A hét legrosszabb előzetese: Nomis

Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Minka Kelly, Nathan Fillion. A történetben lesz egy tapasztalt nyomozó, a rendőrök, egy önkéntes bosszúálló, aki pedofilokra vadászik, és egy férfi, aki elvileg évekig rabolt el és gyilkolt meg nőket. Ezt tolták össze valahogy egy sztoriba.

A lehúzás amúgy nem is a filmnek szól, de az előjelek eddig nem biztatóak: ment egy filmfesztiválon és utána még csak ki sem tűzték az amerikai bemutatót, pedig nemzetközi forgalmazásba nyár végén küldik. Na meg a trailer valami iszonyat silány. Mármint vágásilag, hangkeverésileg, mindenileg. Egyszerűen trehány munka, pedig a színészek alapján ez a projekt erősen indulhatott.

human
írta
2019. 06. 06. 21:16
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A hét legrosszabb előzetese: Nomis” bejegyzéshez

  1. A trailer az tényleg katasztrófa, de a film jónak tűnik, kicsit a Törvénytisztelő Polgár jutott eszembe róla.

  2. human: te szándékosan nem írod le a neveket normálisan, vagy tényleg ilyen hülye vagy? legalább lenne benned annyi, hogy ellenőrzöd a dolgokat. bár egy filmes bloggernek le kéne tudni írni stanley tucci nevét, bár kezdem érezni, hogy a mai világban csak nekem nagyok az elvárásaim.

  3. Amint elolvastam a címet beugrott, hogy én ezt vártam. Hááát ez így az eddig látottak alapján nagyon B alá. Kár érte. Remek alkotás lehetett volna. :/

  4. Lehet nem a legjobb a trailer, de azért érdekessé tette számomra a történetet, simán megnézném itt helyben

  5. Én most is eltűnődöm a természet igazságosságán. Pl. ha egy nő megkapja a világ legjobb testét, akkor az egyensúlyra törekvő univerzum a világ legüresebb tekintetét is hozzávágja. Komolyan ilyesztőek ezek a szemek.

  6. Brendan Fletcher már megint egy ilyen creepy alakot játszik? Lásd Cardinal 1. évad….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.