Phoebe Waller-Bridge kipofozta a Bond 25 forgatókönyvét

Ugye Craig miatt van egy kis csúszás, lesérült a forgatáson, de a bemutató dátuma elvileg marad.

Közben ugye volt az a hír is még korábban, hogy Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) is megérkezett, hogy kicsit felhúzza a forgatókönyvet, konkrétan a női karaktereket és a dialógot. Viszont tök érdekes amit erről mondott, mert gondolom a női nevet látva páran már rögtön elborultak, pedig szerinte el kell választani azt, ahogy a film kezeli a női karaktereket, és ahogy Bond teszi azt. Utóbbinak nem kell karakteridegenné válnia, viszont a franchisenak fejlődni kell.

There’s been a lot of talk about whether or not [the Bond franchise] is relevant now because of who he is and the way he treats women. I think that’s bollocks. I think he’s absolutely relevant now. It has just got to grow. It has just got to evolve, and the important thing is that the film treats the women properly. He doesn’t have to. He needs to be true to this character.

Woke? Nem woke? Tökmindegy a Spectre után? Majd minden kiderül.

human
írta
2019. 06. 01. 11:51
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Phoebe Waller-Bridge kipofozta a Bond 25 forgatókönyvét” bejegyzéshez

 1. Jézus.
  Milyen forgatókönyvvel álltak neki, ha a kényszerszünetben még pofozgatni kell a scriptet?
  200 milliós költségvetésnél azért nem ártana egy végleges, jól átgondolt könyv, amiből dolgoznak.

  Kezdek aggódni.

 2. Mert hogy hogy kezeli a nőket? Elvileg akkora sármja van, hogy bemutatkozik és a nők már dobják is a bugyit. Vagy a magabiztosságot már nehéz megkülönböztetni a tiszteletlenségtől? Uhh, de fárasztó ez a PC világ már.

 3. Arrol van itt szo, hogy Bond lehet egy szoknyapecer tovabbra is, de a kamera ne feltetlenul mutassa, ahogy egy modell csaj kiemelkedik a vizbol bikinibenl es amikor kisetal akkor meg kozeliben nezzuk a feneket. Ez egy nagyon erett gondolkodas a keszitok reszerol, semmi PC nincs ebben csak érettség.

 4. Jujuj. Kerem, ez a dzsemzbond. Volt mar kiserlet az atomfizikusprofesszor csajra, akinek aztan neztuk a vizes feneket…
  Kerem, ez errol szol. Itt a no egy olyan kellek, aki nelkul nem lenne sem bonyodalom, sem megoldas. A pc igenis egesz jo helyen van itt.

 5. Ennyire hiany van forgatokonyvirokbol? A csaj irt par sorozatepizodot (vigjatek), es ez alapjan valaki szerint jo otlet atiratni vele egy blockbuster akciofilm forgatokonyvet? O bazz. 😱

 6. ezek a Russo tesók meg valami Community-t rendeztek baszki, miaz, valami komédiasorozat? Ki a fene merte rájuk bízni utána bármelyik blockbustert.

 7. @DH: Phoebe Waller-Bridge a Fleabag nevu sorozatot irta, rendezte es foszerepelt benne. A sorozat masodik evada zsenialis. Hollywood egyik legtehetsegesebb fiatal muvesze, ennel jobb embert nem is talalhattak volna.

 8. A Craig féle Bond filmekben tényleg nem voltak erős női karakterek (M-en kívül, akit azért ne felejtsünk már el!) na de korábban? Miért kell úgy viselkedni, mintha Bond filmekben csak biodíszlet női karakterek lettek volna eddig? Mind a négy Brosnan filmben voltak erős, önálló női karakterek (hacker, bérgyilkos, kínai kém, főgonosz, CIA ügynök, MI6 áruló) de már néhány Moore filmben is akadtak.

 9. Nem mellesleg ez a Phoebe Waller-Bridge jelenleg Martin McDonagh-val jár. Reméljük besegít neki a fószer. :D

 10. Én szeretem nézni, ahogy kijönnek a csajok a vízből. Ne vegyék már ezt el. Inkább úgy legyen változás, hogy a történet szempontjából legyen nagyobb szerepük.

 11. Mennyen oszt csinálja a vacsorát a szikár Bondnak, hogy az tele energiával apríthassa az ellent. Egyáltalán ki se jöjjön a némber a konyhából, mert akkor biztosan nem ront el semmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.