Pletyka: elvileg volt egy Terminator Dark Fate tesztvetítés

És erről vannak beszámolók. De a bemutató 5 hónapnyira, és némelyik mondat annyira trollkodásnak hangzik, hogy igazából nem fogadnék a valóságtartalmukra. Aztán most hónapokig ez lesz az “úgy hallottam” mindenhol? Tudjátok, mint amikor “Luke levágott keze lebeg az űrben egy fénykardot szorítva” volt a TFA előtt a nagy hasonló szivárgás. Az sem valósult meg.

Azért itt az angol szöveg (rövid magyar összefoglalóval), ha valaki csemegézne, spoileres meg a többi. Eléggé találgatás szaga van, felhúzatóak rá az előzetes után felmerült kérdések könnyedén. De közben meg reménykedhetünk is, hogy nem igaz?

3 Leak van — röviden: nincs Skynet, de John mégis halott, mert egy időben több Terminator is indult a T-1000-sel karöltve (legalábbis a leak oda köti, de mégis egy T-800 végez Johnnal, ami később öregszik kívülről, tadam: Swarci, viszont miért küldene régebbi kiborgot a Skynet ha van már szuperpéldánya is?). Folytatásban 2042-ből érkezik a szőke csaj, Grace, akit az új fenyegetést, a Legiont megakadályozó “új Connor” megvédésére küldenek, akire a rev 9 (a kettéválni képes kiborg) vadászik. Mindeközben Sarah Connorról kiderül, hogy mióta John halott, azóta információkat kap több időutazó kiborgról (random gps adatokat…), és azokat likvidálja sorban. Így kerül a képbe, és menti meg az új John-t, akinek Daniella a neve. És így jutnak el Swarcihoz is. Tipikus filmes konfliktusok és a többi követi innen.

Az alapok lennének a lényeg.

Az egész úgy hangzik mint valami fanfiction — például ugye a középkori Terminátor történet is onnan indult, hogy több kiborgot küldtek az időben, csak azt hiszem ott nem direkt más időpontokra, itt meg igen.

Lehet csak reménykedek, hogy nem ez lesz (elég jól egyesíti a kiszivárgott apróságokat: fiatal John Connor castingolása pl.), mert kicsit nehezen hiszem el.

So the movie starts off w John and Sarah sitting in a small beach bar in mexico deciding how to move on after T2. Carl the Terminator rolls up and unloads 3 shotgun blasts to little Johns chest and kills him. Sarah is knocked out by the terminator and comes to find John dead and then it shows title and jumps to modern day. There’s a title card that says Guatemala 1998. It’s after Sarah’s voiceover reveals that they did stop Skynet from rising, but there were other Terminators sent back to eliminate John, Carl arrived in 1995 with the t-1000, spends three years looking for John. One just found him too late. Set in Mexico City, Grace arrives from 2042 and finds the new john connor who is the daniella character and they go on the run from the rev 9. Sarah comes and saves them on freeway and tells them she found them via gps texts she gets randomly w coordinates to terminators so she hunts them. The augmented human runs the coordinates on the text and she has the same coordinates tattooed on her body, so they go there and find arnold. He is the same t800 that killed john in the beginning. He lost his purpose after killing john so he just lived a life and developed a kind of conscience so he decided to help sarah find a purpose by texting her the coordinates. She shoots the T800 within the first 3 minutes of meeting him. Grace and Dani talk her down but she is not happy about it and even says that as soon as they kill the Rev9 he is toast. There is a part where she sees a picture on his fridge next to a work van that says “Carl’s Apolstery” and she says “I’m never fucking calling you Carl.” It’s actually pretty funny. SO they all team up and kill the rev9. Big twist i guess is that skynet never existed but humans created a program called LEGION that basically became the new skynet. Judgment day happens in like 2020 something.it should be called Terminator Equal Opportunity. They even say they don’t need men at one point in the movie. The classic Brad Fiedel theme isn’t in it all and when Arnie opens the door in the cabin the Dun dun dun dun plays. Just bad.

Kettes:

All of the Terminators were sent back to kill John. They weren’t sent from a new post-T2 timeline – they were all sent with Uncle Bob to different places to guarantee John’s death. But when the T-800 terminates John in 1998, Skynet has already been prevented, so it’s safe-guarding a future that no longer exists. The T-800 and Rev-9 re from alternate futures – The T-800 is from the same future as T1/T2, the Rev-9 from this new one with Legion. […] the story is well executed.

Hármas:

Hey, I was at the screening in Orange last night and can confirm some things if you want. I can give you some details but please dont post my name on anything as I signed an NDA and dont really want to get blackballed by my own industry Haha.

The leaks are true just very brief. I enjoyed the movie. This was an early cut and it had zero drag on it. 2 hrs or pure rush it was fun as hell. Some of the new characters are meh but Linda and Arnold crush it. The new character Grace is excellent as well

The only real issue I have is why the fuck the new terminators look anything like the previous ones. Skynet never existed so how would this new program know how to model these things? Haha that’s honestly one of my only gripes so there isnt much wrong w the film

Yeah no worries. I actually went there because I saw on an invite it said “R rated Sci fi from Major Motion Picture Studio” and I was like that has to be terminator. I was so excited

Its 100% R rated. I would say it feels similar but has more color than the other 2. Very similar look to Deadpool

And then the terminator walks up behind her as she is sitting waiting for Jon to grab her a new beer from the bar and when he turns around he shoots him. It’s a really solid opening

And Sarah is phenomenal. Like that fucking character is so well done

Feel free to share this w people if you want but please please blur out my name Haha

t800 is terminated by rev9

Például itt a harmadikban is: ” I would say it feels similar but has more color than the other 2. Very similar look to Deadpool ” Nyilván a Deadpoolra hasonlíthat a kinézete a rendező új filmjének, szóval könnyedén tippelhető dolog, de hát a T2 az egy gyönyörű szép blockbuster volt. Pl:

human
írta
2019. 06. 02. 05:14
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Pletyka: elvileg volt egy Terminator Dark Fate tesztvetítés” bejegyzéshez

  1. Azért le a kalappal a fordításért, magyarul se értettem meg az első lealek, nem hogy angolul 😃😃

  2. Mondjuk ha az egész tényleg annyi, hogy toltak egy genderswap-et John Connornál, meg átnevezték a Skynetet, de amúgy minden más ugyanaz (kergetőznek fel alá) akkor az R rating visszahozásán kívül sokat nem ad hozzá a sorozathoz ez a rész.

  3. Cameron meg Miller azt mondták a film közvetlen folytatása lesz a 2nek és folytatja Connor sztoriját. Ám én nem látom Connort a catingban szóval esélyes hogy elpatkol.

  4. Nekem nincs bajom azzal, ha megölik Johnt… oké… legyen más a sztori… ja nem, úgyanaz, csak egy nővel. /facepalm

  5. A Luke levágott keze pletyka történetesen igaz volt (én nem, de kollégám dolgozott rajta) és később változtatták meg. hogy pontosan mikor és miért azt nem tudnám megmondani, de a hír igaz volt.

  6. Jó a kérdés, hol van Connor? Nekem mindig is ő volt a főszereplő, és Bale sztem nagyon jól hozta. Nem értem miért akarják minden áron megvaltoztatni, már a Genesysben se jött be

  7. Ez a franchise számomra ezen a ponton vált teljesen érdektelenné. Ugyanaz a végeláthatatlan maszatolás, múlt visszamenőleges kozmetikázása és követhetetlen szarkavarás, mint az Aliennél. Sajnálom a Terminator fanokat.

  8. Nekem tetszik. Az ítélet nap, skynet meg lett akadályozva. Fiatal John meg a fiatal Arnold szerepel a filmben az biztos. A terminator sava borsa mindig az üldözés, menekülés volt. Logikus hogy ha nincs Skynet akkor semmi szükség John Connorra. Most ugyanez lesz más körítéssel, de nem bánom ha normális lesz a forgatókönyv. A trailer határ szar volt az igaz, majd a következő talán jobb lesz.

  9. Oke, hogy a 2. resz utan kuka, de, ha az eddigiekben (konyvek anno pl) az Iteletnap is csak el lett tolva az adott veszely elharitasaval -JC halala utan, mar az ellenallas uj vezeret/anyjat/ barkijet kell megolni.
    Ugyanugy, ahogy az iteletnap is csak el lett tolva, az ellenallas is kialakul igyis-ugyis.

  10. Nem tudom ki hogy van vele,ez az alternatív idősíkos maszatolás már a Genisysben is béna és erőltetett volt szerintem,na mindegy.Azzal sem lenne(túl)nagy bajom hogy John meghal,de ez a “genderkurzusosan”egy csajt főszereplőnek tevő új storyline nekem nem jön be.És persze az Új csajszinak sokkal fontosabb a szerepe a történet alakulásában,mint Johnnak valaha is volt.Oké hogy Cameron erős női karaktereket alkotott de a mai PC világban,szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy rohadtul unom.30 éve újító volt és jó ma meg egy női rebootok korában (amik rettenet sz@rok)uncsi,és fárasztó.Attól meg eléggé tartok hogy kb.az lesz mint a Végjátékkal,ahol pár dolog azért kiszivárgott a sok pletyka mellett,és HA igaz ezek közül pár dolog(amire azért szerintem nem kicsi az esély)akkor ez egy szemernyit sem jobb a rossz emlékű Genesysnél,sőt mi több még nagyobb rakás sz@r lesz.Ha mondjuk fele igaz a leírtaknak,már szerintem így is kiakad a Bullshit-mérő.Az előzetes szerintem ritka szar lett,hátha becsapja az embereket és annak ellenére király lesz a film,hogy milyen sz@r vihart ígér az előzetese.
    Azért a remény hal meg utoljára.

  11. Walker: később teljesen átírták és külön utóforgattak jelenetet ahogy a csaj megtalálja máshol?

  12. Szóval akkor ez valami SJW szarság lesz, ahol akárcsak a 2. résznél telibe szarták az időutazás szabályait.
    Ha John Connor és a Skynet nincs többé, akkor hogy létezhetnek azok a Terminator-ok akiket a Skynet küldött vissza (lásd Schwarzi). És hogy lehet Sarah Connor az a Sarah Connor, akit a 2. rész óta ismerünk, ha egyszer nem volt az aki vissza küldta az első Terminator-t és Kyle Reese-t a múltba?

  13. Vajon mikor ismerik fel a készitők azt, h nem a jelenbe kéne rakni az egészet, hanem a jövőbe, a háború alatti időszakra.

  14. Neton says:

    Én emiatt szerettem a negyedik részt. Szerintem ott kellett volna folytatni.

  15. Pocok: Az egy hulladék film volt. Telibe kakilta azt a jövőt amit az igazi Terminator filmekben bemutattak, na a Genesysben, ott volt eltalálva a jövő. Sötét volt, futurisztukus és igazi terminátorokkal volt tele nem olyan transformersekkel meg motorokkel mint a salvationben.

  16. Hát igen mert lehet utálni a 4.részt,de ott legalább lezárták ezt a “múltba visszaküldünk 2 terminátort”történetet,mert 3 rész alatt tökéletesen elcsépelték,és a Salvation legalább lezárta ezt a történetet.A4.rész(és ha sikeres lett volna,akkor az új trilógia)már teljesen a jövőben játszódott volna. Erre előveszik megint,és egy Genesys féle alternatív idővonalas balf@szságot kapunk már megint.Basszus a 3.rész idén 16 éves,nem uncsi ez a múltban-jelenben játszódó történet?Mikor jönnek rá hogy már 16 éve totálisan kimaxolták ezt a témát?

  17. Kingmacsek,abban igazad van ha nem egy Mad Max-Transformers szerelemgyereket kapunk jobb lett volna a Salvation.Több éjszaka játszódó jelenettel.Mert a Genesysben én is a jövőben játszódó részeket bírtam nagyon(kb.a film első 20 perce)ami leginkább hasonlított az első 2 részben bemutatott ítélet napja utáni háborúra.Az első 20 percben még bizakodtam,a bilit később borították a nyakunkba.De a 4.rész legalább nem ugyan azt csinálta mint az első 3 rész,meg az 5.rész,ami részben re kreálta az első rész ikonikus jeleneteit,megbolondítva egy követhetetlen,értelmetlen alternatív idővonalas sztorival.

  18. Sajna van esélya arra is,hogy olyan lesz,mint a Hellboy.Egy R rated katyvasz.

  19. Ha ez az egész igaz lesz… akkor gyújtok egy gyertyát az egész Terminator Franchisra… Azzal még nem is lenne baj ha kiiktatnák John karakterét…mert pl. nem ő igazából az igazi John… A zero idővonaltól valaki más lehetett az apja… nem Kyle Reese volt elméletileg…de ha mégis ő akkor indokoljanak meg mindent hogy mi miért történik… bármi is legyen a story….Mert így hogy a hatszáz ezeredik időutazós történet keresztbe kasba megy ez így nagyon gyenge… A kettőbe is elodaztak mondjuk az eseményeket, tehát ilyen szempontból megváltozott ott is minden, és más lett ahogy azt korábban Reese elmesélte Sarahnak…Csak az a bibi, hogy Connort olyan magas karakterré emelték, hogy ha nem rá fokuszál bármilyen szinten a story és totálisan kimarad belőle… akkor azt tényleg indokolják meg keményen, hogy miért mert ez a karakter többet érdemel annál, hogy csak szimplán kiiktassák a filmből… Az időhurok film egy tökéletes kört zárt be, csak az a baj a terminatorral, hogy itt mas lesz dolog sztem… Itt megváltoztatják a jövőt az időutazással, ahogy Cameron is mondta… Hogy az időutazás által a cselekmények és a jövő is módosúlhat… De könyörgöm…Mi fanok arra lettünk volna kíváncsiak, hogy az Ítéletnap bekövetkezik, John és Sarah felkészűlnek rá, és logikus értelemben végig megy ez az időutazásos dolog, hogy mi miért történik…De remélem nem kellesz csalódnunk…

  20. Ha tényleg ez a sztori, hogy a második film eseményei után nem sokkal egy Carl nevű random terminator kitárazza a kis John Connort az mindennek a legalja. Ez akkor szembeköpése lenne a T2-nek, hogy arra szavak nincsenek.

  21. Ha tényleg annyit tudtak kitalálni hogy Connort kicserélik csajra meg a T800-ás öregedik mert csak, akkor ez megy a 3-4-5 mellé a kukába. Cameronba is csalódnék ha ehhez adná a nevét.

  22. Öregszik a T-800 ezt az első rész óta tudjuk ……”élő szövet a fém vázon…” ha és nyilván öregszik. A zord jövőt akarom látni az atomcsapás után.

  23. Én azért megkérdezném Cameront,hogy “Jim…most komolyan…időutazás? Nem zavar,hogy ez már rohadt unalmas és mi fanok monjduk a jövőben játszódó háborúra lennének kíváncsiak?”

    Érdekelne a válasz!

  24. “we had this great little idea to make the franchise meaningful again and we decided to do that instead” – james cameron (csak hülyülök:)

  25. Prothean:
    “Nem érdekel mit akartok, mert én vagyok James Cameron! Én tudom, hogy mitől jó a Terminator!” :)

  26. Nem hiszem, hogy jó lesz a film. A trailer borzalmas, a főszereplő keménykedő pálcika “terminátor” csaj eleve kiveri a biztosítékot, ez talán még Jai Courtney-nél is nagyobb casting-gyomros. Már itt látszik, hogy félrement az egész. És még az akciójelenet, ahol alkarral kivédi a férfiterminátor csapását belassítva. Ilyen szánalmas pillanat Cameron saját filmjeiben soha nem fordult volna elő. Ebből is látszik, hogy erre másképp tekint, ennek nem kell megütnie az ő mércéjét. A produceri munkássága eddig is messze elmaradt az író-rendezői mellett. Ez egy újabb példa lesz erre.

    Lassan 3 évtizede nem készült normális Terminator-film, mi meg azóta várjuk a csodát… el kell engedni.

  27. Tökön szúrom magamat, ha ez sem lesz egy jó Terminátor folytatás. Legyenek jó akciók és valami más történet.

  28. A második rész óta csak a Salvation volt értékelhető Terminator film. Nem azért, mert olyan marha jó volt, hanem mert bevállalta a kicsit mad max-es posztapokaliptikus világot a negyedik jövőből visszajött megölni-megvédeni csörte helyett. Abból a harmadik is teljesen felesleges volt, a Genisys kritikán aluli, ez meg már ötödszörre nyomja le ugyanazt a torkunkon.

  29. Hacsak nem úgy nyomják le, hogy az első 40 perc (a trailerben látott jelenetek) játszódik a jelenben és ezúttal Sarah utazna a jövőbe, hogy szétkúrja a Skynet-et…… szép csavar lenne, ha éppen az időutazás okozná a Skynet vesztét, amitől a győzelmet várta. De úgysem helyezik a jövőbe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.