10 hozzászólás a “Matt Reeves megerősítette” bejegyzéshez

 1. Szégyen, nem szégyen de én csak annyit tudok a gyerekről, hogy a Twilight-ban szerepelt de azt sem láttam. Úgyhogy nem tudom most sírnom kell vagy nevetnem?

 2. Sokan szarozzák szegényt bár nem tudom mire fel.
  A twilight eg, tini dráma, oké nem egy jó filmsorozat, nekem se tetszett de színészileg ő rendben volt. Sőt, kb mindenki a kiscsajt kivéve.
  Na már most miért kell valakit szarozni egy olyan filmért ami évekkel ezelőtt volt? Mindenki full biztos benne, hogy nem lesz jó Batman-ként de könyörgöm, Affleck-ről se lehetett tudni mégis ő lett a legjobb batman.

 3. Affleck is nyálas filmekkel kezdte aztán látjuk hová jutott. Minden egyes zseniális színésznek van legalább 2-3 irgalmatlan fos filmje. Attól még nem lesznek szar színészek csak szar munkát vállaltak el.

 4. Szerintem Pattinson egy remek színész, amit a Twilight óta kb minden filmjével bizonyított már. Egyébként, csatlakozom az előttem szólóhoz, a Twilightban sem játszott pocsékul, csak a filmek voltak épp végtelenül bárgyúak, vagy még inkább pocsék történetűek. De erről meg épp nem a színészek tehettek. Mondjuk a főszereplő csaj tényleg elég vacakul játszotta a mindig nyitott szájú naivát. De Pattinson pl. az Országúti hajszában remek volt, vagy a Harry Potterben is jó, a Vizet az elefántnak sem miatta lett csak átlagos, Cosmopolisban is jól játszott.

  Én örülök, hogy őt választották ki a fiatal Batmannek.

 5. A Good Time-ban egészen zseniális, pedig előtte nekem sem volt túl nagy véleményem róla

 6. Én egy Alkonyzóna filmet sem láttam, csak a kisebb filmjeit, azokban tök jó volt, plusz Matt Reeves nagyon jó rendező, szerintem a legjobbat fogja kihozni belőle. Külsőre meg elég elkényeztetett, gazdag ficsúr feje van, úgyhogy ilyen szempontból jó. :)

 7. Elég kocka álla van,ráadásul mikor borostás úgy már elmehet batmanek.Adjunk neki egy esélyt.
  Twilightot már levetkőzte magáról rég.
  Nekem mindig a rover film jut róla eszembe

 8. nem egy színészen fog múlni, ha affleck megcsinálta, akkor bárkiből lehet batman manapság, csak kell egy jó kosztüm.

 9. Arról nem is beszélve, hogy Nolan következő filmjéhez is őt választották a főszerepre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.