Microsoft @E3: Cyberpunk 2077 Keanuval, Halo Infinite

Bár csak két előzetest emelnék ki a Microsoft hatalmas konzolbejelentéséből, de elég sok fasza előzetes volt. A Dying Light 2 is tetszett, meg a világvégi telepesek is a furcsa mozgásukkal, meg… szóval itt vannak a videók. Nektek mi ütött?

Azért lássuk Keanu-t egy Cyberpunkban. Na meg azt, hogy a Halo előzetesét nem a Terminator Dark Fate marketingeseire bízták: amikor indul a dallam az huhúú.

Bonus:

4 hozzászólás a “Microsoft @E3: Cyberpunk 2077 Keanuval, Halo Infinite” bejegyzéshez

 1. Amikor élőben néztem tegnap a Cyberpunk előzetesét, majdnem lepetéztem amikor megláttam Keanut. :) Mivel a Witcher 3 a kedvenc játékom, nyilván fényévekkel ez a nyerő nálam. PC játékos lévén nem sokat tudok a HALO sorozatról, ez ilyen Mass Effect szerűség?

 2. @serra Halo annak idején korszakalkotó FPS volt konzolon. Így, hogy jön az egész collection pc-re szerintem érdemes kipróbálni. Bár nem tudom megmondani szépen öregedett e – szép emlékeim vannak róla.

  Cyberpunk 2077-et pedig elő is rendeltem (ment volna korábban is, csak mától lehetett :D). Ha ugyanazt megcsinálja a CDPR a cyberpunk-al mint a Witcher 3 játékkal akkor nagyon jó dolguk lesz a játékosoknak.

 3. Nemvagyok már egy nagy kocka de én szerintem még nem vártam ennyire játékkot mint a Cíberpukot és már jóval azelőtt így éreztem hogy Keanu “betévedt” a képbe. Én is élőben lestem és hatalmas volt mikor megjelent mint a legnagyobb menő csávó a világon. :D

  Egyébként nekem a Blair Witch is érdekesnek tűnt.
  A PC-s Game Passért azért jár nekik a pacsi pedig nem vagyok Xbox fan.

  Egyelőre ezeken kívül még a Kojima játéka meg talán az új Dragon Ball érdekel. JA meg tényleg GRRM játékára leszek nagyon kíváncsi mert teaser alapján faszának ígérkezik. Meg nyilván a Star Wars. A rövidebb előezteséből nekem nagyon sütött a Jedi Knight feeling.

 4. A Cyberpunk 2077 nagyon ütött, a Halo, mint játék engem nem érdekel, de a világ körülötte igen. A Netflixen minden filmet, animációt megnéztem, ami kapcsolatos vele, még a szarokat is. Remélem, lesz valami komolyabb ilyen téren a közeljövőben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.