Na az Avengers játék jöhet?

Lesz single player és 4 fős co-op, ezek szerint lesz történet (szétszélednek, de újra össze kell állniuk a hősöknek), na meg MCU. Először a rendes előzetes, de utána a teljes prezentáció is megnézhető.

human
írta
2019. 06. 11. 12:08
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Na az Avengers játék jöhet?” bejegyzéshez

  1. Hát nem egy nagy kunszt szerintem. Jól néz ki meg minden de ezekkel a színészekkel kicsit se süt belőle az Avengers feeling. Akkor már legalább csinálták volna meg az animációs szereplők arcával meg hangjával ha a filmes színészekre nem volt pénz. EGyébként azt mondták csak ingyen DLC-k lesznek és azokkal jön majd pár új szereplő folyamatosan. Legalább ennyi pozitívumot lehet mondani a látványon kívül.

    Egyelőre még mindig úgy vagyok vele hogy a Marvelnek nincs jó játéka a Pókemberen kívül.

  2. Nagyon gagyin néz ki, pedig ahogy az Insomniacos Spider-Man is mutatja működhetne ez más színészekkel és történettel is. Remélem inkább az a csapat fogja a Marvel játékuniverzumot felépíteni.

  3. Azon túl, hogy a karakterdizájnok nagyon furán néznek ki (bár valszeg azért, mert a 10 év alatt nagyon hozzászoktunk már a filmes színészeikhez), nekem a legnagyobb félelmem az egyelőre még rejtegetett gameplay. Itt az lesz szerintem sokaknak a vízválasztó.

    A coop-nak örülök + az ingyenesen elérhető DLC karakterek/területek/küldetések is piros pontok. Nem rohannék előrendelni de egyelőre nem is temetném feltétlenül.

  4. Szerintem ez gameplay videó volt. Legalábbis elég sok jelenetből azt lehetett kivenni hogy ingame anyag.

    Amúgy szerintem nem az a baj hogy nem a filmesek vannak benne hiszen a Póki játék is zseni lett. Hanem hogy akartak egy nagy nevet hogy a Marvelnek is legyen végre mit felmutatni és gyakorlatilag ugyan azt a hibát követték el amit a DC a filmek terén. Elkapkodták. Persze ettől a sztori lehet jó de ha úgyis mockappel készülnek a játékkok akkor szerintem simán megcsinálhatták volna úgy úket hogy hasonlítsanak legalább mert ezzel a külsővel alapból is totál idegennek tűnnének filmek ismerete nélkül is.

    DC-nek sincs ugye filmes sőt képregényes külsejű játéka. Ott a Batman széria, bármelyik. Egyik se hasonlít de ott érződik a belefordított energia na meg azért a szinkronhangokra azért rágyúrtak.

  5. Mobil játékok trailerei szoktak így kinézni.
    Ganeplayt várok de nem huszem hogy ütni fogja a pókember gamet.

  6. Nem feltétlenül érzem rajta az elkapkodást, 2017 januárjában jött róla az első előzetes, azóta semmi. Ezidáig. 2.5 év úgy, hogy valszeg már 2016-ban is dolgoztak vele, szerintem elég idő. De nem vagyok persze gamedev.

    Az nekem se hiányzik hogy az MCU-s karakterekre hasonlítsanak, egyrészt pénzben sem tudták volna megengedni maguknak a színészeket gyanúsan, másrészt pedig nem kell mindennek MCU-nak lennie. Speciel pont örülök, hogy ez egy külön új sztori, a karaktereknek egy újfajta interpretációjával.

    Egyszerűen tényleg csak azt érzem mint a Sonic előzetesnél is, hogy nagyon furán és hülyén néznek ki a karakterdizájnok egyelőre :D

  7. nem ez az egyetlen avengers játék, ami mostanában jön. júliusban érkezik switch exkluzívként a marvel ultimate alliance 3, rajzolt stílusban, mégis szerintem az valahogy jobban néz ki, pedig ott sem a filmekben szereplő színészekről mintázták őket.
    ez az előzetes tipikusan olyan, hogy nézzük-nézzük, látjuk, hogy valami nagyon off, de nem tudja senki, hogy mi, mert nem a karakterek megjelenése, mint ahogy mások is rámutattak a spider-man-re, ami már az első előzetesek alapján bomba volt.

  8. jajj, ezt tegnap néztem meg, én azt hittem ezt a játékot kb 2012-ben adták ki, csak nem vettem észre, mert a grafika annál nem jobb, sőt…
    Nagyon gagyinak néz ki

  9. Ennek a második részét rommá játszottam anno! Civil War volt az alapja és nagyon adta! Diablo jelegű hack and slash RPG volt. Főleg a karakter kombok! Kicsit igen, furcsa így a karakterekre nézni, de konzolon biztos megint jó lesz a 4es co-op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.