A Netflixre jön a Division

“Ma” volt az Ubisoft panel az E3-on, a legnagyobb játékokhoz köthető shown. Egyrészt filmekhez valamennyire kapcsolódóan megtudhattuk, hogy Jon Bernthal beugrik a Ghost Recon következő részébe.

Na meg kiderült, hogy a Tom Clancy ötletei alapján készült The Division játék feldolgozása a Netflixre érkezik majd. Ami érdekes ebben továbbra is, hogy  Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével David Leitch (Deadpool 2) rendezésében készül.

A film hivatalos leírása: a közeljövőben egy pénzbankókon levő vírus kiírtja New York lakosságát. Karácsonyra kevesen maradnak, a fennmaradt társadalom teljes káoszba süllyed. Egy csapat civil, akiket a katasztrófák közbeni cselekvésre képeztek ki aktiválja magát amolyan “alvó sejt’-ből, és igyekszik megmenteni aki és ami megmaradt addigra.

human
írta
2019. 06. 11. 03:09
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Netflixre jön a Division” bejegyzéshez

  1. ahogy a faszi bejelentette totál azthittem hogy David Lynch-et mond mint rendező, meg is lepődtem. Várós mindenesetre

  2. Ez évek óta várós. Mondjuk én úgy tudtam még nem kezdték el a forgatást. Pont emiatt aggódtam nehogy lelépjenek a főszereplők. Így meg hogy imdb-ről leszedték Jake és Jessica alól különösen furcsa.

  3. amikor megláttam a ghost recon előzetest Jon Bernthal-lal, egyből feldobtam a játékot várólistára, aztán ahogy megtudtam, hogy nem játékos karakter lesz, azzal a lendülettel le is vettem a listámról…

    ez viszont érdekel, gyllenhaal miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.