2020 decemberében jön az Uncharted

Na mivan, a Jumanji sikere miatt az lesz a nagyobb költségvetésű játékadaptációk hónapja? Pedig a Pikachu jól hozott máshol is.

A lényeg, hogy a THR szerint 2020 decemberében mehetünk a legfejvakarósabb adaptációra? A Sony oda tűzte ki a bemutatót. Mármint Tom Holland a főszereplője a filmnek, aki a fiatal Drake-et alakítja, viszont a karakter igazi kalandjai öregebb korában voltak, nem porbafingón. Konkrétan kit érdekel a fiatal Drake? Az öreggel mesélhetnének egy olyan kalandot, amit nem láttunk a játékokban, és kész. Csak cáfoljanak ránk?

Mondjuk a rendező talán reményt jelent, hiszen Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, Black Mirror: Playtest) elvileg nagy gamer. Mittomén, egy utalás.

12 hozzászólás a “2020 decemberében jön az Uncharted” bejegyzéshez

 1. Nem gondolnám, hogy a 24 éves Tom Hollandal 16 éves Draket akarnak játszatni. A fiatal Drake lehet 20 éves is szvsz.

 2. TH népszerű srác, gondolom a filmet a rajongóinak szánják. A fanservice adaptációk rendre besülnek, gondolom emiatt döntöttek úgy, hogy tini filmet csinalnak helyette. Ha nincsenek igazi kalandok, majd írnak. Vagy bejön, vagy nem. Kérdés, hogy a választott célközönség tudja-e, ki az a Drake? :)

 3. Ha ez már a PlayStaton Productions alatt készül, akkor azért van remény, de a Tom Holland gyereket azóta rühellem, amióta pókemberkedik.

 4. Komolyan nem értelek titeket. Ha a 4 játék közül lenne valamelyik 1:1 adaptálva, az lenne a baj. Nyilván lehetne egy totál új kaland is az “idős” Drake-kel, de ez is elsülhet simán jól.

  A Holland utálatot meg abszolút nem tudom hova tenni. Srác a legjobb dolog ami Pókember élőszereplős filmes megjelenéseit illeti – végre elhiszed, hogy egy tinédzser, piszok jól is hozza a karaktert és odateszi magát teljesen, gyakorlatilag minden egyes stuntot ő csinál mert gimnasztikázott világ életében.

  “Tom Holland rajongóinak szánják… A fanservice adaptációk rendre besülnek” kajak zéró értelme volt ennek a mondatnak. Hol írnának a mai Hollywoodban egy konkrét színész rajongótáborának filmet, wtf ember. És mikor volt igazi fanservice játékadaptáció? Ezeket milyen kiaggregált összvéleményekben olvasod?

 5. kb. már homlokomra is kitetováltam minden postnál, hogy én már gyerekként se tudtam soha azonosulni egy peter parkerrel se, akinek nem volt legalább egy állása egyetem mellett, szóval ez a gimis vonal nálam felér a karakter kiherélésével, akár képregény hű, akár nem és tom holland nem, hogy gimisnek alig néz ki, de még általános iskolából se lógna ki, olyan fiatalos arca van.

  viszont a playstation-ék tettek egy ígéretet, hogy az új film stúdiójukkal véget akarnak vetni a gagyi játékadaptáció hullámnak és minimum egy avengers szintet akarnak ugrani a saját IP-jeikkel, kíváncsi vagyok sikerül-e.

 6. tükör: nem látom, hogy ott készülne, ezt még korábban adták el, szal nem hinném, de javítsatok ki.

 7. “Nyilván lehetne egy totál új kaland is az “idős” Drake-kel, de ez is elsülhet simán jól.”

  szerintem azért akadnak ki a rajongók, mert ez eddig teljesen az új Tomb Raider filmnek hangzik. Ha a fő kalandok később voltak, akkor oda kéne valamit tenniük közé. de lehet csak a prequelitisz beszél belőlem, kit érdekel a fejlődése ha a tényleges fejlődése később volt?

 8. @human: rákeresgéltem és szerintem igazad van, ez még nem az lesz, így már nem vagyok annyira lelkes :D

 9. Gore: Tom Holland utálatról nem írtam, bírom a srácot, csak próbálom megérteni, mi állhat a döntés mögött. 40-es sztárok vagy alkalmatlanok, vagy drágák egy első részhez, már ha ez az. Az ígéretes fiatalok bármikor produkálhatnak áttörést, de ez lutri. Holland fiatal, de most jött a Bosszúállókból! Már megvolt az áttörése. Ismerik szeretik, kézenfekvő, hogy kipróbálják. Erre értettem, a rajongókat, nem arra, hogy nekik írtak egy filmet.
  Az adaptációkról annyit, hogy szinte mindig van egy készítői nyilatkozat arról, hogy a gamerek oda lesznek, meg vissza, aztán meg legtöbbször egy folytatásra se futja.

 10. Jó színész és jó arc Tom Holland, de 170 magas és kisfiús, nem illik Nate szerepébe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.