Captain Marvel őszintén

A Honest Traileresek mertek vajon rosszat mondani a filmről? Hát kicsit, de utána rögtön enyhítették a dolgot. Mondjuk a sok 90-es évek referenciával teljesen igazuk van.

human
írta
2019. 06. 12. 04:05
megjelenés

hozzászolás


18 hozzászólás a “Captain Marvel őszintén” bejegyzéshez

 1. Az a baj ezzel az honest trailerrel, hogy nem igazán hitelesek így. Amit lehet szidni, azt szidnak, amit nem illik, azt csak megpöckölik picit…

 2. Ahhoz képest, hogy néhány jobb filmet mennyire piszkálnak, ezt a filmet tényleg csak pöckölgetik :)

 3. Az baj, hogy ezeket Honest trailer videókat csak paródiának lehet venni. Mivel ezek a srácok az ilyen videóikkal még a klasszikus filmeket is lazán földbe döngölik.
  Szóval, ha jót ha rosszat mondanak a srácok az alábbi filmről én egyáltalán nem tudom a videóikat komolyan.

 4. Honest trailerek már évek óta minőségtelenek és poéntalanok.
  Én a Screen Rant-os Pitch Meeting-eket ajánlanám. Sokkal pörgősebbek, kreatívabbak, szarkasztikusabbak és ténylegesen viccesebbek mint a mostani Honest trailerek.

 5. “mertek vajon rosszat mondani a filmről? ”

  Jézusom, ne már… Adjunk zabot a trolloknak, célozgassunk csak…

 6. human:
  Rey karaktere meg is érdemelte a szidást. Mert Carollal ellentétben Rey tényleg egy hisztis SJW picsa volt, aki játszi könnyedséggel legyőz minden akadály. Utóbbival nem lenne semmi baj, ha mondjuk lenne rá magyarázat. Mert hát Rey nem szolgált a légierőnél, nem robbant a képébe egy Tesseract és nem képezte őt 6 éven keresztül egy idegen faj harcosnak. Ő csak egy guberáló, akit eladtak a szülei piáért ugyebár.
  Pedig még az Ébredő erőnél nagy reményeim voltak a karakterrel kapcsolatban.

 7. Honest Trailernél is bukott valaki a meetoo kapcsán ha jól emlékszem 1-2 éve. Azóta szerintem is hiányzik valami fontos de nehezen megfogható összetevő a videóikból.

 8. SZSZFilm: Most nem azért de Anakin se volt a légierőnél mégis játszi könyedséggel alázott meg tapasztalt pilótákat. Az első repülésénél kilőtte a hajót vagy mit, Luke meg dettó a Halálcsillagot. Szóval nekem senki ne jöjjön azzal hogy Rey mit csinált meg hogyan. Rey alapból egyedül tanult meg élni harcolni, Luke meg Anakin csak kapáltak meg versenyeztek senkivel se kellett harcolniuk amíg nem jelent meg náluk egy Jedi.

  Carollal nem az a baj hogy Mary Sue mert nem az, hanem az hogy idegesítő karakter és nagyképű. Legalábbis a filmben mert a képregényben nem ilyen. Egyébként pont ő az aki SJW harcos mert Rey szájából nem hangzik el olyan baromság amivel a pasikat nézné le. És itt most nem védem egyik filmet sem bár az nyilvánvaló melyik a jobb film de mint karakter fényévekkel (haha :D) jobb Rey.

  Amúgy nekem azek a videók már nem viccesek. A srácok is PC-k lettek sajnos. Ahol lehetne ott se cikizik a filmeket.

 9. DarkEagle: Inkább meg se szólaltál volna ezzel a blődséggel. Anakin veterán fogathajtó volt már akkor mikor a jedik találkoznak vele. Luke meg hobbi pilota volt Biggs-el gyermekkora óta. És ez nem könyv vagy képregény adalék.

 10. Carol nem azért nézi le a többieket mert nő, hanem mert a tesseract ereje van benne. Nem éti miért nem használhatja. Én így értelmeztem.

 11. DarkEagle:
  Hát Anakin-t konkrétan az erő nemzette, így érthető mitől olyan erős karakter. Mellesleg annak ellenére, hogy kisfiúként megnyert egy fogadt versenyt előtte halhattuk, hogy egy csomószor vesztett el versenyt.
  Luke pedig egyrészt Anakin fia, másrészt pedig volt két jedi mester (Obi-Wan és Yoda), aki képezte őt. És nem 5 perc alatt hanem 4 év alatt lett belőle Jedi, de még akkor sem volt még 100%-ig egy képzet jedi (Jedi visszatér).
  Ami meg Carol-t illeti nekem csak a Végjátékban tűnt nagyképűnek, de ott is csak az első 20 percben.

 12. Ja mert a fogathajtás az ugyan az mint az űrben repülni. Még véletlen se azzal érvelt Anakin mellett Qui-Gon Jinn hogy midiklorianon csinálták. :D Luke-nál ugyan ez a helyzet, a hobbirepülés nem ugyan az mint repülni egy háborúban. De nyugodtan védd őket mert ők pasik. ;)

 13. De most tényleg azon veszekedtek, hogy Anakin vagy Carol a jobb karakter? Egyiksem. Ugyanolyan unalmas és túl tolt marysue mindkettő. És igen az első filmben még Luke is. Nem az a gond ha a női karakterek suhannak át a filmen mindenféle nehézségek nélkül, hanem hogy egyáltalán bármilyen főhős képes erre.

 14. DarkEagel: Azt honnan a babám faszából szűrted le, hogy én azért védem őket mert pasik? Te most lebuziztál engem?
  Nem mellesleg még mindig vérzik az ökörséged: A Nabo N1-es félig automatizált vadászgép. Látjuk és értjük (már aki ugye), hogy a gép akaratán kívül kivitte a kis srácot az űrbe, illetve Anakin-nak külön szólnia kellett a astromech droidjának (R2D2) hogy kapcsolja ki az autópilótát, ami bevitte a csata közepébe. Apropó astromech találd ki mivel repült Luke? A sorozat legnagyobb háborús veteránjának számító R2D2-vel! Tudod, azzal a droiddal, ami segíti a pilótákat mint egy profi vezetést oktató.

  Apropó Luke! A csávó aki eligazításon elhencegi, hogy Owen bácsikájával rengetegszer vadászott hasonlóan kicsi buckapatkányokra. Ergo nem csak ért a repüléshez, de tudja hogyan kell célozni és lőni. Tudod, a képesség amihez gyakorlás nélkül fos vagy.

  Lényegében bele lehet magyarázni az Erőt, de mindkét esettben volt több éves tapasztalat és gépi segítség is mellettük. Nem nulla tréning nélkül húztak elő asegükből olyan képességeket, amiket az Erő nagymesterei is csak évtizedek alatt tudnak alkalmazni.

  De gondolom mind ez nem számít, mert te fejbe vetted, hogy ez nem így van csak dobálózol a hülyeséggel meg másokat címkézel fel mint valami gestapós náci.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.