, izmos. Mekkora Batmant akarsz te? Jóhogy nem már a Hegyet játszó erőemelőt sírod a szerepre. Simán kigyúrja magát Pattinson is, mint Zac Effron a Baywatchra. Ő is egy kis ripacs volt előtte.

  26. Lordboxi szerintem keress rá nyugodtan Levy-re milyen volt a Shazam előtt és milyen volt közben. az egy dolog hogy volt tömés a ruhában. Szerinted Henry Cavill ruháját nem tömték ki, nem a francokat nem. A tömés nem azért van hogy izmosabb legyen az ember tőle hanem az időjárástól védjen meg az esetleges ütésektől. Meg nyilván hogy formásabban nézzen ki.

    Egyébként röhej hogy a külsőn megy a hangsúly mikor 2 hónap alatt ki lehet gyúrni magad faszán. Ennyi erővel minden szuperhőst The Rock szintű embereknek kéne játszani hiszen a képregényben a hősök 80%-a akkora állat.

  27. Az elején elfintorodtam, hogy na ne.

    De isten igazából…Pattinsont bírom. Valóban el kell engedni az Alkonyat filmeket, ezer éve voltak már, aki még mindig itt tart inkább meg se szólaljon.

    A film forgatásáig még egyébként is kigyúrja magát sanszosan, hiszen Batman valóban nem piszkavas (kivéve a Batman of the futuret :D )

    De nem kell állandóan a Frank Miller féle külsőt felszopni, mert az sem a legjobb mindig.

    ja és a fülek. Könyörgöm legyen megint hosszabb füle ! :D

  28. Aki szerint Bale nem volt hiteles Batman az menjen és nézze a Keatonos gagyikat.

  29. A keaton-ös batman filmeket ne bántsuk, mert nolan trilógiájáig a keaton filmek voltak kb. az etalon és senkinek se hiányzott egy darab batman film, de még szuperhős film se.

  30. Nem volt nehéz etalonnak lenniük mivel rajtuk kívül volt kb 3 Superman film azt jóccakát. Lehet, hogy neked nem hiányzott, másnak meg lehet hiányzott. Ha levesszük a nosztalgia szemellenzőket akkor már biztos, hogy semmilyen szinte nem lesznek etalonok.

  31. ez nem nosztalgia szemellenző, nem az adam west féle zok!! pow! bap!-ról és a bajszos joker-ről beszélünk. a tim burton filmekben szereplő batmobil is máig a legmenőbb, amit valaha terveztek és olyan beállítások voltak abban a filmben is, amire még snyder is benedvesedik. az ellenfelek nem a világ elpusztítására mentek és egyensúly volt a poénok és a sötét hangulat terén, de megvoltak a hibái. nyilván nem egy 100%-osan képregényből adaptált karaktert kaptunk, de mint kiderült ez a mai nem cél, különösen ha DC-ről van szó, pedig eltelt 30 év.

  32. Darkeagle
    Igen, Rock szintű karakterének kéne őket játszani.
    Minato
    85 kg os batman. Vicc. 22 évesen voltam akkora, és nem vagyok szuper hős 😂
    90 kg alatt férfi sincs, nemhogy szuperhős.
    Egyszerűen elég volt, letettem ezt az egész metrosexualis szuper korszakot, maradok a képregényeknel.

  33. A Gothamos Bruce nem lett volna jo? O is kb 50kg vasagyastol, de jo szinesznek tartom.
    Euert a Robert gyerekert nagyom odavoltam fiatal korom hajnalan, ma mar nem is ertem magam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.