A Frozen II új előzetese

Ez is befutott. Nem tudok mit hozzáfűzni, míg jó pár Disney animáció tetszett mostanában, például a Wreck It Ralph első része, addig a Frozen nagyon semmilyen volt. Így pörögjek rá a folytatásra? Viszont biztos máshogy éreznek sokan.

Az előzetes a tovább mögött.

human
írta
2019. 06. 11. 18:36
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Frozen II új előzetese” bejegyzéshez

  1. meh. múltkor moziban leadtak vmi teaser szerűt, az mondjuk még ennél is 1000x semmilyenebb nulla volt.

  2. herceg: Örülhetnénk ha évente egy ilyen semmilyen előzetest is kapnánk egy animációsfilmről.

  3. 5: Nekem bejött az előző, végre felborították kicsit a megszokott dinamikát, és persze a zene is ott volt a szeren, ez is simán lehet jó. Ezzel együtt ez a nagy költségvetésű családi animációs vonal, mintha tényleg kezdene ötlettelenségtől szenvedni, az utóbbi időben ritka lapos a felhozatal, csak a pókember kavart bele kicsit a kreatív posványba.

  4. Nagyon szépen néz ki, de mégis ilyen roadmovie jellege van az egésznek, ami annyira nem tetszik. Bár az előző részben is voltak akcióbetétek az ottani hegymászás során, itt pedig ezt még jobban erre hegyezték ki, ami nem feltétlenül tűnik gyerekbarátnak. Bízom benne, hogy nem Elza lesz az első LGBT Disney hercegnő, még ha rendesen kampányolnak is miatta és alapvetően engem nem zavarna. Kétlem, hogy a Disney megkockáztatná a brand nevét és a merchandise termékek eladásának csökkenését egy ilyen ellentmondásos témával. Még jobban örülnék egy cross-overnek, mint a WreckItRalph2-ben, tehát látogassanak el más királyságokba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.