Ad Astra-előzetes: na végre megy az űrbe Brad Pitt

A hivatalos leírás: Roy McBride asztronauta a naprendszer szélére utazik, hogy megtalálja az űrben 16 éve elveszett apját, és megoldja azt a rejtélyt ami a bolygónk túlélését jelentheti. A küldetése olyan titkokat fed fel, ami az emberi létezés alapjait, és a kozmoszban betöltött helyünket is megkérdőjelezi.

Nem túl spoileres a poszter alatti előzetes, csak látványos és mivel űr, így mindenképp nézős persze.

30 hozzászólás a “Ad Astra-előzetes: na végre megy az űrbe Brad Pitt” bejegyzéshez

  1. Természetesen moziban megtekinthető darabnak tűnik, de nem érzem erősnek! Nem csigázta fel az elvárásokat. Hasonló darab a Lucy in the Sky, na annak sokkal jobbak a kedvcsinálói.

  2. Mindenképp megnézem, kicsit Interstellar jutott eszembe a leírás alapján.

  3. Eddig ez nekem is csalódásnak tűnik.

    Sorban tudom sorolni, hogy szinte beállításra pontosan melyik filmben láttunk már hasonlót:

    Űrcowboyok
    Gravitáció
    Star Trek
    Interstellar
    Armageddon

    Szóval, ez eddig nem túl biztató.

  4. Remélem nem egy könyvespolc mögötti bujkálás lesz a vége meg a szeretet ereje és hasonló faszságok hanem valami kőkemény scifi.

  5. Ennyi közhelyes képet összedobni mint ebben az előzetesben, nem kis teljesítmény. Részemről nulla várakozásfaktor.

  6. Nem nyomnak neki túl hosszú marketingkampányt ami nem baj mert úgyis utálok féléveket várni az előzetes után a mozizásra. Tippre apuci biztos elhallgat valamit. Nekem ez eddig jobban tetszik mint a Lucy in the Sky.

  7. “Sorban tudom sorolni, hogy szinte beállításra pontosan melyik filmben láttunk már hasonlót”

    és felsorolsz 4 jó meg egy szórakoztató filmet? minden filmben vannak másból ismerős beállítások, vagy épp történetbeli hasonlóságok. Ha 5 film összemixeléséből egy 6.-at csinálsz, valmai újat, az miért nem bíztató? mármint ebből bármi lehet, nem 1:1 másolása valaminek.

  8. azért a Lucy tök más téma szerintem, bár abban is közrejátszik az űr persze.

  9. Jézusom, mennyi okostojás van itt! Már most tudják milyen lesz a film. Azt megértem, ha valakinek a trailerrel van problémája. Én örülök, hogy nem lőttek el minden fordulatot benne.

  10. Egyszerűen zavaró, ha komplett snitteket vélek felfedezni korábbi sci-fikből. A látványtervezés is nagyon hasonló mint pl a Csillagok között esetében, de még a képek színei is. Ettől még lehet zseniális film, de az előzetes ilyen formában számomra nem meggyőző. Csupán ennyit állítok. Ahogy írtam, ettől még lehet nagyszerű mozi.

  11. fu ez nagyon, de tényleg nagyon pátoszosra sikeredett. igazából el is felejtettem, hogy lesz ez a film, de most nagyon remélem, hogy nem egy Interstellar féle rettenet lesz a végén, mert persze mindenképp megnézem.

  12. Nekem bejött meg fogom nézni. Szerencsétlen Liv Tyler pasijainak vagy a rokonainak mindig az űrbe kell menni áldozatot hozniuk. :D

  13. Malachi: Az Interstellar rettenet? Az nyilvánvaló, hogy olyankhoz szól akiknek vannak fontos emberek az életükben, illetve van érzelmi világuk, de rettenet? Lehet, hogy nem neked szólt? (Ami persze rémes élet lehet)

  14. Én az előzetest meg se nézem. Pitt bácsi a stri és a plakát már el is adta. Lehet így a Marvelos dömping után más filmek is levegőhöz jutnak. Most azért jön pár erdekes

  15. Első olyan film idén, amire azt mondom, hogy ezt moziban kell megnézni! Ja, nem, a Volt egyszer egy Hollywood a másik. Szóval Brad Pitt, sci-fi, első ránézésre a sci-fi elemek nem csupán eyecandy kellékek, mélyebb érzelmi tartalom, szóval ez tutira megvett kilóra.

    Interstellaron meg lehet vitatkozni, de tény, hogy igenis hard sf, tekintet nélkül a szeretet erejéről szóló elmélkedésre. :) Továbbá szerintem is inkább azokat fogta meg az a film, akiknek van valamilyen, az átlagnál mélyebb érzelmi kötődésük. Én pl. lányos apa vagyok, még jó, hogy elkapott a sztori, mindig megsirat, pedig már 10+ alkalommal láttam. No és a sci-fi filmtörténet egyik (mondom, egyik!) legjobb jelenete is ebben az alkotásban látható, a docking scene.

  16. Sokat mennyire le vannak ragadva… na mindegy ez is instant mozis :))
    Nagggyon jo kis idoszaknak nezunk elebe. Ideje, mert az eddig lement filmek kb az Us-t leszamítva harmat gyengek. Tudom, ízlesek pofonok ..

  17. Szerintem becsapós ez a trailer. Látványosnak látványos, de tényleg semmi olyat nem mutat amit ne láttunk volna már előtte ( oké.. Brad Pitt az űrben kivételével). Az hogy hasonlónak tűnik mint az Interstellar könnyen meglehet mert a fényképezését is ugyanaz a faszi végezte. Viszont amiért bizakodva várom ezt a filmet:
    1. James Gray rendezi. Nézzétek meg a filmeit ha még nem láttátok. Nem bóvli, lufi, műanyag, szirup hálivudi ürülék. Igazán elgondolkodtató felnőtt filmeket készít. Kell hozzá értelem. Nem hiszem hogy most kezdene elkurvulni. ( remélem )

    2. Ugyanaz a könyv inspirálta mint az Apokalipszis most-ot. ( Joseph Conrad A sötétség mélyén)

    3. Eredetileg májusban vetítették volna a mozik de halasztották mert valószínű anyagi bukta lett volna a sok könnyebben emészthetőbb produkció között. Szóval inkább művész filmes jellege lesz.

  18. az Interstellar azoknak a sci-fije, akiknek az Inception egy bonyolult és jól összerakott izgalmas mozi. mindkettő mindent akar egyszerre, de a fényképezésen meg a hatásvadászaton kívül semmit nem csinál igazán jól. az Interstellar az elején nekiáll beadni, hogy mekkora hard sci-fi (vagy egyáltalán sci-fi) aztán a vége elmegy a legsziruposabb, teljesen zagyva és értelmetlen nyálba. szeressétek, kit érdekel nyilván, én csak annyit mondtam, hogy ez az előzetes már most azt az emelkedett semmitmondást tolja, amit az emlegetett film, és tökjó lenne, ha nem ragadna le azon a szinten.

  19. Nagyon óvatosan megpróbáltam lebontani a “nem tetszik egy film – rémes lehet az életed” ostoba bunkóságát, anélkül, hogy személyeskedjek vagy oldalakat írjak. Én mindkétszer az előzeteshez kapcsoltam a mondandómat. Mások nem. Na, részemről ennyi.

  20. Malachi: Ha jól emlékszem az Interstellar lett megszavazva ezen az oldalon a legjobb filmnek. Nyilván lehet vitatkozni, de azt nem lehet mondani, hogy nem volt ambiciózus vállalkozás, és sok tekintetben (zene, látvány minimum) nem volt kiemelkedő. És akkor szerintem zárjuk is le, mert a többi már ízlés dolga. Én is szeretem, főleg azért mert legalább a fizikát tiszteli.

    Ez a klip pedig tényleg utánérzések sorozata. Minden jelenete. Ettől még lehet, hogy csak a klip van rosszul vágva, de hogy nem jó előjel, az biztos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.