Csemegézhetünk a D23 felhozatalából

Nem tudom hányan mennek a Disney Expo-ra augusztus 23-25-között, sajnos a blog nem kapott meghívót (majdnem így dühöngtem én is (viccet félretéve ez a videó amúgy annyira durva 7:15-től)), viszont kiadták a programot, amiből megtudhatjuk, hogy mikről lesz szó augusztusban.

Péntek: Disney+ Lady and the Tramp, The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series (meta cucc lesz)
Szombat: a Pixar és a Disney Animációs felhozatalba lehet majd belenézni a Disney, Marvel és Lucasfilm tervek mellett. Ez lesz a fő nap.
Vasárnap: a parkokról beszélnek majd.

human
írta
2019. 06. 07. 03:38
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Csemegézhetünk a D23 felhozatalából” bejegyzéshez

 1. @pappjano

  Harloff az egyik legrégebbi és legismertebb Collider-es arc. Nem mellesleg óriási Star Wars rajongó, ő vitte (viszi is még talán) a Jedi Council show-t szintén a Collideren. Csávónak tényleg mindene a széria.

  Most volt a Galaxy’s Edge élménypark megnyitója amire boldog-boldogtalan is kapott ingyen jegyet, de ő nem. Ezen akadt ki eléggé gyerekes módon élő adásban a linkelt videóban. Hogy ő ekkora meg akkora rajongó X éve, ennyit meg annyit tett és “ez” a hála.

  Ahogy írtam, piszok mód gyerekes és “Srác, ne már…” kaliberű a kirohanása, viszont az is érdekes csak hogy a másik oldalról megvizsgáljuk a szitut, hogy Harloff nagyon nem volt megelégedve a Last Jedi-vel, aminek hangot is adott.

 2. gore: szerintem az kicsit összeesküvés elmélet szagú, hogy a Solo és TLJ lehúzása miatt nem engednék be, ha csak az élménypark nem ezekkel foglalkozik kiemelten. Pont nekik lenne jó, ha jó a park, hogy egy régi rajongó “visszatér”, élteti az élményt. Szerintem a Disney sajtófelelőse is hibázott, Harloff is ha jól rémlik ” nem küldök follow upot”, és Harloff extrán, mert élő adásban kiborult az egészen.

 3. Nemrég újra megnéztem egy Suli epizódot, amit 90-es évek elején ment a Disney műsorban. Meglepően szórakoztató volt szerintem a nosztalgiát leszámítva is.

  Megérzéséből rákerestem és igazam volt, a készítői csinálták sok évre rá a High School Musicalt, szóval gyakorlatilag most a kör bezárul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.