Mindenki várja már a Jungle Cruise-t?

A Rock és Emily Blunt, meg kalandfilmes környezet? Kár, hogy csak jövő nyáron nézhetjük? A forgatásnak amúgy vége, de a Rock elkezdett dolgozni a marketingen (vagy 1 plusz millát kap érte a filmeknél), és itt egy kép arról, amikor még épp dolgoztak rajta.

@therock instagram

12 hozzászólás a “Mindenki várja már a Jungle Cruise-t?” bejegyzéshez

  1. Ez lehet, túl naiv kérdés, de mire kapja azt az egy milliót? Úgy értem, nem alapból az lenne az érdeke, hogy sikeres legyen a film? Vagyis az extra pénz nélkül is reklámoznia kellene, mert ha bukta a film, vagy több filmje is az, akkor baszhatja. Vagy ez nincs alapból a szerződésükben a színészeknek, hogy reklámozniuk kell a filmjeiket? Ahogy az Avengers – Endgame színészei is tették? Ők is mindenhol ott voltak, vagy ők is extra lóvét kaptak érte?

  2. A színészek pénzért dolgoznák. Blunt meg akkora mínuszt kapott nálam a Poppinsért hogy nagyot kéne ebben a filmben alkotnia, hogy megkedveljem.

  3. Fury, pontosan. A szerződésükben általában benne van, hogy ilyen meg ilyen marketing kötelezettségeik vannak. Azt hogy ezért milyen ellenszolgáltatást kapnak az attól függ, hogy mit alkudtak ki.

    Az esetleges plusz “szolgáltatásokért” meg akár plusz pénzt is kérnek. Rock esetében gondolom, ez az igen komoly jelenlét a közösségi médiában.

  4. Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Valami Karib-tenger kalózai jellegűt várnék, csak dzsungellel.

  5. therock 145 millió követő! chris evans 3,1 – downey 40 (de ugye ő iszonyat pénzeket kaszált, szal), chris pratt 27. nem véletlen, hogy egy erősebb insta kampányért kér pénzt a rock pluszban.

  6. Turbo: szerencsére évente jön vagy 1000 film, és abból csak max 3-ban szerepel a Rock, szóval van más választásod.

  7. Igen, meg ezzel együtt a trailer-ek, teaser-ek, különböző külföldi és magyar tv-s spotok, talk show-k, instagram, twitter, inspirációs videók és hasonlók, amik ellepik az internet és a televíziót. Na azokat már nem olyan egyszerű kikerülni.

  8. Hát először én szeretnék látni egy előzetest ahhoz, hogy eldöntsem, hogy érdekel e vagy sem. Mert szeretem Rock-ot és Blunt-ot is bírom, de amiket eddig hallottam filmről egyenlőre nem győztek meg.

  9. Olyan rég láttam igazán élvezhető kalandfilmet, hogy bárkivel a főszerepben megnéznék már egyet. Egye fene, Rock is jöhet. :)

  10. Ez a pali komolyan ugyanazt a karakter nyimja kb minden második filmjében. Ez most egy Jumanji és Rampage klónfilm lesz a részéről. Ugyanazt a figurát hozza majd. A fazon hihetetlen népszerűsége számomra Hollywood egyik legnagyobb misztériuma. Egyszerűen érthetetlen. Színészként egy nulla, max a szteroidokban látom a népszerűsége okát. A tény, hogy színésznek nevezik, nálam már kiveri a biztosítékot, hol jön ez egy igazi színészhez? Ez olyan, mintha a hentest is érsebésznek mondanánk, ugyanis mindkettő hússal dolgozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.