Angel Has Fallen az angoloknál is

Befutott a Gerard Butler főszereplésével készülő akció-franchise 3. részének a nemzetközi előzetese. Lássuk, hogy az angol piacra miképp árulják a filmet (az amcsiknak így tették), amiben a főszereplőt azzal vádolják, hogy az elnök ellen cselekedett.

Aki az eddigi részeknél ott volt, az úgy látom ezt is eléggé várja.

8 hozzászólás a “Angel Has Fallen az angoloknál is” bejegyzéshez

  1. Ki tudja miért, de ez trailer a Trópusi vihar intróját juttatta az eszembe… :)

  2. És tényleg :D Ez egy tipikus Tugg Speedman film lesz :DD Mondjuk a Satan’s Alley láttán a mai napig könnyesre tudom magam röhögni. Annyira eltalálta a stúdiók Oscar Bait filmjeit, hoyy hihetetlen.

  3. És akkor ez most Támadás a Fehér hát ellen 3 lesz a magyar változatban? Mert már a másodiknak se volt köze a Fehér házhoz, csak a zseniális magyar címadás miatt beleragadtak, mert nem kalkuláltak a folytatásokkal…tiszta gáz amúgy.

  4. Ez olyan Butlernek, mint Willisnek a Die Hard csak ott kb a 5. rész ért el oda…ahova itt már a 2. :)

  5. @Danzig: ezzel azert vitaba szállnék. Egyrészt Die Hard 5 nem létezik. Amit úgy hívtak az csam egy random 2010es évek Bruce Willis film.
    Másodszor a London Has Fallenben az az egysnittes akció jelenet rendesen odabaszott. Ne egy JW vagy Atomic Blondie szint, de simán kiemeli a tucatakciók közül.

    Én teljesen külön kezelem ezt a fajta akciózást. Nem lesz feltétlen jó a film, de legalább szórakoztató. A fent említett BW filmre ez utóbbi sem igaz.
    Nem ülök tűkön várva a filmet, de biztos megnézem majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.