Újabb kép az Aeronauts-ból

A rendező Tom Harper (War & Peace). A történet 1862-ben játszódik, amikor egy hőlégballon pilóta és egy tudós megpróbálta megfejteni a Mennyország titkait, méghozzá úgy, hogy iszonyat magasra repültek.  A főszerepben Eddie Redmayne és Felicity Jones.

10 hozzászólás a “Újabb kép az Aeronauts-ból” bejegyzéshez

 1. Utálom amikor ugyanaz a két színész két különböző filmben is főszereplő. Ezt a párost már láttuk a Theory of everythingben. Nem lehetett valaki mást? Cooper – Lawrence, Gosling – Stone, Affleck – Jay Lo (Na jó, az utolsó az csak vicc.)

 2. Mondok jobbat: utálom amikor Reddie Edmayne bármiben is főszereplő vagy egyáltalán szerepel :)

 3. Gondolom fullba fogja nyomni az autistát. Egy Mercury Rising remakeben megkaphatná az egyik főszerepet.

 4. Két remek színész egy jónak ígérkező sztori és nyávogtok mert ők már szerepeltek egy filmben? Akkor a filmek felét ne nézzétek meg mert elég sok olyan színész van akik szerepeltek nem csak 1 vagy 2 hanem akár 5 vagy több filmben is együtt. És itt most nem azokra a filmekre gondolok amik trilógiák vagy akár hosszabbak.

  Azt meg végképp nem vágom mi bajotok Eddie-vel mikor baromi jó színész.

 5. Pl akkor Bud Spencer és Terence Hill filmjeit is utálod mert sok filmben szerepeltek együtt?.

  Vagy az összes Marvel film kb.

 6. Ez a kép eszméletlen hangulatos, de ha sima túlélős zsánerdarab lesz a film, akkor nem érdekel.

 7. Amíg Eddie Redmayne-t nem láttam, nem tudtam, hogy néz ki egy harmincas férfi testébe oltott nyugdíjas tanárnő, akinek a szeme és az arckifejezése a nagykamaszok közt eltöltött negyven évet tükrözi…

 8. Swarnaus
  Látom nem sikerült megérteni. A Marvel filmekben ugyanazokat a karaktereket játsszák a színészek. Én csak azt mondtam, hogy nem szeretem amikor két színész FŐSZEREPBEN (Dark Eagle, csak hogy te is megértsd) játszik két különböző filmben együtt. Bud Spencer és Terence Hill gyakorlatilag ugyanazt a karaktert játsszák minden filmen keresztül, más nevekkel. Az nem ez a kategória és persze, hogy imádom őket. Ez a film ettől még lehet jó, az enyém is csak egy vélemény, mint mindenki másé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.